Vijesti

srijeda, 29.02.2012.

Zlostavljači u Osijeku pse boje autolakom!

Bojan i Bojana, kako su ih nazvale volonterke iz Azila za pse, pronađeni su u osječkom Donjem Gradu. Bili su obojeni autolakom u roza boju, a njihovi zlostavljači do danas nisu pronađeni. Volonteri traže pomoć kako bi ih pronašli i kaznili, ali i nekoga tko bi udomio Bojanu.

Volonterke Azila za pse u Nemetinu početkom su ovog mjeseca pronašle dva psa o Donjem Gradu u Osijeku autolakom od glave do pete obojena u roza boju. Bojana, kako su nadjenuli ime psu, volonterke su uspjele udomiti, no Bojanu, njegovu pseću prijateljicu, jedna od volonterki još uvijek njeguje u svom domu.

Odgovorna djeca i roditelji?

Predsjednica Udruge Pobjeda Ivana Crnoja kaže kako se pretpostavlja da su za zlostavljanje pasa odgovorna djeca, ali da na red treba pozvati i roditelje jer se nedjelo nakon kraćeg vremena ponovilo. Naime, u Azilu su dobili dojavu o još dva obojena psa u Donjem Gradu, ali uspjeli su pronaći samo jednog.

"Mi bismo stvarno htjeli, naročito ako se priča nastavlja , saznati tko je to radio. Reagirali bismo i želimo podići tužbu protiv roditelja, jer je nemoguće da dijete radi takve stvari, a da ti to ne primjećuješ i ne reagiraš", prokomentirala je I. Crnoja za portal OsijekNet ujedno moleći sve one koji nešto znaju o zlostavljanju pasa autolakom da im se jave.

Također se traži netko tko bi svoje srce otvorio Bojani i udomio je. Ako imate informacije ili ste voljni pomoći možete nazvati broj 095/872 3087.

Danas.hr

- 20:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #