Nea Sims3

Design by: Nela


Translate to:
Nea Sims 2


PRAVILA

1.AKO KOPIRATE MOJE POSTOVE OVAVEZNO NAPIŠITE DA JE TO SA MOG BLOGA I STAVITE MOJ LINK!!!
2.Komentare i pitanja ostavljajte na zadnjem postu
3.Nema psovki,vrijeđanja i svađanja.Ako vam se nesviđa moj blog jednostavno otiđite i nevraćajte se
4.Neodgovaram na pitanja koja se netiču igriceHvala!!!SFMagazine

Objavljeni postovi:

Eksapnzije i stuff packovi:
Sims3WorldAdventures
Ambitions
HighEndLoft & FastLane StuffPacks
LateNight
OutdoorLivingStuffPack

Tutoriali:
Šifre
Postupak downloadanja
GaražaUzKuću
Kako napraviti most
Podrumi
DodavanjeLogoaNaOdjeću
KakoPromijenitiŽivotniStadij
MističniPatuljci
NajFreeKupaonice2011

NeaArt Downloads:
MonicaPaintings
RobertPattinson/SophiaBush
Urban House
Kids paintings
FemaleSims
BoysCartoonTshirts

Linkovi:

Blog.hr
Photobucket
TinyPic
MediaFire
BeboSlide
Glitter-graphic

Meni Dragi Blogovi:
*Ps-Contests*
*RihannaForum*
*BatWoman*
*FixMe-by-Nelly*
*Nelly*
*Sk84ewer*
*EvilForceDizz*
*Alaine*
*WWESmackdown*

Sims3Blogovi:
*M-Sims*
*TommySims*
*TheSims3Life*
*InSims*
*AroundTheSims*
*JustForSims*
*GreatSims*
*Sims2CoolSims*

*Sims3 službena str.*

Photobucket

Photobucket

S2C

Sims3 stranice:

Moji banneri:

Download Veliki 156x84


Download Mali 100x40


Download Mini 88x31Copyright © NeaSims3
2008 - 2013

Životni stadiji simsa i kako ih promjeniti

U sims3 je dana mogućnost da preciznije odredite duljinu života vašeg sima. Ponuđeno je 5 duljina života Short, Medium, Normal i Epic. Ovo možete promijeniti u bilo kojem trenutku igre i promjene će uslijediti odmah.
Naravno pozitivno je i to što vam više netreba šifra za prestanak starenja koja je bila potrebna u simsima2. Ovdje je ponuđena opcija No Aging (Options/Game options) koja će zaustaviti starenje svih vaših simsa na lotu.

Sigurna sam da svi znate razdoblja koji sims prolazi od rođenja do smrti – Baby, Toddler, Child, Teenager, Young Adult, Adult i Elder, a između svih tih razdoblja su naravno rođendani.

Postoje 3 načina kako da vaš sims prijeđe iz jednog razdoblja u drugo:
- Torta : kupite tortu (nalazi se u Buy/By function/Entertainment/Parties), postavite je na stol i puhnite u svijećice na torti. Kada sim puhne u svijeće automatski prelazi u sljedeći stadij života. To možete napraviti kad god želite i na taj način možete odrediti koliko dugo će pojedino razdoblje trajati, odnosno možete preskočiti određenu duljinu pojedinog stadija.
- Rođendan : Sim automatski prelazi u slijedeći stadij na svoj rođendan
- Šifra : ako neželite koristiti tortu a želite da prijeđe u sljdeću fazu možete upisati šifru testingcheatsenabled true , zatim držite shift i kliknite na sima i izaberite Trigger Age Transition
Svi ovi načini mogu simsa pretvoriti samo u slijedeću fazu života a ne i natrag. Dakle iz Teena u Young Adulta ili Adulta u Eldera, ali ne vrijede za npr Young Adulta u Teena-to Ea nije omogućio. Za to postoje određeni hackovi ( JM Pescado's Awesomemod ) no međutim to instalirate na vlastiti rizik jer se mogu dogoditi određene deformacije i problemi u igri

Postoje načini kako produžiti život vašem simu. Life fruit i Ambrosia mogu povećati broj dana i na taj način produljiti život. Life fruit vam dodaje jedan dan života, a ambrosia 2 tjedna.


AMBROSIA

Ambrosia je jelo koje sims može naučiti pripremati tek nakon što dosegne 10. level cooking skilla. Osim toga za pripremu vam je potrebno:
- kupiti recept u bookstoru (cijena 12 000 simleona) i pročitati ga
- jedan Life fruit (7 stupanj gardening skilla)
- jedna Death fish (10 stupanj fishing skilla; jezero na groblju iza 00:00h; mamac angelfish)
Može se pripremiti kao Brunch i Dinner ali samo za jednu osobu. Dakle pripazite kada želite da jedan sim spremi to jelo za drugog sima i na vrijeme spriječite kuhara da pojede ambrosiu ;).

Učinci ambrosie su:
- Resetira životni stadij: dakle ako ste pri kraju jednog stadija vratit će vas na početak tog stadija (neće vas vratiti u prethodni stadij)
- Popunjava Hunger bar do kraja
- Božanstveno jelo: pozitivan moodlet Devine Meal koji traje 7 dana
- Oživljava duhove: ako duh pojede ambrosiu vratit će se u onaj stadij života u kojem je bio prije smrti


Postoji mali trik kako dodatno produljiti život, a to je da prije nego pojedete Life fruit ili ambrosiu postavite duljinu života na Short, a kad pojedete vratite na Midium ili Normal (ovisno što želite). Na taj način produljit ćete život znatno više.


DEATH FLOWER

Ovaj čudni cvijet raste na grmu. Kada uberete cvijet grm će uvenuti. Simsi s Green Thumb traitom mogu vratiti biljku u život i ubrati još jedan cvijet, ali nakon toga biljka se više neće oporaviti i uvenut će zauvijek.
Zadržite li cvijet ove biljke u inventaru ako vaš sim naglo umre cvijet će se automatski dati Grim Reaperu i on će zauzvrat vratiti vašeg sima u život.
Da bi posadili ovu biljku potreban je 7.level gardening skilla. Sjemenje možete naći na grobljima.
Copyright © NeaSims3;2010
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru

komentiraj (22) / print / Premalink

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se