Objavljeno: srijeda, 12.11.2008. ljeta Gospodnjeg

MATER VAM JEEEBEEEM!!!



...rekao bi Edo Maajka, a s njim se apsolutno slažem.

Upravo vidjeh na vijestima da ove godine nema Božićnice za državne službenike. Al' ajd, osjećam se malo bolje, jer se i naš premijer odrekao povišice od 1350 kn, na plaću od 22 000 kn. Neke od nas koji radimo za 3000 kn, ta Božićnica jako dobro dođe. Onima u minusu, onima koji bi djetetu kupili neki poklon, ili onima koji bi jednostavno izveli svoje drage u neki restoran ili u neki malo veći shoping. Ali, ove godine, ništa od toga. Pokrali su penzionere, kradu zemlju, uništavaju poduzeća, a našoj djeci pokrali su budućnost. No, neka znaju, kada čovjek više ništa nema, onda nema što ni za izgubiti i spreman je na puno stvari.

Možda će neki reči, a čuj, državna služba, siguran posao. Je, malo sutra. Ja radim u državnoj firmi, 5 1/2 godina na – ODREĐENO. Kulturno nam svakih par mjeseci daju nove ugovore, bez obzira što je po zakonu o radu vrijeme rada na određeno maksimalno 3 godine, a po našem kolektivnom ugovoru 1 godina. Jebi ga, kada sve ide po principu, kadija te tuži, kadija ti sudi.

Da takvo što pokuša privatnik, brzo bi ga ogulili.

Ne znam, ali bojim se da je došlo vrijeme za revoluciju. Ljudi bi trebali izaći na ulice, put banskih dvora i protestirati pred leglom kriminala, korupcije i bezdušja.

Ne preostaje mi drugo nego da glasno viknem: PROLETERI SVIH ZEMALJA, UJEDINIMO SE!!!




Ovo sam natrkeljao 12.11.2008. u 19:42 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (27) - Ispljuni na papir - #





O temi MATER VAM JEEEBEEEM!!! izjasnili su se:













<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog