template by cromma.com

Prodajte svoj blog - part II

utorak, 31.01.2006.

Razmišljam danas o ovim kupoprodajama blogova, pa rekoh: idem i ja povećati vrijednost svojih virtualnih nekretnina. A to se na internetu može napraviti na nekoliko načina: jedan od tih načina je (iako ne i najpametniji način) razmjena bannera.

Upravo sam napravio ono što niti jedan drugi blog na Blog.hr nema - prijavio sam se na tri mreže za razmjenu bannera i platio nešto novčića za prikaze ... bannere možete vidjeti na dnu stranice ... pa da vidimo, može li se namu.blog proslaviti "isključivo" na račun internet oglašavanja!?

Drugo - molim zainteresirane posjetitelje da se jave za razmjenu linkova - linkovi će biti objavljeni u lijevom stupcu, odmah ispod logoa.

I treće, proučio sam politiku Bloga.hr i koliko vidim nikako nije dozvoljeno:
1) svjesno kršenje kaznenopravnih ili građanskih normi ... (osim nekima)
2) objavljivanje prijetećih, pornografskih i komercijalnih sadržaja ... (osim nekima)
3) SAMOREKLAMIRANJE nije zabranjeno

Baš me zanima što će od ovoga ispasti!


- 16:32 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Stranicu dijelom sponzorira eGlasnik


Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se