30.10.2007., utorak

32.


RAZNJEŽENA

Pauku je dan na "Iskrici" započeo time što je pronašao poruku Mlade domine kojoj mu se podsmjehuje što nije imao strpljenja čekati, te propustio priliku da mu dozvoli olakšati se, ali nije mogao čekati do deset navečer da se nađu istovremeno uz kompjutore, već se raspisao:


Ponedjeljak, 12.09.2005. u 09:57
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Kakva sreća naći Vašu poruku!

Obožavana!

Uspio sam jučer, a i danas, izdržati u provođenju vaše okrutne naredbe. Jučer sam cijelu večer proveo klečeći u očekivanju da mi se javite. Izdržao sam da se ne dodirujem dolje, ali nisam mogao biti miran. Kružio sam kukovima, a mesnati privjesak se klimao ispred mene. Nisam se mogao suzdržati i bilo me je strah da neposlušni organ ne svrši već i od tog klimanja. Koliko mi je to pomagalo, toliko me još više razdraživalo. Žudio sam za tim da ste me zavezali, da ne mogu ni to, da mi se užareni izdanak još više muči.

Danas ujutro sam na brzinu ustao, na brzinu se obukao, na brzinu izjurio iz kuće, tako da sam tek kada sam se smirio u uredu.. Odjednom je sve navalilo punom snagom! Jedva sjedim mirno u stolici. Podvukao sam stolicu pod pisaći stol, raskopčao hlače i izvadio sve iz gaća na zrak. Tako razgovaram s onima koji mi uđu u ured. Sjedeći s druge strane pisaćeg stola, oni ništa ne mogu vidjeti. Imam sekretaricu da posluži kavama one koje treba poslužiti. Ne mogu Vam opisati kakve mi maštarije sijevaju! Vi mi dolazite na vrata, zatvorite ih, naredite mi da javim sekretarici da ne smeta, a zatim kažete da je sve ovo bilo tek da vidim kako će mi biti ako budem nešto stvarno zgriješio i kaznite me s dva tjedna nesvršavanja, a zatim kažete kako sam se pokazao dobar i zaslužio sam da me nagradite. Zamišljam i da gubim glavu i naređujem sekretarici da ide sa mnom u skladište u podrumu i olakšam se na njoj.

Ako pomislite na mene makar na trenutak, znajte da ja cijelo vrijeme mislim o Vama.

Potražiti ću "Globus", biti ću u 22.00 na Iskrici. Sad ste mi dali snage da izdržim. Jaja će mi biti prepuna. Čekati ću Vašu naredbu.

Obožavam Vas!

Vaš bijedni rob.

Dok je ona vjerojatno još spavala ili se već bavila nekim dnevnim poslovima, napisao je i drugu poruku kao nastavak prve:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 10:44
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Mučiteljice moja!

S mukom sam ugurao sve što mi je virilo nazad u hlače i zakopčao se. Odjurio sam do novinskog kioska iza ugla. Srećom su još imali "Globus". Jedva sam se suzdržao da ga odmah ne otvorim. Otišao sam u najbliži kafić i sjeo u najdalji ugao. Putem me je nekoliko žena čudno odmjerilo. Mislim da su zapazile da mi je hlačama veća kvrga nego kod ostalih muškaraca na ulici. Pogledao sam što ste mi rekli.

Image Hosted by ImageShack.us Sad sam ponovo u uredu. Prekrasne cipelice za dame sa stilom i ukusom. Ne sumnjam da ste Vi dama sa stilom i ukusom! Potpetica od osam i pol centimetara! Kad biste me barem tom potpeticom pritisnuli po jajima da istjerate ovaj nepodnošljivi osjećaj u njima! Kad biste me vrhom te cipelice opalili po mošnjama da se onesvijestim! Urlao bih od bola previjajući se pred Vama! Obožavao bih Vas do bezmjerja! Kaznite me za sve maštarije u kojima sam se drznuo pomisliti da biste mi Vi nanijeli išta više osim bola za Vašu zabavu! Gazite me! Imali ste pravo, muke na koje ste me stavili su vrlo poučne. Vi ste moja okrutna učiteljica. Mogao bih sada nekoga silovati. Imali ste pravo, ja sam zvijer koju treba ukrotiti. Ukrotiteljice! Suočen sa samosvjesnom Ženom pred kojom nema tajne... Svodite me na moju pravu prirodu, bijednog crva. Zvijer prema nemoćnima i crv pred moćnima.

Žarko želim da Vam ove moje muke priušte makar trenutak zabave. Pričate li prijateljicama što mi radite? Prosljeđujete li moje poruke svojim ljubavnicima i drugim robovima? Vi imate pravo raditi što hoćete. Imate pravo što ste mi se jučer smijali jer sam otišao malo ranije nego ste se Vi uključili, pa su mi muke produžene.

Ne, ja ovo više ne mogu izdržati. Javite se što skorije, molim Vas, izvrijeđajte me da nisam sposoban izvršiti Vaše želje, ne mogu više! Ismjehujte me, recite mi sve najgore! Kao da ludim! Ludo Vas obožavam! Klanjam se pred Vama, Uzvišena. Priznajem Vašu vlast. Bespogovorno izvršavam Vaše naredbe.

Molim Vas, budite milostivi i skratite ove moje muke!

Obje poruke su je dočekale kada se po prvi puta tog dana spojila na "Iskricu" i raznježila se:


Ponedjeljak, 12.09.2005. u 12:58
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


smiri se malo, sve će biti u redu.
evo, milujem te rukom po licu.
tako, bolje?

skloni taj tepih s poda doma ili se premjesti negdje na parket.
Malo bolnije za koljena, ali moje cipelice ljepše odjekuju po parketu.


- 18:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.10.2007., ponedjeljak

33.


NEPLANIRANI

POPODNEVNI

KONTAKT


Poslijepodne je prvo pregledavala postojeću prepisku sačuvanu u kompjuteru, te je uočila da je u brzini i komunicirajući s nekoliko robova istovremeno propustila odgovoriti Pauku na sve što je smatrala vrijednim razjasniti:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 18:22
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


uslijed zauzetosti, nisam stigla napisati dvije stvari koje si spomenuo.

možeš viđati profile svih drugih i dopisivati se s koliko god hoćeš. to mi odgovara jer ćeš brže uvidjeti moju superiornost i u odnosu na druge domine.

nikome ne pričam o ovome, u RL sam strogo non kinky.

RL je kratica za "real life", stvarni, pravi život za razliku od egzistencije karaktera na "Iskrici". Od Pauka je uskoro stiglo poduže pismo, za čije je pisanje bilo potrebno toliko vremena da je vjerojatno počeo pisati čim mu je pristigla poruka koju je ona poslala:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:09
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Krasna Mlada Domino!

Vi ste čudo na svijetu, ne nalazim riječi! Kožna kesica u kojoj su mi testisi se stvrdnula i nabrekla. Izgleda kao ručna bomba. A i osjećam se kao da mi je ručna bomba u gaćama. Neprestano se lagano znojim, neprestano sam orošen znojem. Jučer pred spavanje sam se otuširao hladnom vodom. (Zamišljao sam da me Vi špricate i smijete se mlazevima koji me pogađaju.) Samo sam se razbudio. Onako razbuđen, divljao sam po sobi kao kanarinac po krletci. Držao sam ruke iza glave i zamislio da ste me Vi tako vezali lisicama da se ne bih dirao dok Vas nema. A da ne kažem u kakva psihička stanja upadam! Sve je to od podivljalih hormona, erupcije testosterona. Ne mogu si pomoći, čini mi se kao da osjećam kako spermići vriju po meni. Toliko dugo se nisam suzdržavao od pražnjenja testisa ni kada sam bio bolestan. Upadam u razna stanja. Na primjer, na momente mi je sve smiješno. Ne trebate mi se Vi smijati. Sam se sebi smijem! Prenem se i upitam - što ja to radim? Zar to nije smiješno? Pa to je stvarno smiješno! Oraspoloži me to, ne mogu Vam reći kako i koliko. Čini mi se kao da odavno nisam bio tako raspoložen. Cijeli dan pravim viceve i primjećujem da se po drugim sobama čude što mi je.

Upadaju mi danas u ured neki individusi s problemima zbog kojih bih inače popizdio, uzrujao se do ruba infarkta, pridavio nekoga... Čim ih vidim na vratima znam da su došli s nekim sranjem. Oni govore, a ja ih slušam dok mi je ispod stola cijela meštrija izvan hlača! Kako da ih ozbiljno shvatim dok vrškom uda grebem ploču pisaćeg stola s donje strane?! Pa to je Monty Pyhton uživo! Gledajući tako, sve ovo što radimo je samo gomila Potemkinovih sela, bleferaj i hoštaplerijat, mjehuri od sapunice, carevo novo odijelo! Mladi ljudi ulaze ovdje gdje radim prepuni strahopoštovanja, kao da ulaze u hram. A Vi ste uletjeli kao ledolomac raspršivši sve iluzije!

Zaljubljujem se u Vas!

Nemojte mi reći da se nikada nećemo sresti, ništa mi gore ne možete reći! To nije ono mučenje koje je ujedno i slatko. To je pravo mučenje koje razdire daleko dublje, koje zaista razdire. Recite mi barem da ima nade, molim, molim, molim...

Opet sam danas neko vrijeme promatrao djevojke i žene u prolazu, one zgodne, manje zgodne, nimalo zgodne... Naročito sam gledao one s tijelom poput Vašega, zamišljajući da ste to Vi.

Pročitao sam Vaše dragocjene poruke. Nadam se da je zapovijed da sklonim tepih najava da ćete mi možda dozvolite da svršim.

Rob sam vam pokoran. Vi ste moja boginja!

Nije ni završila s čitanjem tog dužeg pisma, a već je stigla i druga, znatno kraća poruka:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:13
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oprostite, Uzvišena, što ću usprkos sreći da sam Vas zatekao on-line morati uskoro otići. Namjestio sam dan da budem slobodan u 22.00, kako ste me uputili, pa sad imam obaveza. A i obučen sam...

Strogo ga je opomenula:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:14
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


ne mogu vjerovati da mi se javljaš!?
Pa zar nisam lijepo rekla 22.00 ??!!

Odgovorio je isti tren:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:15
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oprostite, nisam Vas očekivao zateći. Kanio sam samo ostaviti poruku da Vas izvijestim o stanjima kroz koja me vodite.

Kazna je uslijedila bez odlaganja - dodatni sat čekanja:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:16
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


23.00!
i ni riječi više.

Međutim, njezina se poruka mimoišla s njegovom poslanom gotovo iste sekunde:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:16
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Molim Vas da me otpustite.

Iste minute uspjeli su izmijeniti još dvije poruke:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:16
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Hvala.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 19:17
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


opet pišeš?!
23.15

Hajde sad samo još nešto napiši!!!

Bila je uvjerena da se više neće usuditi javiti, pa se isključila i otišla večerati da se okrijepi prije nego krene u večernje vršljanje po virtualnim robovima...




- 18:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.10.2007., subota

34.

POVRATAK

OTPISANOG


Navečer se uključila orna za zabavu. Između ostalih, dočekala ju je i piščeva poruka pod znakovitim naslovom:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 20:52
Pošiljatelj: Fran Nischt
Primatelj: Mlada domina
Povratak otpisanog


Jesi li me - vrag će ga znati zašto - strpala na ignore, otpisala? Ili ti je jednostavno zanimljivije potezati svoju paučinu?

Vidjela je da su i Pauk i još nekoliko njezinih robova prisutni, ali je prvo njemu odgovorila:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 22:46
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: Fran Nischt
Re: Povratak otpisanog


nisi na ignore.
ne još :)

Zatim se poduhvatila Pauka:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 22:51
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


pa dobro, ti si neka poslovna faca i zamisli da si se dogovorio s nekom strankom kojoj zapravo ti radiš uslugu da dođe u 10. I taj dođe u osam. Što ćeš ti:

a) odmah ga srdačno primiti
b) pustiti ga da čeka i primiti u dogovoreno vrijeme
c) pustiti ga da čeka, čeka, čeka i primiti ga kasnije od dogovorenog vremena
e) izići iz ureda, ne vratiti se više toga dana

jesam li ti rekla da spremiš jastuk?
sad dodajem, i veliku čašu punu leda.
malo ćemo se igrati.
:)

Poslavši poruku, posvetila se nekolicini ostalih robova koji su čekali. Nakon desetak minuta stigla je Paukova poruka u kojoj nije odgovorio na ono što ga je pitala:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 22:58
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Milostiva okrutnice!

Čekam spreman, kako ste naredili.

Kad sam se skinuo, oprao sam zube, da su mi usta čista, da mogu u potpunosti ostvariti Vaš uvjet.

Dok je još razmišljala kako se prema tome postaviti, stigla je i druga poruka koja je pokazivala da je njezina poruka s pitanjem putovala duže nego obično, te se Pauk javio prije nego mu je stigla, a zatim se požurio odgovoriti na napokon pristiglo pitanje i poslušati instrukcije:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:01
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ako onaj s kojim sam se dogovorio u 10 dođe u osam, odmah ću ga primiti ako mogu. Ako ne mogu, reći ću mu da se vrati kad ću moći.

Jastuk mi je pri ruci. Idem po čašu leda.

Ostali robovi bili su jednostavniji slučajevi, ali je ipak procijenila da joj treba petnaestak minuta za njih, pa je posegnula za dvije muhe jednim zamahom: Pauka opomenuti i istovremeno osloboditi vrijeme da se neometano pozabavi ostalima…

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:01
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


zar nisam rekla 23.15 ?
Igraš se, robe!

Pauk je odgovorio bez oklijevanja, što se moglo protumačiti i kao nepoštovanje njezinog autoriteta, kao servilnost ili kao izazivanje.

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:04
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oprostite, toliko sam sluđen da nisam dobro razumio.

Strpljivo ču čekati dok mi se Vi ne obratite.

Donio sam čašu s ledom.

Sat kojim se ravnala mora da je išao minutu naprijed, jer je "Iskričin" mjerač vremena zabilježio da je nastavila s Paukom minutu ranije nego je nagovijestila.

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:14
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


…pa još nisam odlučila koju ću opciju izabrati.
Ti znači odmah primaš čovjeka? Ti si neki dobrica?

Na Paukov odgovor nije trebalo gotovo nimalo čekati:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:16
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nisam dobrica. Naprosto smatram da je i za poslove dobro ako se prema ljudima koji nisu drugo zaslužili treba odnositi što susretljivije. Poslovi ne smiju trpjeti zbog sitnih iživljavanja i liječenja vlastitih kompleksa.

Nije bilo odviše skriveno da je postavljenim pitanjem zapravo aludirala na to što se on javio ranije od vremena u kojemu mu je zakazala susret preko "mreže svih mreža". No to vrijeme je stiglo…

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:18
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


poslovi da.
no ovdje smo na malo drukčijem terenu.

Da čujem u kojoj si pozi, što ti je u glavi, kako mali?



- 18:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.10.2007., petak

35.


OBEĆANJE

PRIJE PONOĆI


Premda se bez oklijevanja bacio na pisanje, trebalo mu je pet minuta prije nego je pripremio izvještaj dovoljan da zadovolji njezinu znatiželju:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:23
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oprostite, totalno sam sluđen. Nisam ni razaznavao da ovim primjerom zapravo govorite o tome da razmišljate što ćete sa mnom. Vjerujte mi, inače nisam tako neinteligentan.

U kojoj sam pozi?

Srolao sam i uklonio tepih. Obrisao sam parket. Otuširao sam se i oprao zube. Klečim na parketu ispred laptopa s čelom na podu. Stražnjica mi strči u vis. Ako pogledam naprijed, vidim Vašu sliku na polovini ekrana. Ako pogledam unatrag, vidim odozdo svoj trbuh i na njegovom kraju ovješeni nabrekli ud kojemu je vrh poljubičastio i sjaji se.

U glavi mi je ... Ne znam da li me više zastrašuje kada Vaše visoke petice resko odjekuju po parketu ili kad nečujno hodate po tepihu oko mene kao crna pantera.

"Mali" je veći nego što je odavno bio. Toliko je izmučen da ne znam da li će eksplodirati čim ga dodirnem ili je već toliko otupio da ću ga trebati dugo ruljiti prije nego se pobljuje.

Jaja mi pucaju! Ne sjećam se da su bila toliko puna još od rane mladosti!

Mislio sam da mi je današnji dan teže izdržati od jučerašnjeg. Onda sam mislio da mi je posljednji sat, koliko ste odgovorili naš susret, gori od cijeloga dana. Sad vidim da je ovih posljednjih desetak minuta koliko ste mi naredili da čekam, gore od svega!

U tih pet minuta ona je otjerala neke nezanimljive sugovornike, pa se u potpunosti mogla posvetiti Pauku:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:27
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


Image Hosted by ImageShack.usčuješ li moje potpetice kako kruže oko tebe.
da nisi podigao pogled!
imam one cipelice iz "globusa".
zgodne su a?

Uzmi malo stvar u svoje ruke, ali tek dva tri poteza!

Sjela sam na trenutak i prekrižila noge, sigurno si čuo onaj čarobni zvuk

Pauk je naznačivao da je na rubu izluđenosti:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:29
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Obožavam Vas. Drhtim osluškujući svaki šum. Htio bih urlati da Vas volim, ali se ne usudim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:30
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Vidite li moje prste kako se stežu oko bolnog izdanka?

To je bio teren na kojem se ona dobro snalazila:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:32
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


zar nisam rekla "dosta s tim"?
odmah desnu ruku daleko naprijed, da je malo gazim!

Sudeći prema njegovu odgovoru, pogodila je pravu notu:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:33
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Obožavam Vas, obožavam! Radite od mene što hoćete!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:36
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nadam se da Vam pruža zadovoljstvo kako cvilim od bola, a ne usuđujem se povući ruku, iako bih mogao.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:37
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


prišla sam ti sasvim blizu tako da su moje cipelice,
- sjećaš li se slike? -
5 cm od tvog nosa.
okreni malo glavu ulijevo i poljubi mi desnu,
pa malo udesno
i lijevu…
pa ponovno dok ti ne kažem nešto drugo.
ali bez jezika, samo nježno s usnama, zatvorenih usta.
vidiš da je to antilop

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:37
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ovo je neizdrživo!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:39
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina



Oh, ljubim, ljubim, ljubim, nježno, nježno, najnježnije...
Ljubim, ljubim... Vi ste poganska kraljica, a ja Vaš podanik. Vi ste divljačka boginja, a ja žrtva koju Vam prinose.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:41
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


dobro dosta!
još razmišljam da li da postupim po opciji e i odem.
možeš se malo dirati!

Prijetnja da bi mogla otići izazvala je lavinu njegovih poruka koje su se gotovo sustizale:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ljubim Vaše cipelice koje nisu napravljene da bi hodale po cesti, nego po robovima.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Hvala za diranje, ali molim, molim, molim, ne ostavljajte me ovako!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:43
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Molim Vas, radite sa mnom što još sa nikim drugim niste, ne obuzdavajte se nimalo! Sve, samo da ne odete!

Umilostivila se i odgovorila, čime je pokazala da se ipak može umoliti:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:45
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk

dobro, dolje glavu!

Nastavio je istom žestinom:

Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:45
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Da li Vas zabavlja ...? Oh, oooo, strašno mi je!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:46
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Obožavam Vas, boginjo, vladarice!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:48
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


moraš mi obećati nešto ako nećeš da mi vidiš pete po zadnji put!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:48
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Klečim s čelom na podu, stražnjicom u zraku, i drhtim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:49
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Obećati ću Vam sve što želite. A Vi znate da od mene ionako možete raditi što god hoćete bez obzira što ja kažem.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:51
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


možeš li se uhvatiti za ud odostraga, preko jedne noge.
Kužiš što kažem?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:53
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


napravio sam lijevom rukom kako ste mi rekli. Sad mi je teško pisati velika slova na početku rečenice jer pišem jednom rukom. vrh uda mi je sklizak, ljepljiv i - oh! - vraški osjetljiv.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:55
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


malo se miluj, ali bez da svršiš, ja stojim iza tebe i naslađujem se prizorom

lijepo?

a sad obećanje…

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:56
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


ako nagnem stražnjicu unazad, tako da potkoljenice, natkoljenice i trup čine slovo z, lako je napraviti što tražite.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:58
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


uživam ako Vam je prizor mio. uživam kada Vam mogu pružiti ikakav užitak. naslađujte se, molim vas. obožavam Vas.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:59
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


ako želiš da nastavimo obećaj…

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:59
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


sve, sve, sve! SVE! tražite što god hoćete od mene!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ponedjeljak, 12.09.2005. u 23:59
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


ako želiš da nastavimo obećaj da nikad više nećeš spominjati susret i da ćeš to izbiti i iz glave. Za takve stvari sam već mnoge bijednike stavila na ignore!

- 18:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.10.2007., četvrtak

36.


RASTOPLJENI

LED



Utorak, 13.09.2005. u 00:02
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


nisam u poziciji da pregovaram. vaša želja je za mene zapovijed. ali ne mogu se suzdržati da o tome barem ne sanjam. oprostite ako polako pišem. teško mi je suzdržavati se, vrti mi se u glavi, magli pred očima, teško je pogoditi tiopku...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:03
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


to volim čuti, i ja se pomalo zagrijavam
pusti sad svog crvuljka, raširi malo noge
i višlje tu stražnjicu!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:03
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


oprostite, izbezumljen sam. teško mi ide suvisli razgovor. doveli ste me do stanja da nisam za drugo nego da me .... što god hoćete... da urlam!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:04
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Izvolite, gospodarice!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:05
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


imamo jastuk i imamo led
;)
:)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:05
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Moja stražnjica Vam je izložena!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:05
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zbunjujete me i strašite.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:06
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


:)
:)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:06
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


da li mi se to smijete? ili se unaprijed naslađujete mukama koje ste mi priredili? hoću li urlati, hoću li urlajući moliti za milost?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:09
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


razmišljam, pomalo se osmjehujući.
Bit će kako ja odlučim. teret odluke, teška ali slatka odgovornost.

hajde još se malo poteži, dok smislim
ima li već nečeg mokrog?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:11
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


podsmješljivi ste. ja patim i uvijam se, a Vi se podsmjehujete.
dlan mi je sav ulijepljen, ali ne želim svršiti dok Vi to ne kažete. ne usuđujem se.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:12
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


miluj malo jaja.
Je li ti to isto donosi nasladu?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:14
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


sve je naslada, svaki pokret, svaka Vaša riječ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:14
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina



svaki dodir je naslada i daljnje izluđivanje. Molim Vas da svršim!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:15
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


čuj, odlučila sam.
uzmi čašu leda...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:16
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


čaša s ledom je na dohvatu. dosta se otopilo...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:16
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


je li znaš što imam u planu?
reci!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:17
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


uzeo sam čašu slobodnom rukom, ali je moram pustiti da pišem...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:18
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ne mogu pojmiti što Vi možete smisliti! mogu se samo strašiti...
nećete valjda!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:18
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


a druga ti je još na jajima, sklanjaj je brzo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:20
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


uspravi se na koljena ali gledaj mi u cipele! sviđa ti se kad stojim ovako, s rukama na kukovima, malo raširenih nogu?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:21
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Obožavam Vas gledati! prekrasni ste! ne mogu odvojiti pogled od Vaših nogu!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:22
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


već sam mislio da si umro.
Uzmi taj led i baci ga u slivnik i brzo se vrati. Još nisam donijela definitivnu odluku!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:22
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


i malo brže s tim tipkanjem!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:23
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


ooooboooožaaaavaaaam Vaaaas!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:24
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Morao sam odnijeti led... Bacio sam ga. Teško mi je s tipkanjem, često ispravljam...



- 18:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.10.2007., srijeda

37.


PUMPANJE

JASTUKA



Utorak, 13.09.2005. u 00:25
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


došao natrag?
dohvati jastuk, baci ga na pod i pumpaj ga.
nadam se da tako možeš svršiti, inače ništa!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:27
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


ne znam koliko će mi trebati da ovako svršim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:29
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


je li ide bar nekako?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:29
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


da li Vi uživate gledajući kako izvodim koitalne pokrete pred Vašim nogama pumpajući jastuk?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:30
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


sada je to samo za Vas

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:31
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


naravno.
i ja se malo milkim.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:32
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


dugo će mi trebati da svršim ovako... ili neće...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:32
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


hoće li biti nešto?
evo s nogom ću ti malo šašoljiti guzu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:32
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


obožavam Vas. Kada biste mi dali da Vas ljubim po stopalima dok ovo radim!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:34
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


evo, ponovo sam crv koji se uvija pred Vama!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:35
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nešto mi je palo na pamet, zaustavio sam se.
Ako svršim u jastuk - kako ću ispuniti Vaš uvjet?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:36
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oh, kako bih Vas ljubio! Posvuda!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:37
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Gdje god Vi želite! Koliko god hoćete!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:38
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zapovijedite mi da Vas ljubim! Ili me kaznite za drskost! Ili...
Molim Vas, mogu si potegnuti ud rukom? Molim Vas!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:39
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


smilovat ću se ovaj put. jednom rukom drkaj u drugu ruku!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:40
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Čekam da mi kažete što da radim, ne usuđujem se išta raditi, dok ništa ne radim izbacio sam stražnjicu u zrak, prislonio lice uz hladan parket i kružim stražnjicom...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


obožavam Vas. drkam. obožavam Vas. drkam. smijem li Vas pogledati u oči? strah me podsmješljivog pogleda Vaših prekrasnih očiju! drkam. obožavam Vas. ja sam Vaš drkađija! da nije ovog pisanja, već bih svršio. hoćete li mi, gledajući me u oči, narediti kad da svršim... spreman sam

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:43
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


hajde, bijedo!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:47
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


napravio sam kako ste rekli. sad mi je lijeva ruka sva ulijepljena. zašpricao sam se i po trbuhu i po butinama i po koljenima. ima i po parketu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:49
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


ha, ha!
još da ti je stražnjica išarana masnicama, perfektna slika.

dugo ti je trebalo. Ti si se danas već olakšao.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


ono s jastukom mi je malko djelovalo otrežnjavajuće... a i nisam više u najdrčnijim godinama...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:53
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


trebali smo ipak se poigrati ledom.
odi spat,
idem i ja.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:54
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


zahvaljujem na svemu. bilo je nezaboravno ...
putovanje...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 00:56
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Laku noć

Idem spavati, ako me otpuštate. Laku noć, obožavana.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 01:02
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Bit će da ste već otišli. Odlazim i ja. Želim Vam ugodne snove.




- 18:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.10.2007., utorak

38.


PATI!

Ili je spavala do podneva ili je na poslu imala podnevnu pauzu, bilo što bilo, tek pojavila se ponovo na "Iskrici" iza podneva. Odmah je vidjela da je i Pauk ondje već dugo vremena, ali neaktivan, kao da čeka. Između nekoliko poruka koje su se nakupile, uključujući i Paukove koje je poslao nakon što ga je posljednji puta napustila, zatekla je i jednu od Frana Nischta, poslanu to jutro oko pola osam. Komentirao je njezinu poruku da nije na ignore, (s dodatkom: ne još :),): "sad mi je laknulo. do daljnjega." Ništa mu nije odgovorila.

Nije ni stigla pročitati sve poruke, a Pauk joj se javio:

Utorak, 13.09.2005. u 12:18
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Vaš ponizni rob Vam iskazuje svoje beskonačno divljenje i strahopoštovanje.

Nije mu odgovorila dok nije pročitala i ostatak poruka, a zatim ga instruirala:

Utorak, 13.09.2005. u 12:23
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


odi na novilist.hr, ima jedna zgodna slikica

Bio je kratak, tek da joj pokaže kako je bespogovorno i bez odlaganja sluša:

Utorak, 13.09.2005. u 12:25
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Idem.

Nije mu trebalo više od nekoliko klikova mišem da odsurfa na web-stranicu riječkog "Novog lista". Odmah na početnom ekranu nalazila se mala fotografija koja je nedvojbeno bila ona na koju ga je Mlada domina upućivala.


Utorak, 13.09.2005. u 12:28
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Je li to na fotografiji Severina?

Izgledam znatno bolje od onog matorca ispred nje.

Vjerujem da biste bili sasvim zadovoljni da me prošećete i predstavite prijateljima kao oca ili - još bolje - kao očeva prijatelja. Ili strica, kako Vam drago.

Njoj se časkalo o fotografijici:

Image Hosted by ImageShack.us

Utorak, 13.09.2005. u 12:29
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


ma poza je bitna
ne pali te?


Nije poricao:

Utorak, 13.09.2005. u 12:31
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Priznajem, situacija mi je uzbudljiva.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 12:32
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ma nemam što priznati! Vi to ionako dobro znate!

Nakon pet minuta ona mu je obznanila:

Utorak, 13.09.2005. u 12:37
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


imam za tebe jednu novost:
danas neće biti kao jučer!
kužiš?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 12:39
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Vi ste sposobna svakog dana prirediti nešto novo!

Njegova reakcija joj se svidjela, ali nije bila ono što je htjela, pa je pojasnila:

Utorak, 13.09.2005. u 12:40
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


novo je da neću pisati ni u utorak, ni u srijedu, ni u četvrtak.

On je znao da je beskorisno buniti se ili moljakati:

Utorak, 13.09.2005. u 12:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Strpljivo ću čekati. Smijem li masturbirati misleći na Vas?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Utorak, 13.09.2005. u 12:44
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


slobodan si da mi pišeš ili ne. Ja tebi neću. a za tvog malog prijatelja u gaćama - kakav režim predlažeš?

Ta se poruka očito mimoišla s njegovom narednom:

Utorak, 13.09.2005. u 12:45
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Pisati ću Vam i molim Vas da mi dozvolite da ga natežem dok Vam pišem.

Htjela mu je nedvojbeno naglasiti da joj toliko nije stalo do njega da joj je potpuno svejedno što on radi, ali je završetkom poruke pokazala da je ipak veseli što može utjecati na njegovo raspoloženje:

Utorak, 13.09.2005. u 12:47
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


dobro, radi s njim što te volja.
dugo ti neću pisati, možda uopće više ne.
samo da znaš - idem danas s jednim normalnim dečkom u kino.
pati!



- 18:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.10.2007., ponedjeljak

39.



NAJAVA

NEPISANJA


Obavijest da će s nekim momkom izaći u kino nagnala je Pauka da prizna:

Utorak, 13.09.2005. u 12:50
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ne mogu Vam opisati koliko zavidim tom sretniku!

Kako Mlada domina nije ništa odgovorila, ponovo se javio, konstatirajući nesumnjivo:

Utorak, 13.09.2005. u 12:52
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Vi imate pravo raditi što hoćete, nitko i ništa Vas ne može zadržati.

Ni na to nije bilo nikakvog odgovora, pa je u njegovom posljednjem javljanju u tom navratu, nadovezujući se na njezinu raniju najavu da neće pisati "ni u utorak, ni u srijedu, ni u četvrtak" bila vidljiva zajedljivost:

Utorak, 13.09.2005. u 12:54
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Da li sve ovo znači da Vam je tri dana dovoljno da se izdovoljite i odbacite takozvane normalne dečke?

Tada mu je školjka "Iskrice" na ekranu pokazala da Mlada domina nije više prisutna, to jest da se najvjerojatnije isključila ostavivši ga da pati, te ove tri poruke nije ni vidjela. Dočekat će je naredni puta.





- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.10.2007., nedjelja

40.


NAKON IZLASKA

S NORMALNIM

MLADIĆEM



Iza jedan ujutro u nastavku istoga dana Pauk je bio prisutan na "Iskrici" kada se iznenada pojavio znak da se i Mlada domina uključila. To je moglo značiti da se vratila kući nakon izlaska s, kako ga je ona nazvala, normalnim mladićem, pa joj se odmah javio:

Prekrasna!

Nadam se da ste imali zadovoljavajući izlazak.

Ona je kratko komentirala:

bilo sasvim zgodno. i nevino.

To je izazvalo njegovu oduševljenu izjavu:

Vi ste fantastična! Kako bi se tek mladac iznenadio da je znao kakvoj je panteri bio na dohvatu!

Ona je naglo svrnula razgovor na gotovo već uhodani kolosijek:

čuj, ti si naravno gol i sve to?



- 18:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

20.10.2007., subota

41.


PRIZNANJE

POGREŠKE



Pauk je djelovao iskreno, kao da priznaje:

Oprostite, nisam. Nisam gol. Nisam vas očekivao zateći. Želite li?

Mlada domina nije premišljala:

hajde! brzo!

Minutu kasnije stigla je potvrda da je poslušao:

Klečim gol ispred stola sa računalom.

Njena znatiželja time nije bila uslišana:

kako je mali?

No prije nego je to pitanje stiglo do njega, Pauk je nastavio opisivati što radi klečeći gol ispred kompjutora:

Čekam Vašu zapovijest.

Ipak, čim je pitanje stiglo, poslušno je odgovorio:

počeo je debljati, težati i jačati čim ste mi se javili.

Mlada domina je na to poslala pomalo nejasnu rečenicu:

ali ovako slobodan prevazilazi sebe?

Pauk je na to u brzom slijedu poslao dvije poruke, kao da pokušava barem jednom odgovoriti na pitanje koje nije najbolje shvatio, ali se ne usudi pitati za razjašnjenje:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:24
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nije više kao u najboljim danima. Treba mu vremena da očvrsne do kraja, ali mi se zato čini da je osjetljiviji nego ikada.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:25
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Noćas sam, nakon što ste me milostivo otpustili, otišao spavati, ali nisam mogao zaspati. Ustao sam, otvorio ispis naše prepiske, čitao ga i još jednom iscijedio i zadnje kapljice. Danas je zato cijeli dan bio kao mrtav, ali sada - oživio.

Ona ga je upozorila:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:26
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


neovlašteno. tek danas sam ti dala slobodu!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:27
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Priznajem da griješim, ali i priznam kad pogriješim.

Nastavio je:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:28
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Priznajem da je bilo neovlašteno, ali nisam se mogao suzdržati. Bilo je tako slatko, tako slatko...

No njoj je nešto drugo palo na pamet:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:29
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


o kazni poslije.

jesam li ti pričala o svojoj zatvorskoj fantaziji?

Pauk je spremno prihvatio:

Uživao bih čuti zatvorsku fantaziju! Jedva čekam!



- 18:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

19.10.2007., petak

42.


MOLBAZA

ZATVOR



Pauk nije trebao mnogo čekati:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:29
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


Bi li volio biti zatvorenik u zatvoru u kome su svi čuvari žene, a ja upraviteljica?

Svi zatvorenici su cijelo vrijeme goli i pod nadzorom lijepih čuvarica kojima je glavni zadatak spriječiti vas da drkate, iako vas one izluđuju svojim mladim tijelima i izazovnom odjećom.

Ja se brinem za kazne, nekad po zasluzi, nekad samo iz zabave.

Moli da te primim u zatvor! Obećavam da ćeš patiti!

Ipak, bio je nestrpljiv, pa je počeo pisati, ali je prekinuo kada je vidio da je stigla nova poruka i nabrzinuo kliknuo da njegova ode i nedovršena, samo da što prije vidi što je pristiglo:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:31
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Nikada mi nitko nije napravio nešto takvo kao Vi jučer.

Prisjećanje na to...

Ideja o zatvoru kojim upravljaju žene kao da je pala na plodno tlo:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:33
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zgriješio sam, priznajem, zavrijedio sam taj zatvor, ali uživao bih biti u njemu makar i da sam nevino osuđen!

Molim Vas, ionako Vam ne mogu pobjeći ako ste me odlučili zatvoriti.

Molim Vas.

Mlada domina nije odmah odgovorila, iako je pokazatelj aktivnosti ukazivao da je poslala nekoliko poruka na neku drugu adresu ili adrese. Čekajući da se obrati i njemu, Pauk je potvrđivao već izjavljeno:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:35
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Volio bih biti u Vašem privatnom zatvoru.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:36
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Molim Vas, podvrgnite me sebi, pretvorite me u Vašu igračku.

No umjesto da se prepiska rasplamsa, ona je najavila da je kani prekinuti, a poruke su se mimoišle:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:35
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


smisli malo - što bi se radilo u tom zatvoru?

sad odoh.

i da, što se događa s erektiranim penisom ako se jaja umoče u ledenu vodu? odmah spadne?

Ipak, uz najavu odlaska bila su i dva pitanja koja su upućivala da bi se mogla još neko vrijeme zadržati, barem dok ne dobije zatražene odgovore. Paukova prva reakcija nije odavala namjeru da je ikako zadržava, samo molbu da mu se kaže ima li nade da je čeka:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:38
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Da Vas čekam da se vratite?

Ne znam odgovoriti na pitanje s ledenom vodom, nisam probao, ali pretpostavljam da Vi svakako znate.




- 03:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.10.2007., četvrtak

43.


PONAVLJANJE

MOLBE


Pauk je pratio kako od Mlade domine samo vrcaju poruke, ali nisu pristizale njemu. Nedvojbeno je imala na vezi još nekoliko osoba, a brzina kojom se javljala ukazivala je da nekolicini vjerojatno šalje iste poruke kopirajući ih umjesto da ih smišlja i ispisuje. To je ujedno značilo da joj nekoliko osoba odgovara, što je nametalo natjecanje da se svojim javljanjima izdvoji od ostalih i navede je da saobraća prvenstveno s njim.

Srijeda, 14.09.2005. u 01:40
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


U tom zatvoru imate nekoliko zatočenika, da si možete priuštiti onoga koji najbolje odgovara raspoloženjima u kojemu se možete naći, ili da se možete istovremeno igrati s više njih...

Da bi postigao željeno, umjesto duge poruke rafalno poslao je nekoliko kratkih znajući da će svaki puta kad neka pristigne makar na trenutak privući pozornost Mlade domine.

Srijeda, 14.09.2005. u 01:42
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zatvor je velik, pa su i neke Vaše prijateljice smjestile u njega i svoje zatočenike, što vam je pogodno jer ih po želji možete i zamijeniti, posuditi ili predati pod nadzor kojoj prijateljici ako morate negdje na put...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:44
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Osnovna zadaća svih zatvorenika je da naprosto uvijek budu na raspoloženju i u stanju ispuniti svaki Vaš prohtjev.

Osnovni zadatak im je da čekaju, osnovni cilj da služe, a svrha da Vam ugode.

Iznova je poantirao:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:45
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Molim Vas, primite me u Vaš zatvor!



- 03:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

17.10.2007., srijeda

44.



RAZRADA

ZATVORA


Napokon se javila i njemu potvrdivši mu da je krenuo poželjnim putem:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:45
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


...a tvoja cura dolazi povremeno naslađivati se tvojim patnjama.

Ja vršim inspekciju klečećih kreatura svako jutro.
Čija stražnjica nije dovoljno išarana, bude zabilježen za bičevanje.
Mlade čuvarice se otimaju za tu djelatnost jer ih to jako uzbuđuje.
Neke su utrpale ovdje i svoje dečke pod lažnim optužbama za silovanje…

Nastavio je rafalno:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:47
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zatvorenici moraju šutjeti i slušaju udarce bičeva i jauke u drugim prostorijama čekajući da na njih dođe red.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:49
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Povremeno Vi, kao upraviteljica, dovedete svoje gošće da se zabave.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Srijeda, 14.09.2005. u 01:51
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


U tom zatvoru žene bez ikakvih obzira mogu pokazati svoje pravo lice!



- 03:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.10.2007., utorak

45.


ŠPRICANJE EKRANA


Pauk je nastavio u skladu sa zadanom maštarijom:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:52
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Upraviteljice! Ne usuđujem Vam se obratiti, ne usuđujem Vas pogledati, ali Vi znate koliko žudim da mi ukažete svoju dragocjenu pozornost.

Mlada domina je iznenada prekinula fantaziranje i vrlo izravno ga vratila u stvarnost:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:53
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


da li bi mogao sada svršiti?

Pauk je odgovorio bez krzmanja:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:53
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Mogao bih svršiti vrlo brzo.

Ona je poslala barem dvije poruke prije nego je nastavila s Paukom:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:55
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


čisto sumnjam.

ali, ustani i upravi svog jadnička prema ekranu.
da vidim možeš li ga zasuti sjemenom!

Pauk se nije protivio naredbi, ali je imao molbu:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:56
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Molim Vas, ako želite da svršim, recite mi ime koje ću uzvikivati dok svršavam. Vrlo sam blizu toga, molim Vas.

Ona ga je ponovo pustila čekati prije nego je odgovorila:

samo nastavi

Pauk je uzvratio isti čas:

Srijeda, 14.09.2005. u 01:58
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


da li?
da li?
da li?
sad?

Prešla je preko njegove molbe da mu kaže da svrši, već se samo nakon nekoliko minuta raspitala je li završio:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:02
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


je li ima već čega na ekranu?
opet si spor.

nemoj me ljutiti!

On se izvinjavao što je nije odmah obavijestio:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:02
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oprostite, nisam se mogao zaustaviti.

trebalo mi je vremena da se priberem.

U posljednji tren sam se prisjetio ukloniti tastaturu na stranu.

Sperma se cijedi niz Vašu prekrasnu sliku.

Obožavam Vas.

To ju je zadovoljilo:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:04
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk


odlično!

nemoj ništa brisati do jutra.

neka te to podsjeća kakav si bijednik!



- 03:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.10.2007., ponedjeljak

46.


ZAHVALA

Pokazatelj dobrog odgoja i poštovanje je dostojno se zahvaliti:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:04
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ponovo ste mi priuštili nešto što mi se dogodilo po prvi put.

Nije baš vidljivo na što je mislio da se dogodilo po prvi put, ali nju nije zanimalo da razjasni. Pauk je nadodao:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:05
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Zahvaljujem. U pravu ste. Bijednik sam. Tim više sam zahvalan što trošite na mene svoje dragocjeno vrijeme.

Bilo je vidljivo da je Mlada domina i dalje aktivna, ali nakon što je postigla s Paukom što je htjela, nije više na njega trošila vrijeme. On je strpljivo čekao da mu se obrati, a tek kada je uvidio da više nema izgleda, to jest da se ona isključila, poslao je još jednu poruku da je dočeka čim se naredni put vrati na "Iskricu".

Srijeda, 14.09.2005. u 02:30
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Čekao sam Vas sve dok oznaka on-line nije isčezla s ekrana.
Obožavana, još jedanput Vam najponiznije zahvaljujem.



- 03:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.10.2007., nedjelja

47.


OPOMENA

Te noći je Pauk kasno išao spavati. Prije nego je isključio kompjutor poslao je još jednu poruku Mladoj domini:

Srijeda, 14.09.2005. u 02:47
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Oh, kako ste me rutinski izmuzli! Zgazili ste me usput, bez ikakvog većeg truda, gotovo ovlaš, ali temeljito. Lako moguće da ste isto tako istovremeno sredili još nekolicinu bijednika poput mene. Ne utvaram si da sam jedinstven u svojoj ništavnosti, bijedi. Uzvišena, koja se žena, osim Vas, može pohvaliti da je krajem dana ispraća niz podignutih kurčeva koji bljuju spermu na njezinu komandu u isti čas!? Lako moguće da je momak kojeg ste izveli u kino i ponašali se krajnje naivno - među njima.

I kako Vas ne obožavati?

Iako je i ona išla kasno na spavanje, mora da se rano ustala jer je već relativno rano, u 8 sati i 28 minuta uzvratila. Prvo je citirala dio posljednje poruke koja joj je upućena:

>Lako moguće da je momak kojeg ste izveli u kino i
>ponašali se krajnje naivno - među njima.

Zatim je oštro presijekla:

njega da više nisi spomenuo, ili je gotovo!



- 03:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.