Objavljeno: subota, 31.01.2009. ljeta Gospodnjeg

IZRAEL BI NAPAO IRAN....



...samo zato jer nastavljaju svoj nuklearni program. Zar stvarno židovi misle da su samo oni u toj regiji bogom dani da posjeduju i prijete nuklearnim naoružanjem????

Izraelski amasador u Australiji:



Dobro da su njegovu prijetnju snimili prije nego li je skužio da ga snimaju. Papak.

Ovo sam natrkeljao 31.01.2009. u 19:17 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi IZRAEL BI NAPAO IRAN.... izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 29.01.2009. ljeta Gospodnjeg

ISTINA O EU





Istina o EU 2.dio
Istina o EU 3.dio
Istina o EU 4.dio
Istina o EU 5.dio
Istina o EU 6.dio


Vjerujem da si niste baš tako zamišljali "bajnu" Europsku uniju. ;)

Ovo sam natrkeljao 29.01.2009. u 16:21 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi ISTINA O EU izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 22.01.2009. ljeta Gospodnjeg

FUNNY ZOMBIE NATION




Obama Win Causes Obsessive Supporters To Realize How Empty Their Lives Are



Ovo sam natrkeljao 22.01.2009. u 09:19 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #





O temi FUNNY ZOMBIE NATION izjasnili su se:













Objavljeno: utorak, 20.01.2009. ljeta Gospodnjeg

THE NEW PRESIDENT







Na žalost ispada da su ameri nakon pijanog kauboja ovaj puta odlučili izabrati vuka u janječoj koži. U stvari, nema se više koga birati kada svijet vode mega-korporacije i bogati bankari, koji određuju kojeg od njihove dvojice će narod birati.



A što njegov Chief of Stuff, Rahm Emanuel poručuje američkom narodu?

Ovo sam natrkeljao 20.01.2009. u 15:58 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi THE NEW PRESIDENT izjasnili su se:













Objavljeno: ponedjeljak, 19.01.2009. ljeta Gospodnjeg

METEORI ILI?







07.01. u Saudijskoj Arabiji plavo-zeleni blješteći objekt pada u nenaseljeni predio. Navodno je na tisuće ljudi svjedočilo tom događaju. Čak neki svjedoci tvrde da su vidjeli zelene "lasere" kako bivaju ispaljivani iz objekta. :)



Mašta je već proradila. ;)
Millions see UFO crash in Saudi Arabia


17.01. gotovo identičan objekt, za kojeg kažu da je isto tako imao plavo-zeljenu boju, netipično za meteore koje se da vidjeti.



U svakom slučaju, zanimljivo.



APDEJT 20.01.

18.01. Novi Zeland: Bright light in southern skies thought to be satellite
Queries about a bright light in the southern skies last night have been coming into the Mount St John Observatory.
A nzherald.co.nz reader, Shannon, also saw the light and said: "I'm not 100% sure what it was, but it looked like a comet or something entering through the atmosphere last night around 10.30pm to 11pm.
"It was a bright white light and was moving extremely fast to be a plane, and looked to be breaking up as it moved along, as its colour changed to orange."

18.01. SAD: New Brilliant Fireball Seen Over Southern California
The American Meteor Society has received over two dozen reports of a brilliant fireball occurring over southern California. The event occurred at 5:33pm PST on January 18 (01:33 UT Jan 19) and was widely observed over the southern half of California, western Nevada, and western Arizona (including the Phoenix area). There are a wide range of magnitude estimates but we can safely assume this object was at least as bright as the full moon, magnitude - 13. We are hoping someone will come forward with photos of video.

19.01. Norveška: "Today, on Monday, Jan. 19th at 16:28 UT, a huge fireball was seen in western Norway," reports Runar Sandnes of the Norwegian Astronomical Society. "It was visible for about 5 seconds and witnesses describe it as 'breathtaking.' The meteor was last seen disintegrating over the North Sea." This marks the second time in only 48 hours that a remarkable fireball has lit up the skies of Scandinavia (see below). Eyewitness reports of both are welcomed.

Ovo sam natrkeljao 19.01.2009. u 22:51 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi METEORI ILI? izjasnili su se:













POVRATAK OTPISANIH/IZBRISANIH




Javno se daje na znanje tko je nepoželjan. Hoćemo li dobiti i neke trakice oko ruke, da nas svi prepoznaju na ulici?


Zašto se ne mogu načuditi ljudskoj gluposti. Većina nas ovdje ima blog da bi podijelili svoja mišljenja s drugima i da bismo čuli što drugi o tome misle. Čak i na online novinama, ako se registrirate, možete reći svoje mišljenje o nekom događaju. Ono što me čudi je da neki blogeri, u stvari, u mom slučaju, jedna blogerica, ne samo da ne dozvoljava da nas nekoliko komentiramo, nego je izbrisala sve komentare s kojima se valjda – ne slaže. Pitam se onda, ćemu onda pisati bblog i padne mi na pamet, da sa takvim načinom, gdje ne postoji mogućnost izražavanja vlastitig mišljenja o napisanom, može služiti samo i isključivo kao – propaganda. Tako su to nekada radili komunisti, a koliko vidim, neki su odlično naučili od istih.


Israel recruits 'army of bloggers' to combat anti-Zionist Web sites
By Cnaan Liphshiz
Tags: Israel, anti-Semitism, blog


The Immigrant Absorption Ministry announced on Sunday it was setting up an "army of bloggers," to be made up of Israelis who speak a second language, to represent Israel in "anti-Zionist blogs" in English, French, Spanish and German.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1056648.html




No, da ne dužim, radi se o blogerici Feby, koja svoju ratnu propagandu širi na svome blogu nemilice. Bez imalo suosjećanja sa stradalnicima u ovom napadu na Gazu.





Zbog svih koji su komentirtali, smatram se dužnim, vratiti komentare, pa vi, dragi blogeri, recite da li smo zaslužili da nas se ban-a i da nam se komentari brišu. Znam da svatko ima pravo raditi na svom blogu što želi, ali pitanje je onda, ćemu joj služi blog?


A evo i otpisano/izbrisanih:





Postovi objavljeni kod Feby i obrisani komentari:

HAMAS ubija FATAH u Azzah (Gaza)

• S obzirom da arapi i nisu tako glupi, kako ih vi smatrate, pametno je bilo graditi tunele. Kroz njih se može bježati, ali kada ti zafitilje nekoliko rasprskavajućih bombi u sklonište, bježanja nema. Pa znaju tko im je susjed i shodno tome su gradili. (čitam 14.01.2009. 16:03)
• U ovoj cijeloj situaciji mene zanima samo jedno! Zašto Izrael probleme sa terorizmom ne riješava putem tajnih službi za koje se zna da su efikasne? Zašto bombe i zašto toliko civilnih žrtava? Imam osjećaj da to nije nikome u cilju i to me strašno žalosti jer žalim za bilo kojom civilnom žrtvom u bilo kojem sukobu i na bilo kojoj strani. (citatelj 14.01.2009. 16:35)
• počinje se događati upravo ono što je i normalno nakon ovakvog pokolja kakav Izrael čini u Gazi. Upravo pročitah na Jerusalem Postu "Bolivian President Evo Morales breaks relations with Israel over "genocide" in Gaza." Možda više ovakvih gesti zaustave Izraelski koljački stroj. (CroAriel 14.01.2009. 16:42)
• @cro, ma daj, a sad sam stvarno zabrinuta, tko je sljedeci hugo;)???? (fEbY 14.01.2009. 16:56)
• Feby, ni ovo te ne brine? Uz to što ste barem 100 puta (malo sam rekao) jači u naoružanju, još se služite nedozvoljenim oružjima u predgrađu, iživljavajući se nad civilima.
Gadna slika
Bijeli fosfor, jako, jako neljudski, ali od strane izraela me više ništa ne čudi. (nacrtani 14.01.2009. 17:02)
Idfnadesk Doesn't Want You to See (nacrtani 14.01.2009. 17:18)
• @nacrtani, kaj si se linkanjem pridruzio medijskom ratu protiv Israela? cudno, a tam na nekim blogovima stavljaju link na tvoj blog kao blog osobe koja pjesma izrazava svoje pacifisticke stavove. (a moze jedno pitanje? kad vec linkas na video da li ikad provjeris tko ga je objavio? koga svojim koga podrzavas??) (fEbY 14.01.2009. 17:29)
• @cro, a ovaj clanak na tom istom JP si propustio uociti: Portugal's president: 'I am proud of my Jewish ancestry' (fEbY 14.01.2009. 17:46)
• pa sta ako je predsjednik Porugala porijeklom Jevrej?
i Hitler je imao jevrejske krvi, pa? (solis 14.01.2009. 19:01)
• Ja sam uvijek u ratu protiv agresora i tiranina, u ovom slučaju - zna se. Ništa osobno. ;)
Znam koga podržavam. Kaže čovjek na tom youtube channelu: "This channel supports the Palestinians against the Israeli war" Jel to neki problem? Uostalom, zar nije vjerodostojan snimak? Zar ono nisu bili IDF-ovi vojnici? Zašto bi to onda bio medijski rat?

A komentar na bijeli fosfor? Ništa?

Koliko je izraelske djece ovako završilo? Pazi gadna slika (nacrtani 14.01.2009. 20:11)


Dzamija

• svejedno ne razumijem, nije ti baš najprofesionalnije vrijema za pisati post, barem ja tako mislim (NF 14.01.2009. 00:52)
• Mudri su ovi Izraelski Hamasovci. ;) (čitam 14.01.2009. 01:00)
• Bas se dobro vidi da je to oruzje pohranjeno u dzamiji, a i veoma je sofisticirano. Ne znam kako ce se jadni ,od svih progonjeni zidovski narod odbraniti sa svojim skromnim naoruzanjem.
Koliko se sjecam iz povjesti da ste u svim muslimanskim zemljama (Spanija, Turska, Balkan pod turskim carstvom, zemlje sjeverne Afrike) bas vi imali povlascen polozaj. Zauzimali ste visoke polozaje, bavili se naukom, kulturom ukratko uzivali ste sava prava kao manjina. Nad vama nikada nisu vrsili genocid ( za razliku od sadasnjih "prijatelja" koji su vas se oslobodili ). I to je nacin na koji im vracate za visevjekovnu zastitu.
Samo treba biti strpljiv i cekati Boziji odgovor na vase nasilje. Mozda mi necemo to docekati ,ali netko sigurno hoce. (jasna 14.01.2009. 10:22)
• kaj je @jasna, dobila si ban na forumu hr. pa si dosla ovdje prosipati svoje besmislice? tamo si pisala falsificirane citate iz Talmuda, a ovdje kod mene kampiras i cekas da se pojavi B-g koji ce spasiti svijet od vlastitog Naroda. To tvoje cekanje pretvori u nesto konstruktivno, poradi malo na svojoj edukaciji, pa ces za promjenu moci reci nekad nesto i pametno, a ne samo isijavati mrznju protiv Ciona! (fEbY 14.01.2009. 12:26)
• ...jako je interesantno procitati sta kako judaizam gleda na krscanstvo, ko ima vremena nek pogleda.....samo nastavi siriti mrznju prema islamu...bravo.... (solis 14.01.2009. 12:34)
• "B-g koji ce spasiti svijet od vlastitog Naroda" ?????
Hoćeš reći da si ti, ko Židovka, Bogu značajnija od moje djevojke koja je Hrvatica!
Pa zakaj vas je taj bog onda pustio u plinske komore? (božji miljenik 14.01.2009. 14:07)
• Uuuuuu, to je unutar đamije? Nisam odmah skužio, ali kada bolje pogledam, vidim da je to visoko-sofisticirano oružje stvarno skrivano u đamiji. Sram ih bilo.

U stvari, ono što htjedoh reći je da bi se vi trebali zaratiti sa - automobilima. Da. Automobili.

U 7 godina poginulo je koliko izraelaca? Prvo je bilo 5, pa 7 sada ih je navodno 20. Od tada vas se pobilo u automobilističkim nesrećama 5000.

U sveti rat protiv izraelskih automobila!!!! (čitam 14.01.2009. 15:59)
• ODGOVORI!
Ti reče: "B-g koji ce spasiti svijet od vlastitog Naroda" ?????
Hoćeš reći da si ti, ko Židovka, Bogu značajnija od moje djevojke koja je Hrvatica!
Pa zakaj vas je taj bog onda pustio u plinske komore?

Znači, u mojoj zemlji koju su krvlju stvarali i branili moji preci ti govoriš da je tvoj narod iznad moga i miliji Bogu od moga!?!

Zlotvore pogani, što je to? Rasizam, šovinizam, rugaš se svim Božjim stvorenjima ...

Koji idiot ti dade prostor na ovom blogu je gori od tebe jer su ta kopilad masinski plaćenici (božji miljenik 14.01.2009. 21:24)


Male lisice u službi islama


• Mossad sigurno dobro plaća plaćenike kao ti, da šire svoju šuplju propagandu...da si malo manje prozirna barem, malo osvještenija gdje i kome poturaš propagandu bombi u službi 'svetih imena' (Wall na playeru 13.01.2009. 14:23)
• "Da bi Europa i Krscanstvo vidjelo gdje je u ovom trenutku mora samo pogledati Israel, na cijem licu pocivaju i oci Stvoritelja."
Da nije tužno, bilo bi smiješno. Jel to spominješ onog starog ubojicu i sadistu iz starog zavjeta? Pa istina, slični ste, u vašim očima vidim - njega.


Ako bi se tko drsko odupro i ne bi poslušao ni svećenika koji ondje stoji da služi Jahvi, Bogu tvome, ni suca, neka se taj čovjek pogubi. Tako ćeš iskorijeniti zlo iz Izraela Ponovljeni zakon I. VELIKA JAHVINA DJELA 17:12

Tko bi prinosio žrtve kojemu kumiru - osim Jahvi jedinom - neka bude izručen prokletstvu, potpuno uništen. Knjiga Izlaska 22:19

Zavjetovaše se da će tražiti Jahvu, Boga svojih otaca, svim srcem i svom dušom. A tko god ne bi tražio Jahvu, Izraelova Boga, da se pogubi, bio malen ili velik, čovjek ili žena. Druga knjiga Ljetopisa 15:12-13

Pripremite pokolj djeci za bezakonje otaca njihovih, da se više ne dignu da osvajaju zemlju i da ne pokriju lice svijeta! Proroštvo protiv Babilona Izaija 14:21

Pođite za njim gradom i ubijajte bez milosrđa. Oči vaše neka se ne sažale i nemajte smilovanja. I reče im: "Oskvrnite Dom moj i napunite mu predvorje truplima! Krenite!" I oni iziđoše te zaredaše ubijati gradom Ezekiel 9:5-7

Vidi li još tko sličnost?

Po meni, a i mnogim drugim osvještenim ljudima, te riječi nisu od boga, već od same sotone, ako ćemo o izmišljenim likovima. Sve su to ljudske umotvorine i izopačenosti. Na žalost u svim dobro smišljenim religijama, da bi se narod držao u strahu i da bi se opravdale neke akcije, kao i ova trenutno u Gazi. (čitam 13.01.2009. 16:16)
• ovakvo iskrivljavanje povijesnih činjenica u službi neke frakcije (u ovom slučaju Izraela) je zaista jako glup način za ustvrditi kako se ima pravo... šteta što u svijetu ne postoje nekakve sankcije za one koji deformiraju tijek povijesti radi neke svoje ideologije.. zaista žalosno feby. Nisi time pokazala koliko voliš svoj narod i zemlju već koliko je mržnja štetna i prisutna sa jedne i druge strane. Bezveze, nadam se samo da ćeš ti bit primjer za ne sljediti (neverinov blog 13.01.2009. 16:28)
• da, da, ona se poziva na zakon drzave koju ne priznaje, da nije jadno bilo bi smijesno.... (solis 13.01.2009. 16:55)
• Inače tog blogera ne čitam, jako mi ide naživce zbog mnogih stvari, ali naslov posta te jednostavno zove, a to mu je i namjera. Tko bi ga čitao da toliko ne kaki ? NJegov zahtjev za brisanjem " mrziteljskih " blogova trebalo bi primjeniti prvo na njemu, tj. njegovom blogu. Kad netko takne njegovu veličinu zemlja se trese,,,,, riga vatru ali inače za sebe tvrdi da je tolerantan, ma možeš misliti ! (lobotomya 13.01.2009. 16:55)
zločin(ci) doživljavaju osude (osudimo ratne zločine Izr 13.01.2009. 16:56)
• ovo je napisao Djus:
Dotična to po ne znam koji put koristi te na svom blogu ne koristi pravo objavljivanja osobnog mišljenja kojim bi dala podršku Židovima i izraelskom narodu, već protivno svim hrvatskim zakonima od bloga radi sredstvo pro-izraelske ratne propagande, opravdavajući ubijanje palestinskih civila ubojstvima Izraelaca u terorističkim napadima, objavljivanjem terorističkih video uradaka itd!

i ima pravo. Ne objavljujes osobno misljenje vec objavljujes ovdje ratnu propagandu.

lobotomya - prije nego krenes davati potporu mrziteljici, trebala bi znati sto ova zena/ili muskarac? tu objavljuje. I treba Djusa citat, pametan je on. (pravednik 13.01.2009. 17:01)
• @lobotomya, tko je djus kazano mu je u komentaru koje mu je ostavilo urednistvo bloga u njegovoj bivsoj kampanji linca;

@"pravednice", zidovski blogovi postoje u blogosferi pa eto i u hrvatskoj blogosferi; svatko od nas dao je potporu Israelu, to sto djusu nedostaje pateticnih tema pa se opet sjetio mene sa novim insinuacijama me nece zaustaviti da i dalje pisem, a ti nemoj gubiti vrijeme citajuci moje tekstove, citaj alturisticke pozive na lic kod "humanitarca", priduzi mu se u pisanju mailova i ostalim aktivnostima koje on provodi kontra mene (fEbY 13.01.2009. 17:09)
• Ja sam prvi put ovdje i zaista ne bih htjela počinjati nikakvu polemiku, ali razumijem zašto ne smijemo pisnuti ovdje, taj Drugi svjetski rat i što smo se zakrvili s vama je nažalost pokriće za oduzimanje prava glasa jer ako se kaže istina onda smo antisemiti, a istina bi bila da širiš govor mržnje. Dakle, Hrvati na ovom blogu nemaju pravo glasa. Sad riskiram optužbu da sam antisemit i koliko god ta optužba bila smiješna uvjerena sam da ću je pobrati. Nema tu linča čini mi se, ljudi samo reagiraju na nepravdu. Što se mene tiče, svatko ima pravo govoriti što želi, dapače, mislim da je staviti ovdje raznorazne "govornike" bilokojeg opredjeljenja koji pozivaju na ubojstva nevine djece jer su ta djeca druge rase, vjere, vjerujem da bi bilo jako teško uočiti razliku između njih i tvog bloga. Ali bi oni bili uklonjeni jer nisu zaštićeni svojim opredjeljenjem. Bravo, jako dobro iskorištavaš to što ti se ne smije ništa reći. Jer ako tko šapne-antisemit, antisemit!, vrištiš...takav sam ja dojam stekla zgroženo čitajući proteklih par postova. (missillusion 13.01.2009. 17:24)
• Kad već spominješ to da se Islam nije maknuo od srednjeg vijeka, baš bih volio da mi kažeš koliko se Židovstvo pomaknulo otkad ste postali "izabrani" (Jedvagenij -- pseudointelektualno preseravanje 13.01.2009. 17:36)
• A koji to pravednik piše , djeluje anonimno ? (lobotomya 13.01.2009. 18:02)
• bezveze, očekivao sam neki kostruktivni odgovor kad ono ignoriranje.. i kakvo veze ima sa tobom Dreyfus? to je časnik francuske vojske koji je nevino završio u zatvoru lažno optužen kao špijun a zapravo radi antisemitizma koji je vladao u ono vrijeme diljem Europe tako da mi nisu jasne poveznice između tebe i njega. Zašto umjesto da gradiš mitove i apsolutne istine ne počeš malo promatrat stvari kakve jesu? A istina je uvijek negdje između. Nadam se da ne shvačaš ovo kao napad... (neverinov blog 13.01.2009. 20:26)
• lobotomijo - nemam svoj blog

evo nekoliko linkova o cionistima i slicnima. cionist gotovo da je = terorist....tuku cak i vlastit narod, zidove. vlasnica bloga se pak proglasava super-cionisticom, znaci li to da i ona tuce zidove koji se ne slazu s njenim misljenjem i agresijom na gazu? Da li i njih naziva antisemitima?

youtube1

youtube2

holocaust survivor protests israeli massacre in gaza (pravednik 13.01.2009. 20:40)
• feby - ti ne pises tekstove. ti stavljas copy-paste tekstove, filmove i lupas nekakve parole. (pravednik 13.01.2009. 20:41)
• Ma lipa nitko te ne kritizira jer si Zidovka vec sto siris mrznju umjesto da se boris za mir, npr.

A da i drugi slicno vide izraelsku akciju mozemo procitati iz svakodnevnih vijesti. Evo jedne iz vecernjaka:

"UN navodi da se izraelska vojska još suzdržava od upada u središte grada, koji bi mogao biti poguban za civile. Prema riječima šefa hitne službe u Gazi, najmanje 930 Palestinaca ubijeno je u izraelskoj ofenzivi, a više od 4200 je ranjeno. Više od 29 tisuća civila je raseljeno, odnosno smješteno u privremene izbjegličke centre.

Gađanje civila
Sve je veći gnjev u međunarodnoj zajednici zbog načina na koji Izrael pokušava riješiti spor s Hamasom. U ponedjeljak je Odbor za ljudska prava UN-a oštro osudio izraelsku vojnu operaciju u Gazi zbog teškog kršenja ljudskih prava Palestinaca. Rezolucija traži uspostavu nezavisne fact-finding misije, koja bi trebala istražiti navode o kršenju međunarodnog humanitarnog prava.

Na nacrtu rezolucije radile su arapske, azijske i afričke zemlje. Jedini glas protiv rezolucije bio je glas Kanade s obzirom na to da SAD nema predstavnika u tom tijelu UN-a. Na formiranje nezavisne komisije pozvao je i Human Rights Watch, a Amnesty International navodi da gađanje rezidencijalnih dijelova grada predstavlja ratni zločin.

Izraelskoj se vojsci spočitava granatiranje grada u kojem žive civili iako se zna da će to prouzročiti pogibiju nedužnog stanovništva, potom uporaba zabranjenog oružja poput fosfornih bombi, korištenje palestinskih obitelji kao živog štita, napad na medicinske ustanove i vozila hitne pomoći te ubijanje policajaca koji nemaju nikakve vojne uloge.

Bez sankcija
Unatoč osudama, analitičari se slažu, mali su izgledi da se Izrael suoči sa sankcijama s obzirom na američku potporu. Neki analitičari smatraju da ni vodeći izraelski stratezi, premijer Ehud Olmert, ministrica vanjskih poslova Tzipi Livni i ministar obrane Ehud Barak, nisu sigurni i jedinstveni na koji bi se način trebalo izvući iz ove situacije prije prisege novog američkog predsjednika Baracka Obame. (Mare 13.01.2009. 21:12)
• Nisam dobro bio razumio, u ovim tvojim tvrdnjama na blogu, da se Hamas služi Palestinskim civilima kao živim štitom? Mislim da su te krivo obavjestili, vidi ovo:

Israel uses Palestians as human sheilds! (čitam 13.01.2009. 22:13)
• Ono što kod svih ovih komentara i dalje ne razumiješ je ono kad se spomene "2 vrste" Židova, a ovaj kratak interview će ti to vrlo zorno pokazati.

kratak prilog koji puno govori

U kojoj si skupini ti? Ona iz prvog dijela priloga, ili si uz čovjeka iz drugog dijela priloga? Ili je glupo što uopće pitam? (čitam 13.01.2009. 22:25)





Neću sada objaviti sve obrisane komentare, no ako bude zainteresiranih, rado ću ih objaviti.

Ovo sam natrkeljao 19.01.2009. u 17:00 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi POVRATAK OTPISANIH/IZBRISANIH izjasnili su se:













HEY YOU



Ovo sam natrkeljao 19.01.2009. u 10:30 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi HEY YOU izjasnili su se:













Objavljeno: subota, 17.01.2009. ljeta Gospodnjeg

METALLICA: TUNGUSKA, ZOMBIES & CHEMTRAILS






Kako su rusi još davno oživljavali psa mrtvog 10 minuta, nakon što su mu ispumpali svu krv iz organizma. Tko zna do kuda su takvi eksperimenti danas otišli.

Ako video ne radi, pogledajte ga na OVOM LINKU.

Ovo sam natrkeljao 17.01.2009. u 15:11 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #





O temi METALLICA: TUNGUSKA, ZOMBIES & CHEMTRAILS izjasnili su se:













GLAS RAZUMA



Gerald Kaufman, član Laburističke stranke, član Britanskog parlamenta, Židov. Što on misli o događajima vezanim za Izrael i ovaj masakr koji se trenutno odvija u Gazi.



"My grandmother was ill in bed when the Nazis came to her home town of Staszow. A German soldier shot her dead in her bed," said Kaufman, who added that he had friends and family in Israel and had been there "more times than I can count. My grandmother did not die to provide cover for Israeli soldiers murdering Palestinian grandmothers in Gaza."

Još jedan Izraelski izdajica ili?

Ovo sam natrkeljao 17.01.2009. u 08:51 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi GLAS RAZUMA izjasnili su se:













Objavljeno: petak, 16.01.2009. ljeta Gospodnjeg

BOMBARDIRANJE BOLNICE - RATNI ZLOČIN!





Nije dosta što tuku po školama, po UN-u, po ženama, djeci, nego su eto izraelski zločinci počeli bombardirati i bolnice. Sada će opet masonsko-cionistički čistunci iz svoje tople fotelje, negdje u sigurnosti EU-e reći da su se opaki Hamasovski teroristi tamo sakrili i da je to sasvim opravdano. Ovo je sramota za cijeli svijet. Ovo je sramota za svakog pojedinca koji podržava cionizam i cionistički izrael. Da ne bi bilo zabune, u njih ne ubrajam poštene, ortodoksne židove, koji se protive ovome što se događa.






500 huddled inside Gaza hospital after Israeli strike: Red Cross
Thu Jan 15, 1:47 pm ET

GENEVA (AFP) – About 500 people including patients were huddled in a Gaza City hospital that suffered a "direct hit" in an Israeli air strike Thursday, the international Red Cross said, condemning the incident as unacceptable.

In an unusually sharply-worded statement, the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies said that the situation in Gaza was "completely and utterly unacceptable based on every known standard of international law and universal humanitarian principles and values."

The second floor of the Al-Quds hospital immediately caught fire in the strike on Thursday morning, severely damaging the and parts of the building.

The blaze was put out by fire engines that rushed to the scene escorted by the Red Cross.

However, 500 people were still inside by mid-afternoon, "huddled on the ground floor ... in fear for their lives and choking on dust and fumes," according to the Federation.

A French doctor in Gaza earlier said staff and patients were trapped by Israeli attacks in the neighbourhood.

Meanwhile, at least one Palestinian Red Crescent warehouse with relief supplies was shelled by Israeli forces on Thursday morning and set ablaze.

The Federation accused Israeli soldiers of firing on Red Crescent volunteers to stop them from putting out the fire.

The Federation's sister agency, the International Committee of the Red Cross (ICRC) said earlier that the attack on the hospital had put the lives of 100 patients and medical staff "at risk."

"The hospital suffered at least one direct hit this morning, and all the patients had to be moved in panic to the ground floor," Bashar Morad, director of Palestine Red Crescent emergency medical services added.

The incident was condemned by the ICRC President Jakob Kellenberger, who was wrapping up a three-day visit to the Occupied Territories, including another hospital in the Gaza Strip, and to Israel.

"It is unacceptable that wounded people receiving treatment in hospitals are put at risk," said Kellenberger.

"These recent developments are particularly alarming in that the Gaza hospitals are already overcrowded and overstretched, and the number of casualties is growing."

He had received commitments from Israeli Foreign Minister Tzipi Livni and Defence Minister Ehud Barak that everything possible will be done to facilitate the agency's humanitarian work on the ground after meeting early on Thursday. But the Federation deplored that humanitarian aid was not being eased through and warned that thousands of people were in need of medical attention that was "impossible to deliver" because of the conflict.


news.yahoo.com


Ovo sam natrkeljao 16.01.2009. u 12:20 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (11) - Ispljuni na papir - #





O temi BOMBARDIRANJE BOLNICE - RATNI ZLOČIN! izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 15.01.2009. ljeta Gospodnjeg

DOWN FROM THE SKY





DOWN FROM THE SKY

TRIVIUM

A chasm grows
In the cavity of serpentine teeth
Hunger pangs strike
For the sweet feast of innocent blood
Of innocent bloodshed
Now here we go

The vampires feed off the wars of mankind

Growing fat on the throne of an empire
Tyrant rules with the threat of a great fire

I've opened up my eyes
Seen the world for what it's worth
Tears rain down from the sky
They'll blow it all to bits
To prove whose god wields all the power
Fire rains down from the sky

The gaping wounds
Hemorrhaging the blood from which they feast
Eat us alive
Consume to feed a hunger with no
A hunger with no end
Let's fucking go




Is Gaza a testing ground for experimental weapons?
“create as much mutilation as possible to terrorise the civilian population”

Concerns about Israel’s use of non-conventional and experimental weapons in the Gaza Strip are growing, with evasive comments from spokesmen and reluctance to allow independent journalists inside the tiny enclave only fuelling speculation.

The most prominent controversy is over the use of shells containing white phosphorus, which causes horrific burns when it comes into contact with skin. Under international law, phosphorus is allowed as a smokescreen to protect soldiers but treated as a chemical weapon when used against civilians.

The Israeli army maintains that it is using only weapons authorised in international law, though human rights groups have severely criticised Israel for firing phosphorus shells over densely populated areas of Gaza.

But there might be other unconventional weapons Israel is using out of sight of the watching world.
One such munition may be Dime, or dense inert metal explosive, a weapon recently developed by the US army to create a powerful and lethal blast over a small area.

The munition is supposed to still be in the development stage and is not yet regulated. There are fears, however, that Israel may have received a green light from the US military to treat Gaza as a testing ground.

“We have seen Gaza used as a laboratory for testing what I call weapons from hell,” said David Halpin, a retired British surgeon and trauma specialist who has visited Gaza on several occasions to investigate unusual injuries suffered by Gazans.

cijeli tekst: War On You

Ovo sam natrkeljao 15.01.2009. u 12:16 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi DOWN FROM THE SKY izjasnili su se:













Objavljeno: ponedjeljak, 12.01.2009. ljeta Gospodnjeg

SONG FOR GAZA






We will not go down


A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they're dead or alive

They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who's wrong or right

But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight

We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die

We will not go down
In the night, without a fight

We will not go down
In Gaza tonight

Ovo sam natrkeljao 12.01.2009. u 17:31 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (7) - Ispljuni na papir - #





O temi SONG FOR GAZA izjasnili su se:













Objavljeno: nedjelja, 11.01.2009. ljeta Gospodnjeg

GIN, THE DANCING DOG ;)



Ovo sam natrkeljao 11.01.2009. u 14:08 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi GIN, THE DANCING DOG ;) izjasnili su se:













Objavljeno: nedjelja, 04.01.2009. ljeta Gospodnjeg

SRETNA NOVA SVIMA,ALI....



...NA ŽALOST NE I NJIMA...:(

Da li ovakvo što može raditi jedan po Bogu izabrani narod????



Dok sam bio manji, svašta su me pokušavali naučiti. Pokušavali su i kasnije. No, nekako sam uvijek znao da ono što me uče, nije cijela istina. Sada, kada sam stariji, znam da gotovo ništa od onog što smo učili nije istina.

Razmišljam tako o jadnom izraelskom narodu, o jadnim židovima, o 6 000 000 pobijenih židova u 2. svjetskom ratu, a onda opet počnem razmišljati.

6 000 000 ljudi u 4 godine? To je 1 500 000 ubijenih godišnje. To je opet 125 000 ljudi mjesečno, iliti cca. 4000 ljudi DNEVNO. Ehm, samo malo, nije li to ipak malo previše posla? Ipak, trebalo je sve te lju7de transportirati na mjesta za egzekuciju. To bi značilo da je u logore u Njemačkoj svakog dana dolazilo 4000 ljudi???? Svakog dana? Hmmm? Može li si to itko zamisliti?

Zar ne bi bilo jednostavnije, kad su se već htjeli rješiti židova, pobiti ih na licu mjesta? Ne, oni su ih sve sakupljali i svakodnevno vozili u konc logore. Kak su samo bili bedasti.

Ja ne umanjujem židovske žrtve u 2. svjetskom ratu, ja samo (a ne samo ja), tvrdim da ih ni približno nije bilo toliko. Niti spadam u ljude koji mrze nekog samo zato što on je ili nije. Ja ljude dijelim na dobre i loše, i to mi je cijela filozofija.

I ne mogu shvatiti da ti isti židovi (kako se tvrdi), sada ubijaju i zatvaraju Palestince, kao što su nekada njih Njemci.

No, da li je i ta cijela priča baš sasvim istinita?


Treblinka Ground Radar Examination Finds No Trace of Mass Graves
Treblinka was No Extermination Camp - Just Transit Station


Što o svemu misli (po meni) jedan od najboljih kandidata za Bijelu kuću, dr. Ron Paul?





Žao mi je što vas gnjavim ovakvom temom u ovakvo doba, no jednostavno ne mogu ostati - indiferentan. :(

Ovo sam natrkeljao 04.01.2009. u 18:55 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #





O temi SRETNA NOVA SVIMA,ALI.... izjasnili su se:













Objavljeno: četvrtak, 01.01.2009. ljeta Gospodnjeg

DOČEK NOVE GODINE UKRATKO



Novu godinu dočekali smo draga i ja u obiteljskom okruženju, prežderavajući se francuskom i kolačima i keksima i još drugim raznoraznim oblizekama. Tako puneći naše želučeke dočekali smo odbrojavanje, vatromet i čestitanje. Nakon ponoći uputili smo se do Suseda, tamo nastavili jest i pit i u ugodnoj atmosferi odigrali partiju Trivial Pursuita, koju je Sused na kraju dobio. Respect. Ja sam ispao ili najbedastiji ili najpijaniji. ;)


Bor - ekološki


Deda Mraz


Ovu majicu sam dobio na poklon za rođendan od drage


Cico i Nacrtani


My dear Wempity


Posjet susjedima


Trivial Pursuit do 4 ujutro


U žaru igre


Sused, službeni pobjednik igre

Ovo sam natrkeljao 01.01.2009. u 16:49 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (11) - Ispljuni na papir - #





O temi DOČEK NOVE GODINE UKRATKO izjasnili su se:













DO NOT WATCH THIS VIDEO!!





SRETNA NOVA GODINA

Ovo sam natrkeljao 01.01.2009. u 00:01 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi DO NOT WATCH THIS VIDEO!! izjasnili su se:













<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog