Mutni H2O

utorak, 15.02.2011.

Turci ponovno napadaju!

Nakon svakodnevnih borbi protiv Meksikanaca dobili smo jačeg, goreg, okrutnijeg neprijatelja. Turci ponovno napadaju, ali ovaj put napadaju preko televizije. Onur, Šeherezada, Ezel, Gumuš, Mehmet, samo su jedni od velikih turskih generala. Otprije su bili hrabri pa su išli oči u oči na nas, nisu se skrivali kilometrima daleko. Lijepo bi došli ispred nas izvadili svoj veliki... sablju i počeli sijeći, a sada... Sada nas napadaju preko svojih odurnih serija. Vjerojatno nam žele ispiti mozak tako da na kraju i mi počnemo govoriti "meraba" (kako se već kažu) i ostale Turske gluposti. Evo, moja baka je prešla na Islam, svakodnevno se moli Alahu. Ovo nisu istine. Moja baka je bila svijetski antiturk, a sada je umislila da je Gumuš. Cijeli dan po kući viče "Mehmete, Mehmete..." Tko je dovraga Gumiš? Danas sam gledao neku tursku seriju (da vidim što je to) samo deset minuta, a već mi se jezik zapleće kao da sam Turčin.

Znam ja što je Turcima u planu. Oni namjeravaju nama isprati mozak preko ovih serija tako da im bude lakše osvojiti ostatak naroda sa pješacima. Otprije bi lijepo došli janjičari, popalili bi, popljačkali, a zatim bi ušli spahije i razrušili ostatak grada, a sada... sada nam uvale neku seriju i mi naivni pogledamo, kad eno Turaka jure preko brda, jure, trče nebili nas pobili dok još traje ona hipnoza od serija.

Što je najgore te su turske serije jako kvalitetne. Ipak, treba ih sasjeći u korjenu, ali eto, što ja mogu pored 4 miliona hipnotiziranih hrvata.

15.02.2011. u 13:59 • 6 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

  veljača, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Listopad 2011 (1)
Srpanj 2011 (2)
Svibanj 2011 (1)
Ožujak 2011 (5)
Veljača 2011 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Opis bloga? Pa evo, pokušat ću vam objasniti.

Što se tiče samoga bloga. Blog će biti raznolik, pisat ću o svemu što mi padne na pamet, dakle nema određene teme. Neću vas daviti sa dugim i napornim tekstovima.

Moja želja je da sve ovo što ja pišem ovdje tu i ostane. Stoga vas molim ne postate ono što sam ja napisao u svome blogu nigdje. Tekstovi su zaštićeni autorskim pravom stoga vas molim da ih poštujete.

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr

Nimportequi Remi Gaillard