Naturaliter

ponedjeljak, 03.11.2008.

Pravi ulov

Neki je tip danas osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom. Oduzeta mu imovina, ukupno 13 milijuna kuna. Kakva smijurija! Opet naši sudovi pecaju u plitkim vodama gdje krupnih riba – ni od korova. Svjesno naravno, jer da dopuste da nam suci isplove malo dalje na pučinu gdje plivaju krupne ribe boje se da ne bi pale i njihove glave i glave njihovih ortaka. Pa ljudi moji samo neuki Rojs ima bar nekoliko desetaka puta više. Čovjek samo u mojoj zgradi ima dva stana cca 100 četvornih metara po 2.000 eurića pa ti sad izračunaj. Onda vila u podsljemenskoj zoni, vikendice na moru, impresivan vozni park, podebela ušteđevina u švicarskoj banci, a to je samo ono što ja znam. A on je tek jedan u nizu hrvatskih generala kojima je rat bio brat pa su u devedesete ušli praznih džepova a iz njega izašli neokrznuti ali su zato u njemu stekli silno bogatstvo do kojeg su se dokopali bezočnom pljačkom u pretvorbi i privatizaciji, krađom novca naših iseljenika namijenjenog za kupnju oružja, prodajom nafte srbijansko-četničkim formacijama kako bi ovi mogli bombardirati i zauzeti hrvatske gradove u BiH, švercom droge, torbarenjem i sve tako nekim vještim „poslovnim“ potezima. Dabogda crkli! Kao Korade. Zapravo kada čovjek danas pogleda tu takozvanu društvenu elitu mora znati da ju čine oni koji su se istih tih devedesetih silno obogatili spomenutim i sličnim kriminalnim radnjama, a onda dakle nisu niš drugo već – kriminalci. I što se onda treba čuditi svim tim atentatima, kao što rekoh to je tek sukob među mafijaškim klanovima. A naši sudovi će biti vjerodostojni hrvatskom čovjeku kada se rojsimaštrokovimazagorcimapašalićimainjimasličnima oduzme imovina. To će tek biti - pravi ulov.

03.11.2008. u 20:03 • 3 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< studeni, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

o-p-i-s b-l-o-g-a

La mia vita o come trovare la via retta in un mondo immerso nel fango

ili

"ibis redibis numquam peribis in bello"

Moj mail:
sjeverko.jugic@yahoo.com

Image Hosted by ImageShack.us

l-i-n-k-o-v-i_

B l O g_
f o R U m_

Image Hosted by ImageShack.us

m-e-n-s e-t o-m-n-i-a

Mens enim est quaedam gignens et complens omnia, quae sine ullo aut initio aut termino temporis causas rerum naturaliter nexas ad utilitatem omnium summa et perfecta ratione moderetur.

Image Hosted by ImageShack.us

d-o-l-i-n-a s-u-z-a

«Tako, svaki od nas, kada se rodi i nastani ovaj svijet kao svoj dom, zapocinje svoj zivot u suzama. Pa iako nam je tada jos uvijek sve nepoznato i skriveno, ipak pri rođenju placemo, jer, zahvaljujuci prirodi, slutimo sto nas ceka i vec se unaprijed, suzna lica, tuzimo na tjeskobe smrtnoga zivota, i nasa dusa, jos uvijek tako nejaka i neiskusna, odmah s placem i jaukom svjedoci o naporima i olujama ovoga svijeta, s kojima se suocava vec na pocetku zivota».


Image Hosted by ImageShack.us


Counters
Counters