16.12.2007., nedjelja

13.


POMISLI i PRIMISLI

Narednog dana je uključio kompjutor nakon ručka. Ulogirao se na "Iskricu" i u rubrici koja je pokazivala status njegovih VIP-kontakata odmah vidio da Mala domina nije prisutna. Svako malo kontrolirajući je li se pojavila, ispisao je pismo neka je dočeka:

Subota, 10.09.2005. u 15:29
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Naslov: drugi dan


Uzvišena!

Kada sam se noćas prenuo nakon onoga što ste mi priredili, na što ste me naveli, na što ste me natjerali... uhvatio me strah, strašan strah. Kako sam si to mogao dozvoliti?! A opet, bilo je tako neodoljivo slatko! Neopisivi je užitak prepustiti se Vašem vodstvu. A, s druge strane, to je opasnost koja me tjera da drhtim. Vi i Vaše prijateljice - okrutne, razularene, bezobzirne - mogli biste me rastrgati za igru kao što se djeca zabavljaju trgajući leptirovima krila. Što ako navečer ne znate gdje bi izašle ili ne znate gdje bi nakon što se zatvori i zadnje pristojno mjesto za izlaske u gradu? Ne bih vas mogao odbiti da zaželite koristiti gostoprimstvo mog doma, a ja bih vas morao gol služiti. Nisam više tako zgodan da bih se mogao dičiti svojim tijelom, pa biste se izrugivali kako izgledam. Izrugivali biste se mom uzaludno podignutom muškom organu koji bi radije nego išta zaronio u koju od vaših medeno slatkih, skrivenih u gaćicama, pod lepršavim suknjicama... Dozvoljavali biste mi da ih pomirišem iz blizine i smijali se kako patim. Što bi vam još palo na pamet? Ne usuđujem se pomisliti.

Image Hosted by ImageShack.usKao Vaš rob morao bih Vas pustiti u kuću i ako dovedete drugog roba i brinuti se da ga neometano možete maltretirati. Ili bi mi naredili da Vama i prijateljicama kupim karte za kino, poveli biste i mene, ali meni ne bi bilo dozvoljeno gledati film nego bih morao ići četveronoške u mraku između stolica od jedne do druge i oralno vas zadovoljavati. Kako bih sve to rado poslušao! A kamo bi me to dovelo? I zato me Vas je strah.

Zaspao sam iscrpljen razmišljajući o Vama, o svemu, prizivajući Vaš lik... i, možda će Vas zanimati, onaj organ mi se opet napuhao i izdigao, ali se nisam usuđivao dodirnuti ga bez Vaše dozvole. Dozvoljavate li da masturbiram u Vašu čast, maštajući o Vama, gledajući Vaše fotografije? Ili ste tako surovi da Vam je svejedno?

Nadam se da sam se iskupio za grijeh što sam se u početku drznuo izraziti svoju želju. Bio bih počašćen da me uvrstite u svoju ergelu robova. Nadam se da sam barem dijelom doprinio da se i Vi zabavite igrajući se sa mnom. Oprostite mi ako sam i ovom porukom napisao nešto što Vam nije po volji i bez ikakvih obzira surovo me kaznite.




- 15:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.12.2007., subota

14.


OPSESIJA

Sat kasnije ponovo je zavirio na "Iskricu" provjeriti je li Mlada domina aktivna, ali kako je nije bilo, napisao je i poslao drugo pismo i naslovio ga "Opsesija":

Subota, 10.09.2005. u 18:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena Domino! Nametnuli ste mi se kao opsesija! Ne mogu prestati misliti o Vama, o svemu što mi možete raditi, samo ako prohtijete.

Molim Vas, recite mi, postoji li mjesto u gradu kojim se često krećete, mjesto gdje izlazite ili se češće zadržavate? Rado bih izišao onamo u vrijeme kad postoje izgledi da bih Vas mogaovidjeti i pokušao pogoditi koja ste od prekrasnih devetnaestogodišnjakinja kojih je pun naš grad, Vi. Uzbuđuje me pogled na mlade djevojke dugih nogu u kratkim suknjama. Volim one s tek propupalim čvrstim grudima, koje mogu hodati bez grudnjaka, tako da im se naziru bradavice. Kako bi me tek uzbuđivao pogled na djevojke koje prolaze kada bih znao da ste neka od njih, moguće, Vi!

Image Hosted by ImageShack.usKlečeći gol s čelom na tepihu, a stražnjicom visoko u zraku, kako ste Vi željeli, mogao sam zamisliti da vidim samo vaše cipelice s visokim petama koje kruže oko mene kao morski psi, mogao sam zamisliti da osjećam visoku petu koja mi se zabija u leđa kada se oslonite jednom nogom na njih. Nisam se usudio podići pogled, pa ne znam da li ste oko mene hodali goli ili u kratkoj suknjici.

Ako zaslužim Vaše povjerenje, postoji li mogućnost da me ikada i u stvarnosti posjetite? Ili bolje da ni ne pomišljam na to, jer ako mi već ovako radite što Vam se prohtije, što biste mi tek radili da se zaista sretnemo? Strah me pomisliti, a ne mogu odoljeti da ne mislim o tome, kao kad čovjeka boli zub, a ne može se suzdržati da jezikom ne čačka po njemu. Mogu Vas dočekati vezanih očiju, ne skidati povez cijelo vrijeme, pa da ni kada odete ne znam kako izgledate. Vi, svakako, bolje od mene možete smisliti kako bi taj susret izgledao.




- 15:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.12.2007., petak

15.


PRIJETNJA

SUZDRŽAVANJEM


Njezin komentar na oba pisma bio je kratak:

Subota, 10.09.2005. u 19:44
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


čuj bijedniče, nije loše, ovi tvoji traktati o poniznosti.

osjećam da ti treba jedno dva-tri dana odmora, dok te ponovno ne izmuzem!

budi pun kad se odlučim da ti napišem nove zapovijedi.

On je to pročitao tek kada se ona isključila:

Subota, 10.09.2005. u 20:30
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zahvaljujem na Vašoj surovoj zapovijesti koju ću s mukom ispuniti jer su mi jaja već sad nabrekla da mi se čini kao da bi mogla eksplodirati. Unaprijed se radujem mukama koje ste mi priredili i ponizno Vas molim da mi što prije dozvolite da se olakšam.

Tek drugoga dana, u nedjelju, otkrio je da je ona kasno, vjerojatno pred spavanje, prekontrolirala pristigle poruke i nije odoljela da mu se ismjehuje:

Nedjelja, 11.09.2005. u 02:15
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


čuj, ako imaš problema, postoje hladni tuševi, fizička aktivnost, led....

Međutim joj to nije bilo dovoljno jer je desetak minuta kasnije nadošla s novom idejom, što ukazuje da je to vrijeme provela razmišljajući o njemu, tj. onome što joj je napisao:

Nedjelja, 11.09.2005. u 02:28
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


a jesi li razmišljao nekad o dva tjedna bez olakšanja?

razmisli malo!



- 15:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.12.2007., četvrtak

16.


NAPOMENA

PRIREĐIVAČA


Pažljiva čitateljica ili čitatelj mogli su već iz dosadašnjeg toka ove prepiske zaključiti svašta, no red je da upozorim na jedan moment koji im je možda promakao. Mlada domina se u profilu predstavlja da ima dvadeset i šest godina, te radi u obrazovanjum, što bi ukazivalo da je riječ o mladoj profesorici. Međutim, u jednom pismu je navela da je zabavlja pomisao kako bi u stvarnom životu upala svom virtualnom robu "sa svojim frendicama", nakon čega Pauk prihvaća motiv i slijedi ga spominjući "devetnaestogodišnjakinje", najmlađu godinu punoljetnosti. U dvije poduže poruke pri kraju dosadašnjeg dijela prepiske obraća joj se upravo kao devetnaestogdišnjakinji, nudeći ono što bi bilo privlačno upravo djevojkama te dobi: mjesto gdje bi se mogle zabaviti (svoj stan), da im kupi karte za kino… Dapače, u drugoj poruci izrijekom kaže da bi rado izišao u grad gdje se šeću mlade djevojke i "pokušao pogoditi koja ste od prekrasnih devetnaestogodišnjakinja kojih je pun naš grad, Vi". Mlada domina to u uzvratnim porukama nije ni pokušala osporiti, kao da joj je sve drugo što je napisao toliko privuklo pozornost da na ovu malu zamku nije obratila pažnju. Da li ga je namjerno htjela uljuljkati u zabludu da je razotkrio njezino lažno predstavljanje ili je ono što je rekla da "radi u obrazovanju" zapravo značilo da je još učenica ili studentica?



- 15:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.12.2007., srijeda

17.


"ARTILJERIJSKA

PRIPREMA"


Naredna tri pisma napisao je u nedjelju iza podneva, vidjevši na ekranu da ona nije prisutna uz svoj kompjutor, da je dočekaju kada ga uključi i spoji se, kada mu ionako ništa drugo nije preostalo. Podsjeća to na artiljerijsku vatru koja preorava bojno polje da bi aktivirala nagazne mine, uklonila prepreke, razbila obranu neprijatelja prije nego će pješadija jurnuti u juriš.


Nedjelja, 11.09.2005. u 12:39
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Predivna, možda će Vas zabaviti da Vas izvijestim kako me već sada mučite. Spolovilo mi je neprekidno nabreknuto i neprestalno ga osjećam među butinama. Vrlo je osjetljivo i prvi svakom koraku me iritira tarući se o tkaninu veša. Neprekidno me salijeću najrazvratnije maštarije u kojima Vi imate glavnu ulogu.

Ja sam rob, a Vi ste to oslobodili u meni, te mi je najveća želja da me i priznate za Vašeg roba i kažete mi, jednom za svagda, da sam Vaš.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nedjelja, 11.09.2005. u 12:44
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Dva tjedna bez olakšanja! Samo je surovoj Domini moglo pasti na pamet tako nešto! To je pomisao od koje mi se vrti u glavi. Nikada ranije mi tako nešto nije ni palo na pamet! Djeluje nemoguće, neizvršivo, kako bih to mogao preživjeti! Što ako mi i protiv moje volje testisi eksplodiraju u snu? Kako okrutno biste me tek za to kaznili!

Buljim u ta tri retka koja ste mi poslali kao opčinjen. Naredili ste mi da razmislim o tome, ali i bez te naredbe ne bih mogao prestati misliti o tome. Što bi tek bilo da ste mi naredili da ne mislim o tome? To bi bilo apsolutno neizvedivo! Što biste radili znajući da ne mogu izvršiti naredbu koju ste mi dali? Ismjehivali me i ponižavali da ne samo da sam bijedni crv, nego nisam ni dobar rob... Tako me maštovito kažnjavali da bi mi izbili tu misao iz glave... Strah me je svega što se možete dosjetiti i što biste bezobzirno proveli. Vi ste opasnija Vladarica nego što sam mogao zamisliti i očekivati i u najluđim snovima.

Ovo je drugi dan kako mi se mošnje pune po Vašoj naredbi i već je neizdrživo, a kako bi tek bilo tokom i nakon dva tjedna! Užasan tretman. A opet - jer je od Vas - tako je slatko! Mislim na Vas svakog trenutka, mislim na Vas neprekidno. Uvijam se u mislima pred Vašim nogama i bezglasno Vas, pogledom, molim da mi dozvolite da se olakšam. Pa i to mi zabranjujete i ne smijem podići pogled više od Vaših cipelica. Ali zato Vam ljubim stopala strastvenije nego sam išta drugo u životu ljubio.

Nemoguće je izdržati dva tjedna! Možda, kada biste Vi bili uz mene i neprekidno me nadzirali. Kad biste me vezali podno Vašeg kreveta, da se ne diram potajice dok Vi zaspete. Kada biste me
vezali prije nego odete u grad...

Maštam o tome da uzmem dva tjedna dopusta i odemo u neki drugi grad, na obali, Dubrovnik... Ja plaćam sve troškove. Uzmemo dvije sobe u nekom lijepom hotelu. Vi se provodite kako Vam drago, šećete po kafićima, dovodite u svoju sobu svoje robove iz tog grada koje ste do tada mučili samo iz daljine, da u živo vide kako ste veličanstvena. Mene držite u drugoj sobi zavezana da se ne mogu nikako olakšati. Čistačici damo nešto novaca da se ne obazire na mene kad uđe pospremiti sobu. Povremeno me obiđete da uživate kako patim gledajući Vas. Oprostite na drskosti, povremeno mi prinesete ustima Vaše božanstveno međunožje da ga očistim od sperme koja je ostala nakon drugih robova. Povremeno me izvedete u grad. Svima koji nas pogledaju izgledamo kao otac i kćerka. Večeramo u nekom dobrom restoranu pored kojega prolaze mnogi ljudi, pokazujete mi lijepe djevojke i žene koje naiđu, pri čemu me ismjehujete raspitujući se kako se osjećam, koliko mi je nabreklo među nogama, tako da ja jedva mogu držati nož i vilicu koliko mi drhte ruke.

A kada prođu dvije sedmice... Vi ste osoba koja ispunjava što je rekla i dozvoljavate mi da svršim, ali Vas ne zanima da to gledate i prezrivo me otpuštate da to obavim sam u nekom uglu, više Vas ne zanimam.

Ta dva tjedna ne bih zaboravio cijeloga života.

Nadam se da osjećate moje najdublje iskreno obožavanje i strahopoštovanje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nedjelja, 11.09.2005. u 13:31
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena i nepojmljiva!

Mogao bih ispisati nepregledne stranice koliko su mi prsti nervozni, samo da nešto rade, samo da ih ne gurnem na dolje gdje osjećam puls kako tucka u izdanku kojemu nema dovoljno mjesta u odjeći.

Mašta mi se otela kontroli, raspomamila, podivljala. Divlja kao neki SF-alien, kao čudovište koje mi se naselilo u glavu. Sad mi govori da mi je zapravo svejedno kako stvarno izgledate, jeste li zaista lijepi kao na slikama u koje neprekidno buljim zamišljajući da klečim pred takvom ljepoticom i očekujem njezine okrutne naredbe. Zapravo nije ni važno da li ste po kriterijima običnog svijeta i glamur-magazina nekakav vamp ili ste za one koji Vas ne poznaju neatraktivna ili čak ružna žena. Oni Vas ne poznaju!

Zamišljam da mi naredite da Vas dočekam vezanih očiju i dok se igrate sa mnom kao sa igračkom koju možete i uništiti ne znam što je gore - da li to da zamišljam da ste bajna ljepotica, a Vi ste zapravo netko koga u svojoj svakidašnjoj gluposti ne bih ni pogledao - kakvo poniženje za moj građanski lik! - ili da zamišljam da ste nekakva rugoba, a Vi ste zapravo toliko lijepi da mi ne dozvoljavate da uživam u Vašoj ljepoti.

Smilujte se bijednom robu, naredite mi da svršim, polizati ću sve što izleti iz mene, uživati ću u okusu, dugo neću progutati da bih ga što jače osjećao!

Obožavam Vas!
Ja sam Vaš rob!
Ja sam bijedni crv pred Vašim nogama!
Obožavam Vas!
Nema veće slasti nego drkati u vašu čast!
O većim užicima se ne usuđujem ni pomisliti.
Obožavam Vas!
Cvilim za Vama!
Ošinite me za svu moju drskost da mi bol prekine ovo mučenje!
Lud sam za Vama!
Kako živjeti znajući da ste u ovom gradu, a ne mogu pred Vas?!








- 15:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.12.2007., utorak

18.


MIMOILAŽENJE

Tog se dana igrala neka utakmica, pa su ulice opustjele, a kafići zjapili prazni, jer je većina ljudi ostala kod kuće ispred televizora. Upravo u vrijeme televizijskog prijenosa ona je potražila zabavu na "Iskrici".

Nedjelja, 11.09.2005. u 20:06
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


nema te crve, gledaš utakmicu.

da si tu možda bih ti dozvolila da svršiš, ovako ništa do sljedećeg on-line susreta.

I pomiri se da se nikada nećemo sresti.

Možeš li izdržati radni dan punih jaja?
Koristit će ti da postaneš svjestan koliki si rob svojih nagona,
rob Žene!

da nisi štrcnuo!

Kada se on uključio, nje više nije bilo.

Nedjelja, 11.09.2005. u 22:40
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Hvala Vam, Uzvišena, na Vašoj strogosti.




- 15:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.12.2007., ponedjeljak

19.


PONAVLJANJE NAREDBE

Nije mu preostalo ništa drugo nego da, čekajući hoće li se pojaviti znak da se ona uključila, napiše još nekoliko poruka:

Nedjelja, 11.09.2005. u 22:58
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena!

Klečim gol pred kompjuterom pišući Vam ovo...

Nisam gledao utakmicu. Bio sam na Cvjetnom trgu s poslovnim partnerom. Gledao sam gospođice koje su prolazile i mislio da li ste možda Vi neka od njih. Uopće se nisam mogao usredotočiti na ono što sam razgovarao.

Beskrajno mi je žao što se nismo našli on-line u isto vrijeme.

Oprostite ako izgleda kao da Vam sugeriram - da mi naredite kada da se naredni put uključim?

Možda se još večeras vratite na Iskricu?

Možda mi još večeras naredite da štrcnem!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nedjelja, 11.09.2005. u 23:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena i okrutna!

Ne mogu se pomiriti s tim da se nikada nećemo sresti. Eto, to je jedna od zapovijesti koju ne mogu izvršiti. Drhtim od pomisli kako stajem pred Vas. Bojim se da bi me koljena jedva držala. Zato bi i bilo najprirodnije da klečim pred Vama. Ili ležim ničice. Istovremeno, bojim se toga. Da mi naredite da dođem,sledenio bih se. Ne znam da li bih mogao sakupiti snage da poslušam. Kada mi ovakve stvari radite na daljinu, što biste mi tek mogli uživo! Bio bih potpuno na milost i nemilost Vaše okrutnosti. To bi mogla biti moja propast. Ali, kada biste bili
toliko milostivi da me ne zgazite, ne mogu zamisliti većeg užitka od toga da Vam se potpuno predam.

Koliko mnogo sadržaja izvire iz Vaše kratke poruke! Pročitao sam je toliko puta da je mogu izrecitirati napamet.

Dozvoljavate li svojim robovima da mole? Izlažem se tome da zaslužim neku kaznu kada Vas molim, ali ne mogu se suzdržati. Molim Vas neki znak, samo za mene. Prođite negdje nekim parkom i ostavite otisak svoje cipelice, javite mi gdje je i ja ću odjuriti da mu se poklonim.

Niste mi rekli, smijem li pogledati profile onih koji upadaju na moj, smijem li odgovoriti na poruke koje mi šalju? Želite li da budem na Iskrici samo za Vas ili Vam je svejedno?

Teško mi je izdržati, teško. Teško ste mi breme svalili na pleća. Ovo je izluđujuće! Vi negdje ni ne mislite na mene, zabavljate se, a ja mislim o Vama neprekidno! Razdire me!

Jedva pogađam prave tipke, mnogo griješim, ispravljam, teško mi se usredotočiti. Ovu poruku pišem već sat vremena. Vrh uda mi se sav zabalavio. Strah me obrisati ga jer se bojim da neću moći odlijepiti ruku od njega. Mislim da je dovoljno svega dva-tri puta da ga potegnem da bi štrcnuo. Molim Vas, pojavite se i donesite mi spas vaše milosti!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nedjelja, 11.09.2005. u 23:47
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Uzvišena i okrutna!

Ponavljam Vašu naredbu:

Da nisi štrcnuo!
Da nisi štrcnuo!
Da nisi štrcnuo!
Da nisi štrcnuo!

Kratko i oštro. Bespogovorno. Bilo je dovoljno da to kažete samo jedanput i da mi neprestano odjekuje.



- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.