Image Hosted by ImageShack.us

četvrtak, 14.12.2006.

NOVA GODINA

Moj plan za novu:

Ja mislim da je definitivno treba dočekati. Al to je sve. Čisto da vidiš kao je u njoj iiii spavat. Bit će je i sutra zar ne? Nego šta je sa starom to je pitanje.

Što se nje tiče nije fer jer je diskriminarana od strane svekolikog svjetskog pučanstva. Ja trenutačno osnivam udrugu za zaštitu starih godina a pogotovo 96`. Jedna od prvih akcija koje ćemo poduzeti je ispaljivanje pirotehničkih sredstava puno prije, dosta prije, prije i neposredno prije dolaska te famozne nove godine sve u cilju razbijanja predblagdanske monotonije.

Nadalje razne diverzantske akcije usmjerene protiv huškača (huškač - osoba koja i do mjesec dana prije dosađuje ispitivanjima gdje ćeš, šta ćeš, skim ćeš ). Pod diverzantske akcije mislim na iskakanje iz grmova te nasilno moralno debatiziranje s huškačima na neku nasumičnu temu tipa proglašenje ekološko-ribolovnog pojasa na jadranu ili razmišljanja o nacrtu prijedloga programa rada županijskih centara za poljoprivredu.

Već sam sastavio dvije grupe diverzanata koje će operirati ovih dana na širem vodozaštitnom području grada Zagreba i njegove bliže okolice. Prva grupa se zove Afirmacijski Tim Crni Parcov koja je svojim djelovanjem ponešto agresivnija od druge grupe nazvane Negacijski Tim Pluskvamperfekt Minus Dva (koji prvenstveno radi na principu spojnih posuda iliti protuupalnog djelovanja). Volontere za svoju udrugu našao sam na ulici, neke sam čak i probudio, neke prekinuo u doručku, neke sam maknuo s droge, neke stavio na alkohol, ponešto tupadžija, pokoji siledžija i naravno dvojicu kamiondžija (čisto transporta sanitetne robe radi).

necu vam vise govorit i previse ste naculi al zasigurno se vidimo na ulicama, trgovima, stećacima, mahalama, čaršijama, avenijama, korzima, šahtama, trotoarima, štosdemferima i poluosovinama.

Naš moto je (obrnutoproporcionalna iliti antitezna onoj Sretna ti Nova) J....a vas Nova. a čita se Jtočkatočkatočkatočkaa vas Nova.

Vas UZSGP96

- 20:30 - Komentari (6) - Isprintaj - #