srijeda, 17.06.2009.

Recept

Pošto mi je današnji dan u znaku pečenja kolača, evo da s vama podijelim jedan jednostavan recept za jedan od najfinijih kolača.

Potrebni sastojci:

2 teglice višanja bez koštica, piškote, jaja, brašno, šećer, 4 litre ruma i sve one sitnice koje još idu u kolače.

Koraci:

Napravite smjesu za donji biskvit.
Popijte malu čašicu ruma.
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Stavite smjesu za biskvit u pećnicu.
Popijte jos dvije čašice ruma.
Postavite temperaturu pećnice na 200 stupnjeva.
Popijte jos 3 ruma čašice.
Počnite s pripremom biskvita za gornju smjesu.
Porumite jos 4 čašice.
Natopite piškote u rum i porumite ih na slažu.
Popijte 6 rumica čaša.
Čašite jos sipaj ruma jednu.
Pecite rum jos pola sata.
Izvadite pećnicu iz biskvita.
Ohladite da se biskvit sačeka.
Uzmite ruma još bocu jednu.
Na pečeni biskvit povišnjajte piškote.
Preko toga pogornjajte slaži biskvit.
Stolirajte na servis.
Bogolite se mogu.

Tekar dob!!!!

- 17:47 -

Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti