Objavljeno: subota, 04.02.2006. ljeta Gospodnjeg

ŠKORPION (SCORPIO) 24.10.-22.11.



Pih...prežderao sam se palačinkama sa orasima i sad samozadovoljno krstarim bespućima interneta. Rekoh, da vidim kakav mi je horoskop...kad ono...saznam tko sam...:(

Nemrem vjerovat...pa to nisam ja!!! Možda su me zamijenili u rodilištu...možda...blah!



Škorpioni su: strastveni, samopouzdani, isključivi, uporni, tvrdoglavi, tajanstveni, erotični, posesivni, cinični, osvetoljubivi, magični, sposobni, diktatori....

kako nam kaže horoskop, Škorpion je daleko najjači i najisključiviji od svih znakova. Ostali znakovi ne mogu dostići takve visine ili potonuti u takve ponore kao što to može Škorpion. To je znak veoma jakih seksualnih potencijala. Rođeni u znaku Škorpiona, mogu dugo da istraju u neumjerenostima, što bi brzo slomilo večinu ostalih znakova. Kao što se može očekivati, njegova pojava je seksualno magnetična, mada to nije uvijek pravilo. Sposobnost uzdržavanja i samokontrole je isto tako velika kao i želja za uživanjem. Škorpion po pravilu zna da procijeni pravu priliku, često sklapajući brak koji nudi značajne materijalne prednosti. Priroda Škorpiona je vrlo ponosita. Često ulazi u brak u namjeri da stekne novac i položaj, sa ženom koja će, svojim društvenim položajem ili šarmantnim ponašanjem, biti sredstvo poboljšanja njegovog društvenog položaja i važnosti. Utakvom slučaju, Škorpion teži tome da traži osječanja ili avanture van kuće. Međutim, nikada neće dozvoliti da njegov obiteljski život zbog toga bude ugrožen. Glavni nedostaci žena Škorpionki su jaka ljubomora, oholost, dominirajuća narav, zlovolja i sarkazam. Kod žene Škorpionke nema puno vrdanja. One su izuzetno jakog karaktera i osobenog smisla za pravdu. Sposobne su za vrlo postojanu i duboku ljubav i mržnju. Kao što se može očekivati od ekstremne prirode ovog znaka, brak jednog Škorpiona može biti vrlo sretan ili obrnuto. Ozbiljno aflitiranost znaka Škorpiona uvlači u kriminalne djelatnosti i tragediju, pri ćemu sklonost ka mračnim mislima izaziva depresiju i maniju proganjanja, što sve zavisi od stupnja aflikcije. Sam Škorpion nije naročito sklon seksualnim perverzijama, međutim jaka seksualna želja i astrološko upravljanje spolnim organima, predstavljaju važan činioc u slučajevima perverzije ili pojave homoseksualnosti.

Poroci Kada ogriznete u taj vas omiljeni grijeh osvetoljubivost - jadni svi oko vas. Vaša memorija izazvala bi zavist i u slonova: kod vas ništa ne prolazi nekažnjeno. A sam čin kazne dogoditi će se tek nakon što ste iskovali đavolski osvetničke planove. Jedino bi vas neki topli i osjećajni Bik mogao natjerati da odustanete i da usredotočite pažnju na nešto drugo, kao npr. Ljubav i seks. U tom slučaju više ne biste imali vremena ni volje za smišljanje osveta, jer ovako i onako, loši dolijaju prije ili kasnije, a vi pritom ne morate prljati ruke.

Vrline Krasi vas oštroumnost i prodornost. Diskretno ste velikodušni, iako određene osobe iz vaše okoline ne misle tako. Lukavi i borbeni, još ste i poput Feniksa, jer imate i dar neprestane regeneracije. S obzirom da volite borbu, pojam vjernosti kao vrline vama bi mogao biti smiješan, posebno ako vam je još i Venera u Škorpionu. No veliki su izgledi da, ukoliko pronađete odgovarajuću ljubav, nećete tražiti nova rješenja u stvarnom zivotu.


Ovo sam natrkeljao 04.02.2006. u 19:02 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #





O temi ŠKORPION (SCORPIO) 24.10.-22.11. izjasnili su se:













<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog