nečovjek

utorak, 11.12.2007.

Razmišljanja jednog nečovjeka

Kako do ljubavi?



Baš u zadnje vrijeme imam neku potrebu pričati s ljudima o vezama i o počecima samih tih dotičnih veza. Sve su to heteroseksualne veze i priče o njima,ali po čemu bi se one trebale razlikovati od homoseksualnih. Veza je veza bila dva muskarca, dvije zene,ili veza zene i muskarca. I svaka od njih ima svoje uspone i padove.

Sto mene ustvari zanima? Sam pocetak tih veza..
Kada se neka kvalitetna veza započinje da li obje osobe moraju biti zapaljene jedna za drugu skroz ili se neke emocije i ta želja da sve češće vidiš,čuješ doticnu osobu probude s vremenom. Da li joj treba dati vremena da se razvije ili je sam pocetak vec odredjen na propast ili na uspjeh..
U zadnje vrijeme se nalazim sa jednom doticnom osobom koja mi je super, ok, ali doslovce se moram natjerati da se vidimo. Nemam neku potrebu da se vidimo, niti mogu reci da je se sjetim precesto. Prijatelji smo al znam da bi se moglo razviti nesto vise. Ovisi o meni. I sto sad? Da li da cekam i dalje, da li da se upustam na silu u nešto više ili da jednostavno etiketiram taj naš odnos čisto prijateljski.

Tu ne govorim o ljubavi, ljubav dođe kasnije, pričam o toj početnoj zaljubljenosti,zanesenošću nekom osobom i jednostavno kada od samih početaka znas da želiš s nekime nešto više. Jedna cura mi je rekla da pravu osobu odmah prepoznas, nakon prvog poljupca, i da zudis za njom odmah od samih pocetaka i uživaš u toj početnoj idili..a sve ostalo je varka.

Pitanje: kakva su vaša iskustva, da li ste svojim partnerom/partnericom bili zaluđeni od prvoga dana ili ste strpljivo čekali da se emocije razviju? I da li je moguce da se u nekoga prema kome si skroz ravnodušan s vremenom zaludiš?


11.12.2007. u 18:36 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga




Tražim se,nadam se da cu se pronaci..



Prijašnji tekstovi u arhivi:


Pitam se,pitam..
Gay pride 2007
Svi smo mi "prefiks"seksualci



posjetitelj-a trenutno

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Leenks.com






Posjetite blog


HONEY
RE:PLAY !983
VRAŽJA POSLA
GAY OKAY
QUEERREPUBLICA
GAY ISKRENO


ti si posjetitelj broj:

Hit Counter