nečovjek

srijeda, 06.02.2008.

Višak..

Super,imam još jedan problem viška.



Naime, bliska kolegica mi je namjestila svoju frendicu. Kao ja nemam curu, ona je super zgodna dobra cura a nema decka. I sigurno bi se odlično slagali. I nakon moljakanja, preklinjanja i zamoljevanja da se upoznam s njezinom "prijateljicom" ja napokon pristanem. Naravno nisam joj mogao reci, cuj zbilja nezelim, ne zanimaju me cure. I bila je jako jako uporna. Rekoh ajde pa nece me ubiti jedna cuga s nekom tamo nepoznatom curom..a na kraju krajeva sigurno ce biti nesto sto ce me smetati kod nje ili ce nju nesto smetati kod mene pa se necemo vise naci. A skinut cu i kolegicu s grbače, a i ispast cu frajer.

I da..upravo tako, cura je odlicna, prepreslatka, inteligentna, zanimljiva i bas po mom ukusu (sto se tice cura kad bi me one privlacile yes. I tako nasa su se druzenja malo produzila, nasli smo se par puta i vrlo mi je ugodno sa njom,sat prodje kao minuta..ali razumljivo je zasto se to nase druzenje nemoze pretvoriti u nista vise. Naime, u jednom od nasih sastanaka me poljubila..iskreno, nisam se niti snasao (zvuči klišejizirano i isfurano,al stvarno se nisam snašao)..i umjesto da sam to nekako prekinuo prihvatio sam igru (pa nisam je mogao odbiti, koji muskarac (a da nije peder ili zauzet) odjebe prezgodnu curu koja bi se ljubila). Najgore od svega, ljubimo se svaki puta kada se vidimo, i to bi (da je) vec lagano poceo prelaziti u lijep i zdrav pocetak jedne veze izmedju muskarca i žene. Ali ovaj puta nažalost je "žena" višak.

Kako, kako da prekinem to dok nebude prekasno? Sto da kazem curi a da ne ispadne preglupo, prejadno ili da je ne povrijedim? Jasno, nemogu joj reci da me ne privlaci toliko fizicki i da se palim na decke. A želio bi ostati u kontaktu s njom ako je to ikako moguće. Neželim je više navlačiti ni zajebavati i želim prekinuti svu tu za mene "igru" dok nisu još upletene neke dublje emocije. Samo sto reci, i kako? I naravno, vrlo vjerojatno morati cu i bliskoj kolegici objasniti zasto sam prekinuo tu "vezu". no A, sam sam si kriv.

Jednostavnije bi mozda bilo da priznam da sam gay. no Ali naravno,neću. Još bolje bi bilo, da obje pročitaju ovaj post.

06.02.2008. u 21:07 • 13 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga




Tražim se,nadam se da cu se pronaci..



Prijašnji tekstovi u arhivi:


Pitam se,pitam..
Gay pride 2007
Svi smo mi "prefiks"seksualci



posjetitelj-a trenutno

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Leenks.com






Posjetite blog


HONEY
RE:PLAY !983
VRAŽJA POSLA
GAY OKAY
QUEERREPUBLICA
GAY ISKRENO


ti si posjetitelj broj:

Hit Counter