srijeda, 17.06.2009.

Recept

Pošto mi je današnji dan u znaku pečenja kolača, evo da s vama podijelim jedan jednostavan recept za jedan od najfinijih kolača.

Potrebni sastojci:

2 teglice višanja bez koštica, piškote, jaja, brašno, šećer, 4 litre ruma i sve one sitnice koje još idu u kolače.

Koraci:

Napravite smjesu za donji biskvit.
Popijte malu čašicu ruma.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Stavite smjesu za biskvit u pećnicu.
Popijte jos dvije čašice ruma.
Postavite temperaturu pećnice na 200 stupnjeva.
Popijte jos 3 ruma čašice.
Počnite s pripremom biskvita za gornju smjesu.
Porumite jos 4 čašice.
Natopite piškote u rum i porumite ih na slažu.
Popijte 6 rumica čaša.
Čašite jos sipaj ruma jednu.
Pecite rum jos pola sata.
Izvadite pećnicu iz biskvita.
Ohladite da se biskvit sačeka.
Uzmite ruma još bocu jednu.
Na pečeni biskvit povišnjajte piškote.
Preko toga pogornjajte slaži biskvit.
Stolirajte na servis.
Bogolite se mogu.

Tekar dob!!!!

- 17:47 -

Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 12.06.2009.

Rođo

12.06.1980.

Dan kad je rođeno jedno zlo.
Zlo koje me budi u 3 ujutro da mi kaže da na telki nema niš za gledat.
Zlo koje može pojest više sladoleda nego ja.
Zlo koje rečenicu „NE MOGU SADA“ ne razumije baš najbolje.

Sretan ti ročkas malo zlo. Želim ti još puno takvih i veselim se večerašnjoj torti. Nadam se da su spremne dvije. Jedna za mene, druga za vas ostale party

- 08:35 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

srijeda, 03.06.2009.

Srijeda, a ko da i nije

Ovaj post će shvatiti samo jedna osoba.

21 veliš? To je više od 18. Primljen si zastalno. Domišljato, domišljato, a i ono od jučer je fora. Pošto nema puno muškića s bloga koji mi znaju mail pa tako vide status, mislim da znam tko si. Grli grli i cmok sretan

PP

- 11:06 -

Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se