Nea Sims3

Design by: Nela


Translate to:




Nea Sims 2






PRAVILA

1.AKO KOPIRATE MOJE POSTOVE OVAVEZNO NAPIŠITE DA JE TO SA MOG BLOGA I STAVITE MOJ LINK!!!
2.Komentare i pitanja ostavljajte na zadnjem postu
3.Nema psovki,vrijeđanja i svađanja.Ako vam se nesviđa moj blog jednostavno otiđite i nevraćajte se
4.Neodgovaram na pitanja koja se netiču igrice



Hvala!!!



SFMagazine

Objavljeni postovi:

Eksapnzije i stuff packovi:
Sims3WorldAdventures
Ambitions
HighEndLoft & FastLane StuffPacks
LateNight
OutdoorLivingStuffPack

Tutoriali:
Šifre
Postupak downloadanja
GaražaUzKuću
Kako napraviti most
Podrumi
DodavanjeLogoaNaOdjeću
KakoPromijenitiŽivotniStadij
MističniPatuljci
NajFreeKupaonice2011

NeaArt Downloads:
MonicaPaintings
RobertPattinson/SophiaBush
Urban House
Kids paintings
FemaleSims
BoysCartoonTshirts

Linkovi:

Blog.hr
Photobucket
TinyPic
MediaFire
BeboSlide
Glitter-graphic

Meni Dragi Blogovi:
*Ps-Contests*
*RihannaForum*
*BatWoman*
*FixMe-by-Nelly*
*Nelly*
*Sk84ewer*
*EvilForceDizz*
*Alaine*
*WWESmackdown*

Sims3Blogovi:
*M-Sims*
*TommySims*
*TheSims3Life*
*InSims*
*AroundTheSims*
*JustForSims*
*GreatSims*
*Sims2CoolSims*

*Sims3 službena str.*

Photobucket

Photobucket





S2C

Sims3 stranice:





Moji banneri:

Download Veliki 156x84


Download Mali 100x40


Download Mini 88x31



Copyright © NeaSims3
2008 - 2013

Individualci

Opet se vraćamo na individualnost svakog Sima.
Već sam spominjala tipove Simsa…štreber, zavodnik, obiteljski čovjek….e pa te njihove osobine će biti mnogo uočljivije nego u Simsima2. Tako će zavodnik koristiti svaku priliku za poziranje i privlačenje pažnje na sebe, dok će drugi sim kojem to nije interes odbijati sve oblike zavođenja. Oni koji žele obitelj uživat će u igri i zabavi s djecom,dok oni koji to nisu stalno će se žaliti na dječju buku.

Sunset Valley je pun individualaca. Ako samo gledate u druge simse u gradu možete mnogo toga naučiti kakav je tko. Tako npr-Madison Watson je slatka,ali pomalo i nezrela, Braća Frio možda imaju lijepu kuću ali njihova problematična osobnost pokazuje da nisu idealni kao bračni partneri.
To su samo neki primjeri različitosti svakog pojedinog sima u susjedstvu. S novim izbornikom osobnosti moći ćete stvoriti svaki put nešto novo i iz toga učiti nove stvari-jer svaka osobnost ima svoje prednosti ali i mane koje ćete otkriti.

Dakle jasno vam je da će njihova osobnost utjecati na način igre, i da će svaki sim reagirati drugačije u različitim situacijama. Stoga će biti jako zanimljivo što sim nekad neće raditi ono što bi vi htjeli od njega. To može biti frustrirajuće,ali i zanimljivo.

Simse više neće trebati „držati za ruku“ kada budu morali na wc. Sad su se sposobni brinuti sami za sebe-odnosno bar za osnovne potrebe kao što su wc, hrana…
Tako se igrač ima priliku fokusirati na važnije stvari: međuodnose, karijeru, istraživanje svijeta oko sebe…

Također je poboljšan i odnos znanac-prijatelj. Tako kad pozovete znanca u kuću, on će se tako i ponašati-pristojno. Dok će prijatelj biti više „udomaćen“ pa će ako je gladan skuhati sebi nešto.To je u Simsima 2 bilo jako glupo-jer znalo se dogoditi da vam netko koga jako malo znate uđe u kuću i legne u krevet da odspava. E pa puno se radilo na tome i to se više neće događati.

Sam grad ima svoj život, odnosno obnavlja se. Kad neki stari Sim umre, rađa se novi. Također je uvjek jednak omjer muških i ženskih Simsa u susjedstvu. Na taj način se zadržava stalan broj simsa u susjedstvu.









Copyright © NeaSims3;2009
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru



komentiraj (37) / print / Premalink

Vrtlarenje,Ribarenje i Sakupljanje

U Simsima3 dosta pozornosti se predalo vrtlarenju i pecanju, kao i sakupljanju objekata (već poznato iz Sims2 ekspanzija BonVoyage i FreeTime). Dodalo se dosta novih mogućnosti koje ove aktivnosti čine još zanimljivijima.

Postoji više od 20 vrsta riba za hvatanje u različitim plažama i jezerima u okolici grada. Neke od rijetkih riba mogu se uhvatiti samo na nekoj određenoj lokaciji i u određeno vrijeme. Kada uhvatite ribu možete je preparirati i staviti na zid kao trofej,a isto tako možete je ostaviti na životu tako da je stavite u akvarij i smjestite negdje u svom domu.

Vrtlari će također uživati u različitim vrstama voća i povrća za uzgoj. Između ostalog tu je i već poznati money tree (drvo s novcem). Na takav isti način moći ćete uzgojiti sve-od jajeta do odreska..da da u simsima sve raste na drveću. Neke od tih „čudnih“ biljki moći ćete naći tek nakon izvršenja posebnih zadataka, istraživanja dijelova grada ili čak hvatanjem kao ribe.

Razvijena je i mogućnost skupljanja raznih vrsta insekata, kukaca i leptira. Kukce možete preparirati ili im dati neko ime idržati u kući kao ljubimca u terariju.
Sakupljati se mogu i razne rijetke vrste kamenja i minerala, zlata i kristala. To je sve razbacano po cijelom gradu. Kada pronađete nešto tako cool imate nekoliko mogućnosti, možete ga prodati ili početi sakupljati.Možete ih i oblikovati i ispolirati na način koji vam odgovara, jer neki od tih kamenja mogu biti veći i od samog Sima.
Ovim načinom sakupljanja možete jako usrećiti vašeg sima koji ima osobnost štrebera.



Copyright © NeaSims3;2009
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje ovog posta na drugim blogovima,forumima i stranicama Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U suprotnom prijavljujem administratoru



komentiraj (31) / print / Premalink

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>