< siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
o ničemu

























Free Web Counter



Ožujak 2010 (1)
Ožujak 2009 (1)
Rujan 2008 (2)
Lipanj 2008 (2)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (1)
Srpanj 2007 (4)
Lipanj 2007 (10)
Svibanj 2007 (12)
Travanj 2007 (12)
Ožujak 2007 (14)
Veljača 2007 (14)
Siječanj 2007 (11)
Prosinac 2006 (9)
Studeni 2006 (15)
Listopad 2006 (17)
Rujan 2006 (26)
Kolovoz 2006 (11)
Srpanj 2006 (14)
Lipanj 2006 (14)
Svibanj 2006 (14)
Travanj 2006 (12)
Ožujak 2006 (11)



najdosadnijiblog@net.hr




Dosada na poslu




http://ozonmortale.blog.hr/

http://monazgb.blog.hr/

http://trigona.blog.hr/

http://barcelona18.blog.hr/

http://angelinasmb.blog.hr/

http://keller.blog.hr/

http://zaborav32.blog.hr/

http://caricavrta.blog.hr/

http://igraliste.blog.hr/

http://samsara.blog.hr/

http://levant.blog.hr/

http://stankoalfa.blog.hr/

http://danzametak.blog.hr/

http://tamnooko.blog.hr/

http://lepifabio.blog.hr/





Komentari On/Off





Creative Commons License
Ovo djelo je ustupljeno pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada 2.5 Croatia.

najdosadnijiblog
29.01.2008., utorak
Glad


Čovjek ogladni nakon one besmislene pjesme iz prošlog posta.


Par korisnih savjeta :


Staro i tvrdo pecivo biće opet sveže ako ga stavite u suv zemljani sud koji zatim zagnjurite u vruću vodu. Pecivo izvadite kada se voda ohladi.

Kolači neće zagoreti odozdo ako po dnu rerne pospete suvu kuhinjsku so.

Pivo će izgubiti gorčinu ako u čašu ledenog piva spustite režanj limuna, ostavite da odstoji nekoliko trenutaka, a onda pijete preko samog limuna.

So se neće zgrudvati ako u teglicu dodate nekoliko zrna pirinča.

Da ulje ili mast ne bi prskali pri prženju dodajte malo soli u posudu.

Sud u kojem je zagorelo jelo najlakše ćete oprati ako u njega nalijete slanu vodu i ostavite da odstoji nekoliko sati. Proces možete ubrzati ako slanu vodu u šerpi zagrejete i ostavite da ključa nekoliko minuta.

Kada se čaše zaglave jedna u drugoj donju čašu spustite u toplu vodu, a u gornju uspite hladnu vodu i... To je to!

izvor


- 12:21 - Komentari (10) - Isprintaj - #
28.01.2008., ponedjeljak
Žedna sam.


Hodala sam danima, mjesecima pustinjom.
Poneka oaza. Poneka fatamorgana.
Ostatke vode sam potrošila. Nisam ju ni popila. Bila je slana.
Napravila je male blatnjave tragove.


- 10:44 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>