Website Ribbon Sreća je u meni!! - Istinite ispovjedi jednog dečka - Blog.hr



Sreća je u meni!!


Tog dana kad smo se slučajno susreli na netu, nisam ni posumnjao što će mi taj dečko napravit. Počeli smo se zajebavati,ono, šale i zajebancije su padale...onako, kao kad imate u glavi, ma zajebavat ću se malo, boli me kurac i onako ga neću više nikad susresti tu! I baš je bilo zanimljivo tako. I rastali se mi tako, i ono, nikom ništa! Sutradan, mene znatiželja jaka povukla, idem se ja vratit da vidim jeli tip tamo još,dali je možda i danas došao. Ja tamo, i nisam ni uspio potražit njegov nick u sobi, on je već kliknuo na mene, na private. Bilo mi je drago,ono, odgovarao mi je njegov način zeze i bio sam sretan. I tako smo mi opet kao noć prije, zajebancija i to, i izmjenimo mi msn i pada dogovor da se sutra nađemo tamo. Našli se mi, opet spika i zajebancija, i naravno, zanima mene tko se krije sa druge strane. I prihvatio on da se kamere upale, ali naravno, on se nije pokazao...mislim, facu nije pokazao! Ajd ok, ono, nisam htio ništ forsirat, možda se stidi i boji dečko, bitno je u svemu tome da nije kidnuo kad me vidio, to mi je govorilo da je sve ok.I tako, malo po malo, diže on kameru, hmm....i tamo nešto što stvarno nisam očekivao. Bio je baš simpatičan i lijep, i dalje nekako stidljiv, što mi nije bilo jasno zašto, ali u svemu tome vidim ja da on kao pokušava glumit frajera, nedodirljivog tipa koji je neosvojiv. Ljudi, teško je opisati riječima njegovu cjelokupnu ljepotu, i vanjsku i unutrašnju, baš je nekako poseban, drukčiji od svih! Te njegove oči, volim ih usporetiti sa očima Srne,Antilope, može vam biti smješno to, ali te oči njegove su neodoljive! I tako,nastavljamo mi sa zezanjem,još danima poslije toga prvog susreta i sad se on malo kao opustio, ali i dalje je ono, Mr. Nedodirljivi. Imao je neku masku na sebi koju je prodavao,ali nije bio ni svjestan kako ga čitam, kako ja vidim malo dublje i kako primjećujem da je on čovjek koji je pun lijepih osjećaja, pun ljubavi i nježnosti. Počeli smo se tako viđati svaki dan, pričati o svemu i svačemu, otvarati se jedan drugom podpuno i bez straha pričati o svim temama,razmjenjivati fotografije i nesvjesno se zaljubljivati jedan u drugog.
Već svi koji me čitate znate o kome je riječ, jer vam je svima to dao na znanje na jedan prelijep način i učinio za mene nešto što još nikad niko nije! Taj dečko konstantno već dva mjeseca u meni budi osjećaj sreće i zadovoljstva, unio je u mene sasvim neki novi osjećaj, osjećaj koji je jači od svih do sada. Osvojio me svojom iskrenošću i dobrotom, osvoio me onim prelijepim pogledom,svojom unutarnjom i fizičkom ljepotom. I presretan sam što je to obostrani osjećaj, koji se dogodio spontano i apsolutno neočekivano! Iako se još nismo vidjeli uživo, to me nije spriječilo da ga na neki način upoznam kao osobu i primjetim kako funkcionira i kakav je. Pokazao mi je do sada na dosta načina kakav je i koliko je ozbiljan. Dve tri stvari je već napravio za mene koje su mi same po sebi rekle dosta toga o njemu.
Mogu samo reći da je ljubav u meni, da je sreća u meni, i da je raspoloženje konstantno na visokoj razini zahvaljujući njemu. Konačno sada imam osjećaj, da je moja vječna dosadašnja potraga za pravom ljubavi došla kraju, konačno sam, čini mi se našao iskrenu i istinsku ljubav. Jedva čekam trenutak kad ću ga zagrliti, zagrliti i osjetiti tu toplinu, te otkucaje srca, osjetiti te prelijepe usne na svojima! Moram vam priznati da će to uskoro da se dogodi, i ono, presretan sam. I vjerujte mi ....ovo je nešto sasvim drukčije, jače, bolje od svega što mi se dogodilo do sada.....i sve ću dati od sebe da ga zadržim za sebe.
Mogu samo reći.......LJUBAVI.....Tajansvenosti moja.....sretan sam što sam te upoznao i otkrio i VOLIM TE.......osjećam se prelijepo što ti mogu reći i izgovoriti te riječi, jer.......podpuno su iskrene prema tebi!!!!!


13.01.2007. u 18:00 | K | 18 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem


MyVideoClipSpace
King Of Pop
madonna
Kolichar
GayIskreno
GayFilmBlog
kinky
rezzy
QueerRepublica
S&Z
*muškarci-muški seksualni objekti
GayOporba
Alexsander
Zatočenik Vlastitih Misli
Lonely Angel
Lonely Angel Fashion Selection
CroatianQueerWorld
love kills you
Preko Ruba Znanosti











~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky