muftilji hazizi in da haus

utorak, 01.05.2007.

SRETAN ROĐENDAN BOND ! ! !

stoko naša najdraža, sretan ti PLVI LOĐENDAN!

evo, to je naš bond ili bondić, bondek, bondinjo, bonč, ljubavi, debeli, stoko, bombi, bumbi,pasić, pes, pesonja...
danas slavi svoj prvi rođendan. dobio je novu zdjelicu, metalnu, i zapalili smo mu svjećicu u obliku broja 1. stoka naša preslatka izgrizao je mašnicu koju smo mu stavili oko vrata. da bi pokazao kako je on pravi muškarac - sjeo je plvi put za volan auta, tako da sad imamo još jednog vozača u kući, napredan pesić, nema šta.


svi mu želimo još punjo punjo lođendana i da nam uvijek bude tak poslušan party




Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

- 11:22 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 24.03.2007.

izljet u sarajevo

znam, znam, dugo me nije biljo. nut

alji to je zato što je muftilji išao u posjet bosnaihercegovina, ilji kako vi to zovete- bosna.
tamo sam se najeo puno čevapa, sa ljukom i kajmakom, naravno, a jeo sam i BUREEEEEEEK i moja omiljena bakljava. ma znate šta ću da vam kažem- tamo je klopa super, al meni je nekako moj burek najdraži, "Muftihaziljada" rulzzz. yes

da nebi bijo predosadan, ču da vam stavim koja sljika pa da vidite kako je ljepo u sarajevo.



nemojte se čudit ako ne bude nijedna sljika, jer je muftilji bljog "majstor".

burek pusa svima!!!

- 12:28 - Komentari (8) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.02.2007.

rekBu koPre zeVe

dobro jutroooo!!!!

vidim da ima puno interesanata za burek preko veze.
pa ja misljio da vam ostvarim vaša želja.

daklje, svivi bakljavci i burekovci moji, samo dođite u pekaru "Muftihaziljada" i recite svoje ime s bljoga.
čeka vas spcijaljitet- ekskljuzivno za bljogere- najbolji burek u gradu.

a da ne bi kojim slučajem ostali bez burek - moljim vas da se u komentarima predbilježite za vrstu i broj bureka.


p.s.možete dobiti i bakljava!!!

- 09:00 - Komentari (22) - Isprintaj - #

petak, 02.02.2007.

burek iz not ded

dobar večer!!!

avo maljo da vam napišem koja riječ!
kaže ona žeenaa iz umag da nam je bljog dosadan, a šta ću kada voljim taj carski burek i bakljava, a i sljadoljed.

sutra putujem,
bureku se radujem.
ima da bude mastan
i jako sljastan!
a i desertu
sljadoljedu...
vaniljaaaa
čokoljadaaaa
šljag i jagodaaa.


i opet refren: vaniljaaaaa,...

SVI SMO MI MUFTILJI HAZIZI!!! hrvatska

- 23:34 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.01.2007.

a sadaaaaaaaa.... rekBu


Burek

Priprema:
1.Sitno sjeckani ljuk dobro izmiješajte sa posoljenim i popaprenim mesom.

2. Tijesto razvucite u tanke kore, poškropite ih uljem te ravnomjerno rasporedite smjesu i zavijte savijaču.

3. Stavite u zamašćenu posudu i pecite u pećnici na 180°C dok se ne zapeče.


Sastojci:
-jedan paket tijesta za savijaču
-500 g mljevene govedine
-250 grama mljevene svinjetine
-1 gljavica ljuka (kapulje)
-1 žljičica papra
-solj
-ulje
Trajanje pripreme:
120 min

Sljoženost pripreme:
3

Porijekljo:

Turska



Energetska vrijednost:
Kaljorično

Nutritivna vrijednost:
Masno i debeljo

- 22:44 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.01.2007.

recept za moja omiljena bakljava

Bakljava (desert),
Specijaljitet turske kuhinje


Sastojci:
1 paket kora za savijače
350 g samljevenih oraha
1 šajlica masljaca
1 žljičica ekstrakta vanilije
1 žljičica mljevenog cimeta
1 šaljica vode
1 šaljica šećera
polja šaljice meda


Opis:
Pomiješati orahe i cimet. Na dno ljima stavljati kore i to tako da se svaka kora poprska rastopljenim masljacem, a svaka druga se pospe orasima. Na vrh staviti dvije kore, preljiti masljacem i oštrim nožem izrezati trokute ilji kvadrate. Staviti u zagrijanu pećnicu i peći otpriljike 50 minuta dok bakljava ne dobije zljatnožutu boju. Dok se bakljava peče napravi se umak za preljevanje. Šećer i voda se kuhaju tako dugo dok se ne dobije žitka smjesa. Makne se s vatre i doda se ekstrakt vanilije i med, dobro se izmiješa i prelije preko vruće bakljave. Prije posljuživanja dobro oljaditi.

DOBAR TEK BAKLJAVCI MOJI,
ŽELI VAM MUFTILJI HAZIZInjami

- 21:58 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.01.2007.

dobar dan

ja voljim da je jedem bakljavu,pizzu sa pljodovima mora,rekbu s romsi

- 23:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se