Objavljeno: subota, 28.04.2007. ljeta Gospodnjeg

UFO FLOTA IZNAD ARIZONEOvakve sam 2 puta primjetio i iznad Zagreba, a uglavnom se motaju iza tragova koje ostavljaju zrakoplovi.Čudno. Blah!

Ovo sam natrkeljao 28.04.2007. u 20:45 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #

O temi UFO FLOTA IZNAD ARIZONE izjasnili su se:

Objavljeno: ponedjeljak, 23.04.2007. ljeta Gospodnjeg

ODE NAŠ AZRO :(Nije imao ni 2 godine, a morao je otići. U zadnjih 6 mjeseci i 2. mazu nam je pokupila zločudna mačja leukemija. Nestao je u jednom danu i ponovo sam ostao šokiran koliko je zapravo život - krhak.


Neka ti je laka zemlja, AzroLittle Ghost Cat

Little ghost cat,
Sometimes I hear your gentle purr
And feel the soft touch of your fur.
Then, late at night old memories stir
Of the friend I loved and lost.

Little ghost cat,
By moonlight now you come and go
Unseen, and, like moving water flow
Through my dreams, calling as of long ago,
O friend I loved and lost.

Barbara Parkhill-Hall

Ovo sam natrkeljao 23.04.2007. u 18:15 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #

O temi ODE NAŠ AZRO :( izjasnili su se:

Objavljeno: ponedjeljak, 16.04.2007. ljeta Gospodnjeg

U PRAVO VRIJEME.......na pravom mjestu, sa pravom opremom. :)

Momci, uživajte (nakon napornog posla)
A, evo i jedan - bonus. ;)


Sexy lingerie commercial

Ovo sam natrkeljao 16.04.2007. u 18:44 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (4) - Ispljuni na papir - #

O temi U PRAVO VRIJEME.... izjasnili su se:

Objavljeno: nedjelja, 15.04.2007. ljeta Gospodnjeg

OPET VANSVEMIRCIGlupo je danas više razglabati o tome da li postoje vansvemirci ili ne, danas bi se trebalo razglabati o tome koliko još vremena treba da se to javno prizna od strane onih koji takve stvari itekako prate. Bezbroj foto i video dokaza postoji, na tisuće svjedočanstava, a ipak nigdje u mainstream-u se baš ne razglaba o tome. Čak i da je 90 % svih tih dokaza lažno, 10 % trebalo bi biti dovoljno da se javnost upozna s time. Nedavno su Francuzi pustili van sve (do sada) tajne dokumente o UFO-ima i vansvemircima. Meni od male pomoći pošto su svi dokumenti na francuskom, pa čekam da to ekipa – prevede. Kako sam malo čeprkao po tim podacima, postalo mi je jasno da nisu oni od nedavno ovdje, nego da tu bivaju i posjećuju nas već tisućama godina. Koja je svrha? Koji je razlog? Pojma nemam, ali kako statistike pokazuju, u zadnjih par godina naglo je porastao broj viđenja NLO-a, što se može primijetiti i po snimkama koje kolaju net-om. Kao što već primjećujemo, trenutna događanja na našem planetu postala su gadno – radikalna. Sunce je trenutno najjače, a zadnji puta kad je bilo ovako pakleno vruće (a i malo više), bilo je u srednjem vijeku (tko je onda prouzročio – globalno zatopljenje???). Nismo mi krivi za ovo što se događa, to je jednostavno – ciklus. Ali, iz toga velike korporacije uz puno laži mogu izvući hrpu love, a to je ono što se trenutno i događa. Kao i cijela frka sa ptičjom gripom, kravljim ludilom i ostalim „umjetno stvorenim“ – sranjima. Eto, otišo ja sa svoje teme, pa da sad tu ne trkeljam puno, evo jedne nove snimke iz susjedne nam Italije, koja pokazuje da i oni NLO za utrku – imaju. :)

Ovo sam natrkeljao 15.04.2007. u 21:44 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #

O temi OPET VANSVEMIRCI izjasnili su se:

Objavljeno: petak, 13.04.2007. ljeta Gospodnjeg

BUUUUĐENJEEEEE!!!!wmode="transparent" data="http://www.vloggingtheapocalypse.com/flvideo/flvplayer.swf?file=http://www.vloggingtheapocalypse.com/flvideo/16.flv&autoStart=false">


Ovo sam natrkeljao 13.04.2007. u 00:52 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #

O temi BUUUUĐENJEEEEE!!!! izjasnili su se:

Objavljeno: utorak, 10.04.2007. ljeta Gospodnjeg
Ovo sam natrkeljao 10.04.2007. u 23:19 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #

O temi izjasnili su se:

JOŠ NEKOLIKO GODINA?Kao što rekoh, imao sam neka preča posla pa se nisam javljao. Bilo je tu svega, a ponajviše sam zapeo u traganju. Tražio sam neke odgovore, a neletio na hrpu novih – pitanja.

Jedna vijest me posebno šokirala. Vjerojatno za to već mnogi od vas znaju, a za one koji još ne znaju, evo vijest. Naime, u zadnjih nekoliko mjeseci nestaju čitavi rojevi pčela, što po Americi, što po Europi. Sad, netko bi rekao, pa šta? Odumrlo je već puno vrsta i nikome ništa. No, isto tako stoji činjenica da je Einstein jednom izjavio, nestanu li pčele sa lica zemlje, čovječanstvu ostaje 4 godine života kao vrsti na ovoj planeti. Blah!!! Rekoh, moooolim???

Jedan od podataka na koji sam naletio je sljedeći:

"Bee numbers on parts of the east coast and in Texas have fallen by more than 70 percent, while California has seen colonies drop by 30 to 60 percent", reports AFP.


Gene Brandi, član američke udruge uzgajivača pčela kaže da mu je cca. 40% njegovih 2000 kolonija pougibalo ili nestalo. Kaže i da takvu statistiku ne pamti u svojih 30 godina rada sa pčelama.

Na žalost, uzrok je još nepoznat, ma da njemački Spiegel Online kaže da su mogući uzroci:

"Experts believe that the large-scale use of genetically modified plants in the US could be a factor".


A Europa? E, pa kažu da je populacija pčela pala u prosjeku za 25% u Njemačkoj, a u nekim predjelima čak i do 80%. Poljska, Švicarska i Španjolska javljaju slične statistike.

A pazi ovo. Negdje sam načuo da se magnetni polovi naše majčice Zemlje mjenjaju, ali su nam to glavonje zaboravile napomenuti. Negdje sam pročitao i da danas piloti svaki puta kada polijeću, moraju "štelati kompas". Haaaloooo??? Namještati najtočniji uređaj (do sada)??? To mi se lijepo složilo sa sljedećom informacijom:

"Studies have shown that bees are not dying in the hive, something is causing them to lose their sense of orientation so that they cannot return to the hive."


Naravno…nije to sve. Imonološki sistem pčela se – raspada (kažu):

"In many cases, scientists have found evidence of almost all known bee viruses in the few surviving bees found in the hives after most have disappeared. Some had five or six infections at the same time and were infested with fungi -- a sign, experts say, that the insects' immune system may have collapsed."


A sada pitanje. Gdje je, f#$%king GREENPEACE??? Nisam našao nigdje ni jedan podatak da se bore za te pčele,a samim time i za – ljude, koji ovise o tim malim insektima. Muk i tišina u eteru i u cyber-svijetu.

Na kraju pitanje koje mi se vrti u glavi. Možda neki misle da nas je – previše? Možda ovo ipak nije – slučajna pojava?

Blah!!!

Ovo sam natrkeljao 10.04.2007. u 22:37 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #

O temi JOŠ NEKOLIKO GODINA? izjasnili su se:

Objavljeno: subota, 07.04.2007. ljeta Gospodnjeg

COMEBACKNema me. Skupilo se podosta stvari koje je trebalo obaviti ovih zadnjih mjesec, dva. Da vas sad ne davim previše, jer manje-više su to stvari koje vas ionako ne bi zanimale. Evo jedna slika, tek toliko da me ne zaboravite. :)

Ovo sam natrkeljao 07.04.2007. u 23:22 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #

O temi COMEBACK izjasnili su se:

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se