Naturaliter

subota, 23.05.2009.

O veleizdajnicima i ratnim profiterima

Glavaš dao intervju za beogradsku Politiku, novine koje su devedesetih bile glavno sredstvo Miloševićeve ratnohušačke mašinerije koja je za sobom ostavljala pakleni smrad laži, zavaravanja i obmane urodivši mračnim plodovima tisuća pobijenih i ranjenih ljudi i bezbroja razorenih domova. Glavaš je time pokazao svoje pravo lice! Svrstao se time u "slavnu" plejadu hrvatskih generala. Taj tobožnji hrvatski general, a zapravo ljudska mizerija iznimno vješta i okretna u medijskim manipulacijama i spin-doktorstvu, pljuje u tome listu koji odvajkada stoji u službi velikosrpsko-četničke politike po zemlji koju je navodno devedesetih "branio". Nakon što se dobro sa svojom petokolonaškom bratijom silno u ratu obogatio reketareći, među inim, sve slavonske tvrtke i poduzeća, naravno da mu nikako ne odgovara da u zemlji zavladaju pravo i demokracija jer bi, uz ubojstva koja je taj patološki ubojica počinio, netko mogao pokrenuti i pitanje o golemoj imovini koju je na protuzakonit način stekao od devedestih na ovamo. A takvih je glavaša u vrhu vlasti nemali broj i svi oni razmišljaju kao Glavaš. Obrana domovine im je bila parola pod kojom su izvršili besprimjernu pljačku i grabež. Zar nije indikativno da su se na dan kada je Glavašu izrečena presuda svi iz sabornice razbježali poput štakora pred brodolom. Valjda su to učinili iz solidarnosti. Ipak je on jedan od onih što se se silno obogatiše prodajom i veleizdajom domovine. Ali ne mora biti, možda su samo nazvali hidrometeorološki zavod a tamo im rekoše da će se opet - gusta magla spustiti.

23.05.2009. u 19:45 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

o-p-i-s b-l-o-g-a

La mia vita o come trovare la via retta in un mondo immerso nel fango

ili

"ibis redibis numquam peribis in bello"

Moj mail:
sjeverko.jugic@yahoo.com

Image Hosted by ImageShack.us

l-i-n-k-o-v-i_

B l O g_
f o R U m_

Image Hosted by ImageShack.us

m-e-n-s e-t o-m-n-i-a

Mens enim est quaedam gignens et complens omnia, quae sine ullo aut initio aut termino temporis causas rerum naturaliter nexas ad utilitatem omnium summa et perfecta ratione moderetur.

Image Hosted by ImageShack.us

d-o-l-i-n-a s-u-z-a

«Tako, svaki od nas, kada se rodi i nastani ovaj svijet kao svoj dom, zapocinje svoj zivot u suzama. Pa iako nam je tada jos uvijek sve nepoznato i skriveno, ipak pri rođenju placemo, jer, zahvaljujuci prirodi, slutimo sto nas ceka i vec se unaprijed, suzna lica, tuzimo na tjeskobe smrtnoga zivota, i nasa dusa, jos uvijek tako nejaka i neiskusna, odmah s placem i jaukom svjedoci o naporima i olujama ovoga svijeta, s kojima se suocava vec na pocetku zivota».


Image Hosted by ImageShack.us


Counters
Counters