Natječaj za blog-priče!

petak, 16.01.2009.

Natječaj se produljuje

Poštovani,

zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u natječaju.

zbog nedovoljnog broja pristiglih priča, odlučili smo natječaj produljiti do 31. ožujka, i malo promijeniti propozicije, kako bi knjiga ipak naposljetku bila objavljena.

Pristigle priče ćemo, naravno, uvažiti.

Dakle, odlučili smo natječaj proširiti na sve koji pišu priče, bez obzira imaju li blog, a temu odsada birate sami. Ostale propozicije ostaju iste (duljina priče).

Priče će ocjenjivati komisija u sljedećem sastavu: Robert Pokorny iz izdavačke kuće Stella, Zvonko Horvat, literarni agent i Sabina Koželj Horvat, spisateljica.

- 07:18 - Komentari (4) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.10.2008.

Još o natječaju

Dragi prijatelji,

s obzirom da je prošlo tek desetak dana od objave natječaja, vrlo smo zadovoljni vašim dosadašnjim odazivom.
No, također vas molim da prije slanja obratite pozornost na propozicije, jer priče koje ne zadovoljavaju uvjete ne možemo uzeti u obzir. To se posebno odnosi na duljinu - možda ćemo tolerirati nekoliko redaka viška, ali ništa više od toga.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili ukoliko postoje nejasnoće u svezi s natječajem, slobodno mi se obratite.

Zvonko Horvat

- 15:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 30.09.2008.

NATJEČAJ ZA BLOG-PRIČE!Izdavačka kuća Stella i literarni agent Zvonko Horvat


objavljuju


NATJEČAJ
za blog-priče na temu prijevare


PROPOZICIJE:

• Natječaj je otvoren od 1. 10. – 31. 12. 2008.
• Tema natječaja je PRIJEVARA
• Pravo natjecanja imaju blogeri iz RH i inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom, a prijaviti se mogu priče objavljene isključivo na blogu, i to tijekom 2008. godine (najkasnije do trenutka prijave)
• Svaki autor može sudjelovati s najviše dvije priče
• Autor uz priču treba navesti svoje blogersko ime i adresu bloga, a po želji može navesti i svoje puno ime i prezime te kratku biobibliografiju
• Priča može imati najviše tri kartice, odnosno 5400 znakova s prazninama.
• Priče će ocjenjivati komisija u sastavu: Sabina Koželj Horvat – spisateljica i prevoditeljica, Zvonko Horvat – literarni agent, Bernarda Lusch - blogerica
• Rezultati natječaja bit će objavljeni 1. ožujka 2009.
• Sto najboljih priča bit će objavljeno u knjizi do 1. lipnja 2009.
• Tri najbolje priče bit će simbolično nagrađene – prva s 500,00 kn, a preostale dvije knjižnim nagradama. Uz to dobivaju i besplatni primjerak knjige. Preostale priče neće se honorirati.
• Priče se šalju na e-adresu blog.price@gmail.com s naznakom „ZA NATJEČAJ“

- 08:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se