Naturaliter

nedjelja, 09.03.2008.

Hebo vas ZERP

Ma ne mogu vjerovati više da se ta sapunica sa ZE(R)P-om toliko odužila. Hebo ih ZERP? Kao da je tim veleizdajnicima sada stalo do nacionalnih interesa. Nakon što su sve banke, sva najbolja domaća poduzeća, hotele, marine i sve što iole ima neku vrijednost rasprodali sada žele da mi povjerujemo da je u njihovim mrtvim dušama proradila nacionalna svijest. Niti nije, niti jest sada a neće ni ubuduće. Ma ne muči te proklete komuniste i prodane duše ZERP več to što se približavanjem Europskoj uniji sve više stjerani u kut a ako se taj proces nastavi postoji opasnost da ih se raskrinka. Naime primjenom europskog zakonodavstva bitno bi se sužava, a onda i nestaje manevarski prostor za sve silne malverzacije i korupciju koju vladajući u jadnoj nam zemlji Hrvatskoj već 70 godina (jer još samo najveće budale misle da je u Hrvatskoj 90-ih došlo do demokratskih promjena) uspješno provode pred očima nemoćnog i izmučenog puka. Strah ih je da se stvari ne počnu provoditi u duhu europskih zakona i pravila, a to znači zdrave konkurentnosti, stručnosti i znanja. Jer bi oni tada izgubili sve svoje pozicije koje su stekli jer poznaju SANADERAMESIĆA ili nekoga iz njihova komunističko-ateističkog klana, jer su blizu HDZSDPHSSHSLSHNS-u ili nekoj drugoj manjoj ateističko-sotonističkoj grupaciji, jer su iz Širokog Brijega ili Čitluka... Ma koja briga za nacionalne interese!? Pa oni su ovu državu opljačkali valjda gore no što bi je opljačkali četnici da su pobijedili u ratu. I sada ih je strah da u zdravoj društveno-političkoj klimi ne bi sudstvo stvarno počelo biti neovisno a onda jao ti se njima, ili da se ne bi stvarno netko usudio, što predlaže Milanović, da se ukine zastara za kriminal učinjen u pretvorbi i privatizaciji a onda im ne gine zatvor, da se ne pokrene pitanje njihova silnoga bogatstva i silnoga siromaštva običnoga hrvatskoga čovjeka i otkud i koji je uzrok tome, da im netko ne uzme njihov novac koji su gramzivo prigrabili i ne daju nikome blizu toj riznici. Neka drugi skapaju od gladi. Toga se oni boje. Veleizdajnici i otpad ljudski. Stići će ih njihova kazna!!!

09.03.2008. u 11:11 • 6 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

o-p-i-s b-l-o-g-a

La mia vita o come trovare la via retta in un mondo immerso nel fango

ili

"ibis redibis numquam peribis in bello"

Moj mail:
sjeverko.jugic@yahoo.com

Image Hosted by ImageShack.us

l-i-n-k-o-v-i_

B l O g_
f o R U m_

Image Hosted by ImageShack.us

m-e-n-s e-t o-m-n-i-a

Mens enim est quaedam gignens et complens omnia, quae sine ullo aut initio aut termino temporis causas rerum naturaliter nexas ad utilitatem omnium summa et perfecta ratione moderetur.

Image Hosted by ImageShack.us

d-o-l-i-n-a s-u-z-a

«Tako, svaki od nas, kada se rodi i nastani ovaj svijet kao svoj dom, zapocinje svoj zivot u suzama. Pa iako nam je tada jos uvijek sve nepoznato i skriveno, ipak pri rođenju placemo, jer, zahvaljujuci prirodi, slutimo sto nas ceka i vec se unaprijed, suzna lica, tuzimo na tjeskobe smrtnoga zivota, i nasa dusa, jos uvijek tako nejaka i neiskusna, odmah s placem i jaukom svjedoci o naporima i olujama ovoga svijeta, s kojima se suocava vec na pocetku zivota».


Image Hosted by ImageShack.us


Counters
Counters