template by cromma.com

Caimán Verde traže sponzore i donatore

srijeda, 11.01.2006.

Grupa „Caimán Verde“ će održati dobrotvorni koncert u korist udruge SMA.T. Ukoliko možete pomoći u organizaciji koncerta, pozivamo Vas da se javite ...


Caimán Verde

Grupa "Caimán Verde" njeguje kubanski stil sviranja - i mnogi će za njih reći da su prava atrakcija zagrebačke klupske scene... Posebno kada je u pitanju salsa i drugi vrući ritmovi egzotične Kube. "Caimáni" surađuju s plesnim školama salse u zemlji i koncerti su im vrlo posjećeni.

Prošle godine su objavili album prvijenac "Cuba linda" u izdanju Aquarius recordsa. Album "Cuba linda" je producirao Hrvoje Rupčić iz Cubisma koji je za ovaj album napisao i dvije pjesme. Kako smo saznali na blogu "Caimána" – [ caimanverde.blog.hr ] - veze između Cubisma i grupe "Caimán Verde" nisu ni površne i ni usputne. Na promociji albuma 15. studenoga 2005. u klubu Aquarius, Hrvoje 'Cacique' Rupčić se pridružio u svirci koja je raspalila plesne parove i podigla Aquarius na noge.

Dobrotvorni koncert za SMA.T


"Caimán Verde" će održati dobrotvorni koncert (ne znamo još gdje i kada) čiji je cilj skupljanje sredstava za udrugu SMA.T [ smat.blog.hr]. Ova udruga okuplja roditelje djece sa Spinalnom Mišićnom Atrophijom i Tracheostomama.

Kako kažu sami Caimáni: "Ovaj koncert bio bi skroman doprinos toj Udruzi - Skroman u odnosu na njihove ukupne potrebe, no dostatan barem kao dio pomoći."

Svakako vas pozivamo da dođete na koncert. Kupnjom ulaznice ćete donirati dio novca udruzi SMA.T, a osim toga očekujemo i glazbeno-plesni spektakl koji će "Caimán Verde" prirediti u suradnji s nekim plesnim školama salse i gostujućim glazbenicima.

Organizaciji se možete pridružiti kao donator ili sponzor, te pomoći udruzi SMA.T i bolesnoj djeci.

Pridružujem se pozivu glazbenika:




Ovim putem molimo Vašu pomoć u osiguranju financijskih i materijalnih dobara za organizaciju toga koncerta, i to u skladu s djelatnošću kojom se bavi Vaše poduzeće. Pomoć bi bila donatorska, a Vaše poduzeće bilo bi navedeno kao donator u svim istupima u javnim medijima.

Također, na koncertu bi mogli istaknuti svoje promidžbene panoe. Uz potporu i suorganizaciju naše izdavačke kuće „Aquarius-records“ koncert bi bio najavljen na Radiju 101, Plavom 9, Hrvatskom radiju 1. i 2. program, na regionalnim radiopostajama, na prvom i drugom programu HTV-a, na OTV-u, Z1 TV-u i RTL-u.

Koncert će biti najavljen na svim hrvatskim i slovenskim internetskim stranicama koje se bave salsom te na drugim portalima (T-portal, VIP, Iskon, Indeks i slično). Vaše poduzeće bilo bi istaknuto kao donator gdje god to i kako god bude moguće. Promocija koncerta bi počela barem dva tjedna prije koncerta.

Nadam se da ćete se odlučiti za suradnju s nama, te Vas molimo da nas kontaktirate da bismo dogovorili sastanak i daljnju suradnju.

S poštovanjem,

za ˝Caimán Verde˝

Danko Burić, 098 – 380 069
Goran Vilupek, 091 – 567 98 39





„Caimán Verde“ :: Hrvoje "Cacique" Rupčić, Igor Štimac, Goran Vilupek, Danko "El Teron" Burić, Spomenko "Spok" Gazda i Marijan "Papi" Zagajšak


"Caimáni su takvi – jesmo šašasti, pomalo neobuzdani, no volimo djecu. I praviti djecu. I boli nas kad su djeca nemoćna, bolesna. Na svašta smo spremni, no klinci su naša slabost... Zajedno ih imamo 10-tero" – caimanverde.blog.hr


- 16:16 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Stranicu dijelom sponzorira eGlasnik