Website Ribbon Doktor Zlo - Istinite ispovjedi jednog dečka - Blog.hr



Doktor Zlo


Bio je to jedan običan jesenji dan, tmuran i prohladan,sve je nekako bilo monotono. Tog prokletog dana sam upoznao i Danijela Tadića, koji se tada nije činio kao pokvarena i loša osoba! Bili smo na kavi i klasično....upoznavanje...bla bla i tak. Predstavlja se kao student medicine, čovjek kojeg svašta zanima u životu, abiciozo...bla bla.
Svidjelo mi se kod njega to što je bio jako smiren, pogotovo kada priča, imao je takav ton da ga je bilo lijepo slušat.
Tjekom nekog vremena, mi smo se počeli sve češće viđati, provodit vrijeme skupa i bilo mi je ugodno. S vremenom su se počeli kod mene razvijat neki lijepi osjećaji prema njemu, a kako je i on pokazivao...tj. glumio....činilo se da i on osjeća isto! Tako smo se mi počeli svakodnevno viđati i imali smo kao neku neformalnu vezicu, ništa preozbiljno. Tom čovjeku sam se podpuno otvorio i posvetio, sve sam mu govorio o sebi, znao je dosta detalja o mom životu. Istio tako i on je meni sve pričao o sebi , samo neznam koliko je sve to istinito, vjerovatno je i tu većinu lagao. Uglavnom.......on je skužio da sam mu predan i lagano je počeo manipulaciju samnom....što ja to tada nisam doživljavao tako. Bilo je tu raznog materijalnog iskorištavanja s njegove strane, ali to nisam osjetio jer su to tada bile sitnice za mene koje sam si mogao novčano priuštiti......nisam to osjetio kao nikakav teret.
I tako je naše druženje trajalo već oko tri mjeseca, kada mi je jedan dan došao na vrata.....sav smrznut...mokar.....snijeg je imao još na ramenima, sav jadan! Ušao je unutra...sjeo, i počeo plakati! Nije mi bilo jasno što se događa, što mu se dogodilo. Smirujem ga ja i pitam ga šta mu je, šta se dogodilo. I plačući, govori mi on kako sutra mora platit stanarinu inače će morat letit van. A roditelji iz Švicarske mu tek za sedam dana mogu poslat lovu.
Govorim mu ja...šta koji kurac plače, mislio sam da je nešto gore. i govorim mu....rješit ćemo to, nebrini se. I onda on mene konačno pita mogu li mu posudit lovu za tih par dana dok on nedobije od staraca. I naravno, s obzirom da sam mu podpuno vjerovao i nisam ni najmanje sumnjao da je to sve njegova gluma i blamaža,govorim mu da nema problema. Traži on 1500 kn! I ja mu dajem 1750 kn koliko sam tad imao u novčaniku i govorim mu....tih 250 kn više nek imaš dok ti nestigne lova. I on naravno sretan i zahvalan smiruje se i ubrzo odlazi doma.
Od tog dana kad je otišao s lovom, gubi se Danijelov trag. Nema više Danijela, nema više ''frenda'' , više ni mobitel neradi,netragom nestao.Tako sam bio bijesan i ljut, kad sam svatio da je svo to vrijeme, sva tri mjeseca svakodnevnog druženja...da su bili ništa, njemu samo dio njegove igre kojom se financira.
Bio sam tako povrijeđen jer sam se osjećao izdanim, i jer sam osjetio da je tih bijednih 1750 kn bilo oteto! A još više sam bio ljut na to što ga nisam skužio, što nisam provalio njegovu igru. Ali poslije sam saznao da sam jedan u nizu koje je na taj način sjebao, jednostavno, dobar je glumac.
Odlučio sam mu se osvetit, i uz pomoć mog frenda, napravio sam letke s njegovom fotkom, i naravno ukrasio ga s odvratnim tekstom i podjelio ga u sve sandučiće u zgradi u kojoj je on živio. U tom stanu na Srednjacima živio je s još dva tipa, koji su ga u to vrijeme kad sam ga tražio štitili...lažući da je odselio od njih. Tad sam im svetrojici s tim letcima zadao jebene probleme, da su zbog pritiska drugih stanara iz zgrade i srama otišli svi iz stana. Bili su osramoćeni totalno.
Naravno...iako je prošlo skoro dvije godine od toga.....tu ni blizu nije kraj mojoj osveti. Nedavno....sasvim slučajno sam mu ušao u trag, i pripremao sam mu jako gadno iznenađenje, ali u zadnji tren je on saznao za sve to....zahvaljujući opet jednom jadniku za kojeg sam mislio da mi je frend. Usput, odjebao sam i njega iz svog života.
Nisam imao više vremena da djelujem dalje jer sam se vratio doma, bio sam tu u ZG petnaestak dana, ali, kao što sam rekao ......život je pred nama.
Čujem da je otišao u Švicarsku prije par dana. Neka, jedno smeće manje u državi.
Danijel, ako ovo ikad pročitaš, znaj da te nisam zaboravio i da ću te iznenadit kad tad.......pa čak i onda kad ti mene totalno zaboraviš. Tad će i biti najslađe dati ti što si zaslužio! :-))


12.11.2006. u 17:17 | K | 6 | P | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.


< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Lipanj 2011 (2)
Studeni 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Listopad 2009 (1)
Ožujak 2009 (3)
Prosinac 2008 (1)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)
Siječanj 2007 (4)
Prosinac 2006 (2)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (1)
Rujan 2006 (1)
Svibanj 2006 (6)
Travanj 2006 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga

Istinite Ispovjedi!!
U ovom blogu ću vam pokušati opisati stvari koje su se meni događale u životu, bilo da je riječ o ljubavi ili nekim drugim aspektima mog života. Sve će ovisiti o trenutku mog raspoloženja. Uglavnom...to će biti priče koje su se meni događale! Nadam se da će vam se bar nešto od toga svidjeti i biti zanimljivo! Lijep pozdrav svima! thumbupmah

Image and video hosting by TinyPic

This is my Religion

Na fotkama je pisac istinitih ispovjedi! mah



Photo Cube Generator




Free Image Hosting at www.ImageShack.us





Free Image Hosting at www.ImageShack.us














Counters






Michael Jackson - you are not alone








linkovi koje posjećujem


MyVideoClipSpace
King Of Pop
madonna
Kolichar
GayIskreno
GayFilmBlog
kinky
rezzy
QueerRepublica
S&Z
*muškarci-muški seksualni objekti
GayOporba
Alexsander
Zatočenik Vlastitih Misli
Lonely Angel
Lonely Angel Fashion Selection
CroatianQueerWorld
love kills you
Preko Ruba Znanosti











~HIStory of My blog~


-Moj život je gluma
-Za novac je u stanju zaboraviti da je hetero!
-Internet je bio posrednik moje ljubavi
-Zbog mene je postao bisexualac
-Zahvaljujući igri i kartama....poljubio sam frenda koji mi se potajno sviđao
-Dok nije dobila ono što je htijela....nije odustala od mene
-Zahvaljujući sexualnoj nestabilnosti, postao mi je prijatelj
-Kažu...prva ljubav uvijek se pamti
-Njegov otac bio je spreman prihvatiti našu ljubav
-Iako je mrzio gay ljude, postali smo odlični ''cimeri''
-Vatreni frajer
-Ice Man
-Rochas for Man
-Loš i Zao ''hetrić''
-Ni ocean nas nije razdvojio
-Sex za posao!!
-Upravo voljen i upravo ostavljen
-Scan blog
-Doktor Zlo
-Crazy After....Porno Party
-Okorjeli homofob
-Koža pamti
-Između dvije vatre
-Sreća je u meni
-Štafeta
-Strahovi mračnog i tamnog puteljka
-Rent-a-Room
-Na granici smrti - The best of
-Global tetke
-MysteryMJ~HIStory - Past, Present and Future
-Slavne i poznate osobe kojima sličim
-Moj živote dal' si živ?
-Queen of the Night
-Mrtvo more
-Posjet bolnici
-Moja braća mi ne vjeruju






ShoutMix chat widget

design by Spuky