Objavljeno: ponedjeljak, 03.07.2006. ljeta Gospodnjeg

POBJEGO IM DILER SA ZAJEDNIČKE PIJAČE



Diler policajce odveo na piće

Nakon hapšenja u Veloj Luci, policajci su Cvika vozili prema Korčuli. Kad su došli u Čaru, on ih je pozvao da stanu, platio im piće i utekao. Sad policija istražuje gdje je nastao propust.


ZAGREB - Ravnateljstvo policije naložilo je Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj da istraži kako je i zašto Jakša Cvitanović Cvik, navodno glavni korčulanski diler, pobjegao dvojici policajaca koji su ga pokušali privesti nakon što je drškom pištolja u Veloj Luci teško ozlijedio jednog Korčulanina, doznaje se u MUP-u.

Policija je potvrdila da je Cvitanović pobjegao policajcima i da se za njim intenzivno traga, te da će protiv dvojice policajaca kojima je pobjegao biti pokrenut stegovni postupak.

Net.hr


E, sad ti budi pametan. Čovjek dila po otoku sve u 16 i to gooodinama, vozi mečku, kakvu 90% ljudi ovdje može samo sanjati, a navodno si je i dosta nekretnina priskrbio.

Ti ovdje zakasniš na posao, pa ispadne da si maltene najgori kriminalac. Brijem si da je ova naša država totalno u banani, kriminalci se šeću ulicama, bakice koje prodaju sir uz cestu bivaju zatvarane, penziči ne mogu do svoje love jer su im gospoda u foteljama sve maznuli, uhvačeni pedofili bivaju pušteni, pa viđeni ponovo oko vrtića i osnovnih škola...heeej...nije li vrijeme da se poduzme nešto? Zašto svi čekamo da "netko drugi" poduzme nešto? Ionako "oni drugi" imaju važnijeg posla, recimo, stvoriti si lagodan život u 4 godine....nije ni to baš lako...

Refuse - Resist!!!

Blah!

Ovo sam natrkeljao 03.07.2006. u 15:19 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #





O temi POBJEGO IM DILER SA ZAJEDNIČKE PIJAČE izjasnili su se:













<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog