nečovjek

četvrtak, 24.05.2007.

heteroseksualci vs. homoseksualci vs. biseksualci vs. feminizirani homoseksualci vs. nefeminizirani homoseksualci vs. da se pobijemo svi medjusobno meni bi bilo bas super..



Heteroseksualcima smetaju homosekualci.
Zasto? Mislim da nije potrebno previse pisati o tome. Ispisane su riječi i riječi. To nije prirodno. Točka.

Homoseksualcima smetaju heteroseksualci.
Kako su zadrti, parole tipa : "i heteroseksualci/homofobi/ili sto vec su ljudi", pa sto ljubav je ljubav zasto se ne prihvaca nesto sto je drugacije od njih samih bla bla bla bla bla..da ne pretjerujem sad.

Feminiziranim deckima smetaju nefeminizirani decki.
Opcenito ih smeta to sto kakti "normalni gayevi" kritiziraju njih feminizirane.
Pošto je sad pride in ;)..ubacit cu svoje misljenje zasto mislim da na gay prideu ima uvijek vecinom feminiziranih tipova:
Na gay prideu koliko sam primjetio ima puno feminiziranih deckiju,zasto? Pa ranije sam razmisljao na slijedeci nacin - doci na pride i samim dolaskom se boris za prava homoseksualaca. Feminiziranim deckima je pretpostavljam to lakse kada su vrlo vjerojatno velika većina bila ugnjetavana cijeli zivot i nose epitete curica/pedera i slicnih pridjeva..posto oni to nemogu sakriti i valjda se na kilometre primjecuje da su decki koji vole decke. Tada jos taj jedan dan ugnjetavanja i ismijavanja drugih heteroseksualaca im nista posebno ne predstavlja, a usput bi mozda ucinili taj dan nesto korisno i mogli se cak i izboriti za neka prava.

Nefeminiziranim deckima smetaju feminizirani decki.

E sad,ovi malo "muzevniji" homoseksualci su vjerojatno cijeli svoj zivot proveli u tom nekom svom kutku,stopili se sa vecinom i zivjeli cijeli svoj zivot kao heteroseksualci (jer ne iskacu iz vecine,i ponasaju se i izgledaju sasvim prihvatljivo tim drugim ljudima) - a to sto vole decke to je samo njihova intima..za koju nemoraju znati svi i nije niti potrebno da znaju svi-zato se i naziva intimom. Njima je malo teze izaci u javnost na neki takozvani gay-pride jer mogu zivjeti u skladu sa svojom intimom i pomalo im je smijesno i cudno kad je netko feminiziran jer im nije jasno zasto se netko zeli ponasati kao zensko i ona poznata fraza:"Homoseksualac sam jer volim decke, a da sam htio zensku volio bi zene". eto ja biram tu opciju

Homoseksualnim deckima pocinju smetati biseksualni decki
Jer oni nisu za vezu i koji kurac hoce.


Oni koji se bore za prava svih i svakakvih.

E takvih nema bas previse,da su npr. heteroseksualci i da se bore za prava homoseksualaca...ili da nisu feminizirani nimalo a da se bore za prava feminiziranih...ili da su metroseksualci a da se bore za prava pravih prirodnih dlakavih muskaraca hehe...

Podjela je puno previse..feminizirani-nefeminizirani, aktivni-pasivni, heteroseksualni-homoseksualni, normalni-nenormalni..vjerojatno sam ih izostavio milion i nece se svatko pronaci u ovome.
A ja, naravno da cu stati na stranu svojih i ono sto mene određuje jer smatram da je to u redu. Da sam ja u redu. I nitko mi nemoze reci da nisam. Jedna stvar je bitna, biti svoj. Ne moze ti svatko odgovarati, ne mozes sa svima biti dobar, ne mozes svakoga prihvatiti. Svi smo mi razliciti. Svi smo mi pomalo ograničeni no treba se truditi prihvacati.

Definicija kaze da je "normalno" ono sto je opce prihvaceno. "Normalno" je ono sto drustvo prihvati, ono cemu se vecina priklanja, no da li je i bas to zaista normalno? Cemu se uopce zamarati nekim tako opcenitim pitanjima na koje jednostavno nema odgovora? Treba zivjeti po onom principu koje sam pojedinac smatra ispravnim i normalnim a da pritom ne nanosi zlo drugim ljudima. Ja kao homoseksualna osoba ne nanosim nista nazao drugima time sto sam homoseksualne orijentacije i smatram svoju seksualnost iskljucivo osobnim.

TOČKA.

24.05.2007. u 19:30 • 12 KomentaraPrint#

petak, 18.05.2007.

osjecam se..nepromiskuitetno ;)

Ovako..sto hocu pitati?
Zanima me do koje mjere se mjeri "promiskuitetnost"? wink Pedere opcenito trpaju u kos da su promiskuitetni (s jedne strane nemozes reci da to nije istina..orgije,cesto mijenjanje muskaraca,veze za jednu noc,fuck buddy-i stvarno jesu jedni od znacajki gay drustva. Nazalost. No ja vjerujem,tj. nadam se da ipak nisu svi isti..nadam se da ima homoseksualaca,bipsica ili sto vec koji imaju oko 25 godina a da mozda ipak nisu promijenili na desetke frajera (jedan vise ili manje). Eto ja nisam, mozda nisam imao prilike, mozda sam jednostavno vise tip za neke duze veze a mozda sam jednostavno nepromiskuitetan hehe. Imam 20+ godina, do sada sam imao 2 veze sa curama (ili ma moglo bi se rec i poluveze jer nisam bio nesto pretjerano emocionalno vezan za njih), i 2 puta sam imao nesto sa deckima (isto tako je tesko reci da su to bile neke ozbiljne veze, al kao nesto smo probavali, muljali i sta ti ja znam..al sve je to bilo u to vrijeme "mojeg istrazivanja",mojeg priznanja samom sebi i prihvacanja samog sebe koje jos uvijek i traje donekle). Sad sam vec polako puno svjesniji sto zelim i kako stvari stoje, zreliji sam..iako ta neka blokada i dalje postoji. Al neka neka..sjest ce skoro sve na svoje mjesto,meni se ne zuri!
Isto tako u te "izlete" i veze nisam ubrojavao, neka barenja, brijanja i sta ti ja znam pubertetskih gluposti, ali uvijek sam nekako stajao iza svojih nacela (iako nikad ne reci nikad) a to je da ja nisam laka roba i da se za mene ipak potrebno malo pomuciti yes (bijah ja vrijedan toga ili ne,a svatko je vrijedan toga pa kakav god da bio).
Mislim da je najlakse nac sevu za jednu noc, zasjednes za internet i nekog ces nac 100%..i da odmah napomenem nemam nista protiv toga (ako se netko ugodno takav osjeca u svojoj kozi i bas mu se prijebalo,i nema te neke mentalne blokade,a brate sevi se nemora zato znacit da si los covjek..svakome je doslo tu i tamo,al koliko ja trubio o tome radije bi ja volio da neki moj buduci / buduca / ili zivotinja kao sto sam napomenuo u jednom od prijasnjih posteva haha da ga/je/ili to nije pregazilo pola grada Zagreba!
Eh sad, ali kao....on/ona/to je iskusniji od mene i to se traži..ajde ljudi, ma kakvo iskustvo..iskusat cemo se mi skupa i iskusavat se dok god ne dodjemo na razinu da smo iskusniji od svih tih drugih koji su skupljali iskustvo po cijelom gradu Zagrebu i okolici :).
Treba uzivat dok si mlad, iskoristit neke prilike sve je to u redu al treba i pamet u glavu!

A i vi cure s onime uvijek "ti si mi drugi li treci" haha..mozda je vrijeme da i pederi nauce nesto od vas pa da lažu :), sala. Tj. pitanje svima homicima/heteroseksualcima/biseksualcima : da li bi partneru rekli istinu s koliko ste deckiju/cura bili do sada i da li se sramite te brojcice ili ste ponosni? Po mogucnosti iskreno,jer meni to nista posebno ne znaci..vi zivite s tom spoznajom, a na mene ona utjecati nece wink. Ako vas je sram,onda sutite ili lazite heh. Ljudi rade svasta kad su mladi i seksualno isfustrirani ;). I da li je to uopce istina ili je samo mit da su homoseksualci promiskuitetna manjina? Jer ako se sad ne javi niti jedan peder koji je imao 10+ partnera do sada vise necu vjerovat u to i .....vise se necu "druzit" s vama haha
Lijep pozdrav


update. ono sa zivotinjama je samo sala,da nebi bilo zabuna yes
update 2.i ne trazim da ostavite tu "magicnu brojcicu" :), ne trazim jer ne zelim narusavati iciju intimu..samo vasa misljenja

18.05.2007. u 17:33 • 15 KomentaraPrint#

srijeda, 02.05.2007.

Shopping & ja..

I tako danas se ja odlucim za shopping! Nije bas da sam ljubitelj shopingiranja i obilazenja okolnih ducana jer me to previse zamara i jednostavno mi se neda. Najvise bi volio kada bi meni osobno netko otisao u grad,obisao sve te neke ducane i donio mi pokazat sto mi je kupio (a onda bi ja rekao jer mi se to svidja ili ne). Ovak samo izgubim živce..zato najradije odem solo u grad obaviti to sta treba..ne dolazi u obzir da odem kupovati neke stvari sa prijateljima (a kamoli sa pripadnicama ženskog spola..)!
Pa sad idemo ovdje, pa tamo pa kak mi stoji pa koja mi je majica bolja i sva ta popratna pitanja.

Da ne serem, volim kada kupim neku dobru majicu/kosulju/hlace/tenisice..nesto s cime sam zadovoljan,a jos k tome da mi i dobro stoji. Volim taj osjecaj zadovoljstva, kao i sve ostalo sto me usrecuje. Ali mrzim presvlacenje u kabinama, obilazenje gradom i traganjem za nekim komadom odjece (pogotovo u ove tople dane),guzve u ducanima, "ljubazne" prodavacice - iako da ne trpamo sve u isti koš pošto ima zbilja cura koje se potrude oko tebe, a moram uzeti u obzir da nije ni njima lako..

I tako kupio ja medjuostalom i tenisice, tenesice, patike ili kako god već..dao sam i previše,puno previše..al jebiga,te su mi se zbilja svidjele. Covjece, kako su neke te stvari precijenjene..placas ime i jos ih reklamiras okolo a nabiju cijene da boli glava. Iako znam da vjerojatno nije neka ni kvaliteta (tako se priča),al ne ja uporan..i tako ovaj put mi razum nije predvladao. Al ajd bar je prodavacica koja mi je uzela te pare bila sva ljubazna,slatka i uslužna (iako ne placam nju).

Te paralele; shopping-pederi, umjetnost-pederi, roza boja-pederi, frizeri,plesači i ostala ina zanimanja-pederi..su mi smijesne. Jer po tome..niti volim shoping, niti se kuzim u neku kvazi umjetnost niti me to previse zanima, nemam ni jedan odjevni predmet roza boje, nisam ni frizer ni baletan haha..pa nisam ni pravi peder! A jebote, koji luzer!

UPDATE. Sad sam skuzio - ovo je moj pedeseti post i posvecen je shopingu..ajme zbilja sam luzer hehe.

02.05.2007. u 17:16 • 13 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga




Tražim se,nadam se da cu se pronaci..



Prijašnji tekstovi u arhivi:


Pitam se,pitam..
Gay pride 2007
Svi smo mi "prefiks"seksualci



posjetitelj-a trenutno

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Leenks.com






Posjetite blog


HONEY
RE:PLAY !983
VRAŽJA POSLA
GAY OKAY
QUEERREPUBLICA
GAY ISKRENO


ti si posjetitelj broj:

Hit Counter