petak, 24.04.2009.

Moj veš se seksa

Kao prava rvacka domaćica MRZIM peglat. Počela sam kupovat robu koja se nosi zgužvana pa tako npr. imam dosta košulja koje nosim direkt iz sušilice. Al kaj? Uvijek ima onih stvari koje moraš peglat jer nikako ne mogu proći pod kategoriju „Nosi se zgužvano“. (Ma nosi se ti…) Ovaj će post govoriti o tim stvarima.

Nakon pomnog proučavanja ponašanja mog veša shvatila sam da se on množi. Nakon što ga ja s pranja i sušenja metnem u policu ZNV (Za Neopeglani Veš) ta se polica nekontrolirano puni. Prilikom sljedećeg otvaranja ormara ta je polica uvijek punija nego kad sam je ostavila, a ja veš ne dodajem unutra. Jedino logično rješenje je: Moj veš se seksa.

Al nemre veš bit pametniji od mene nikako pa sam odlučila stati tome na kraj. Odsad imam tri police ZNV. Na jednu stavljam veš ženskog roda, znači košulje, majice itd. Na drugu policu stavljam veš srednjeg roda (hlače), a na treću policu stavljam veš muškog roda (prsluke).

Između polica ću stavit bodljikavu žicu da se ne bi koji prsluk odlučio popet na prvu policu slučajno. Jer zajebani su ti prsluci o svijete. Tak.

Ugodan vikend svima.

- 14:49 -

Komentari (19) - Isprintaj - #

petak, 17.04.2009.

Koga briga za naslov

Baš mi je drago da živim u državi u kojoj je jedna od važnijih vijesti ta da se Barbara Kolar udebljala i da je sad u punijoj fazi. Odem na portale vidjet što se događa u zemlji i naiđem na ovako važnu vijest. Vau. Dobro je da sjedim dok nailazim na ovakve stvari.

Sljedeća važna vijest koja se odmah otvara kao poveznica na ovaj članak je da Barbara ne voli svoju kolegicu Zlatu i da je izjavila kako mala nema stila, karizme, glasa ni talenta. Nakon toga otvaraju se 34 vezana članka sa 34 različita izvora, svaki priča o istoj stvari, ali na svoj način. Jedan debilniji od drugog. Ma koga briga?

Nemam niš protiv Zlate, al iskreno mislim da se niti ona, a niti hrpa novopečenih voditeljica ne može mjeriti s Kolaricom ni na kojem području i bolje bi im bilo da ju mirno gledaju i uče kako se to ustvari radi.

S druge strane ne znam zašto se Barbara uopće opravdava novinarima i da se isprovocirati. Iza nje je 15 godina karijere i mislim da ona govori sama za sebe. Inteligentan humor će uvijek pobijediti ovaj današnji humor od kojeg mi se, da prostite, sere.

I dok me wc školjka zove: Povuciiiiii, nailazim na povezani članak da su Barbara i njena kolegica s Antene Zagreb u New Yorku kupile nekoliko kilograma donjeg veša. Jebote! Skoro sam pala sa stolca, al u zadnji tren sam se uhvatila i spriječila to.

U međuvremenu u pozadini slušam kako Antonija Blaće vodi show Rvacka traži zvijezdu i tu dolazi do izražaja ono o čemu sam upravo pisala.

I dok wc školjka i dalje viče: Povuciiiiii, ne usudim se dalje klikati na vezane članke jer tko zna na kakve bih informacije naišla. Ne bih vjerojatno mogla spavat mjesec dana od šoka.

Povuciiiiiii....

Evo, idem!

- 22:07 -

Komentari (23) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.04.2009.

Sastanak pljoskica

Vrijeme radnje: Srijeda, 08.04. u 17.45 h
Mjesto radnje: Restoran Leut
Prisutne: skaska, fulvus, lorna i ja
Prognoza: sunčano (zajeb)


Prije svega hvala ti skaska na ovom divnom poklonu. Tko bi rekao da se od faking čačkalica (rabljenih) može nešto ovako divno napraviti. Ne pitam te otkud ti čačkalice jer sam te vidjela svaki, al baš svaki put kad si ih maznula sa stola u svakom restaču u kojem smo bile. Cijenim trud, dakako, svakako.

Photobucket

Fulvusica, majka troje djece koja tako uopće ne izgleda došla je ponovo u uskoj crno-crvenoj koži pa su opet svi prisutni gledali u nas. Moram priznat da je lijepo družit se s fulvusicom jer nemreš proć neopaženo ni da oćeš. A neću.

Fulvusica mi je poklonila jedan ručni rad, al to je samo za starije od 18 godina pa nisam uploadala sliku. Reći ću samo da se radi o nakurnjaku. Đava odnija onog ko joj je dao igle u ruke.

Lorna je spavala veći dio večeri i samo se tu i tamo probudila na pol i promrljala nešto pa opet zabila glavu u tanjur. Skaska joj je u jednom trenu izvadila glavu iz juhe da se ne uguši. Nakon toga skaski se ukazala aureola nad glavom, kao i nakon svakog učinjenog dobrog djela.

To je bio prvi dio večeri. Drugi, koji smo provele u kineskom restaču, slijedi u sljedećem postu jer ovdje mi je R pa moram nešto i radit. Ae.

- 15:43 -

Komentari (17) - Isprintaj - #

srijeda, 08.04.2009.

Srijeda

Nisam ja odavde me provocira pa odgovaram na njenu provokaciju. Što da pobogu pišem kad nemam niš pametnog za reći?

Evo danas se sastajem s pljoskicama pa će biti materijala. S njima uvijek ima.

Uz to kroz nekoliko sati dolazi R. R je moja najdraža šefica koja voli voditi ljubav s mojim mozgom. Pa se moj mozak naročito veseli. Ja se pak veselim što ću vidjet skasku koja mi je pofarbala čačkalice za Uskrs.

- 13:03 -

Komentari (6) - Isprintaj - #

srijeda, 01.04.2009.

Napokon

Jes! Brad se vratio Jennifer! Hvala Ti Bože. Znala sam da moje jutarnje, prijepodnevne, popodnevne, poslijepodnevne i večernje molitve nisu uzaludne. Oh sudbo kleta kad se sjetim samo neprospavanih noći. Sad će sve biti oke. Uh.

P.S. Nadam se da ovo nije bila prvoaprilska šala novinara jer moje srce to ne bi moglo podnijeti!

- 23:00 -

Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Opis bloga

Pamet u glavu, a dolje što uleti