Našičanin by default!

utorak, 23.11.2010.

Glasom osvojila i publiku i žiri

Kristina Minarik na viteškom turniru

Kristina Minarik i "našički zlatni tamburaši" ušli su u polufinale Supertalenta. U petak, 26.11. nastupit će u emisiji uživo i boriti se za ulazak u finale. Tim povodom, u intervjuu tjedna za portal nasice.org razgovarao sam s Kristinom Minarik ...

n.org: Kristina, za početak, reci nam nešto o sebi

Kristina: Išla sam u srednju školu u Našice, tu sam završila ekonomsku školu i to ja zapravo razlog zašto sam uopće postala vezana uz Našice. U školi je bio organiziran isto nekakav "talent show" u kojem sam pobijedila i od tada sam zapravo počela pjevati jer sam shvatila da bi možda mogla napravit' neku karijeru i u tome. Spojila sam se s NEXE bandom, to je bio rock band u kojem sam upoznala dečka Deana, i onda sam se, nakon nekoliko godina, pridružila i Tamburaškom društvu "Dora Pejačević" i počela s njima pjevati taj "rock na tamburama". Iako, kada su me prvi put pozvali, zapravo mi je bilo malo čudno jer sam ja pomislila kako tambure baš i nisu nešto za mene jer ipak sam ja u rocku. No, objasnili su mi da oni sviraju i drugu vrstu glazbe i da bi to moglo bit zanimljivo,. Poslušala sam ih i vidjela da ima pjesama i za mene za napraviti i krenuli smo s Eye of the Tiger, Janis Joplin i tako tim "boljim vokalima" i žešćim glasovima ... Do sada smo bili na raznim nastupima i po Hrvatskoj ali i po Europi i zapravo gdje god smo došli publika je bila vrlo oduševljena. Možda je i to bio jedan od razloga zašto sam se ja odlučila njih pozvat da meni budu pratnja na talent show-u Supertalent.

n.org: Bilo je puno zbunjujućih intervjua u posljednjih mjesec dana. Svrstavali su te svugdje: od glazbene akademije do profesorice informatike. Što je zapravo prava istina?

Kristina: Zapravo sam bila na učiteljskom fakultetu s pojačanim odjelom informatike, znači sad sam magistrica primarnog obrazovanja s pojačanim programom informatike. To je točno!

n.org: Osim pjevanja, imaš i druge hobije. Prije svega karate, ali i viteški turniri?

Kristina: Krate je tu zapravo zbog tate koji mi je cijeli život bio trener, počela sam trenirati s nekih 6 – 7 godina, i za sada imam crni pojas, 2 DAN. Na mnogim natjecanjima sam osvojila hrpu medalja, i sve vise kod kuće na zidu kao podsjetnik da sam nekad trenirala. Pošto sam sada gotova s fakultetom, mislim da bi si trebala ponovno uzet malo vremena i vratiti se na treninge.

n.org: A viteški turniri? Otkud ideja za tim?

ostatak razgovora na portalu nasice.org
opširnije o natjecanju na službenoj stranici Supertalenta

23.11.2010. u 20:53 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< studeni, 2010  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Download

Kazimir Mikašek napisao je pjesmu za Našice:
Podravka Express

TV program

Brojač

broj posjeta
posjetitelja do sada

...................................................

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Nekomercijalno - Dijeli pod istim uvjetima.


Ukoliko nekome trebaju fotografije vece kvalitete i za komercijalnu uporabu, javite se.
Dogovorit cemo se .... ljudi smo ;-)
...................................................
VAZNO!!!!
Stavovi izreceni na MOM blogu su MOJI, MOJI I SAMO MOJI! (I eventualno kojeg posjetitelja)
Tvrtka u kojoj radim nema bas nikakve veze s ovim tekstovima kao niti s izrecenim stavovima!
Zahvaljujem na razumijevanju ;-)