...most wanted....

09.02.2006., četvrtak

Zdravo. Cilj ovoga sajta je da Vam omogući stvaranje vlastitog mišljenja o jednom čitavome svijetu o kojem ljudi danas imaju toliko mnogo predrasuda, o svijetu o kojem moderna civilizacija ne zna baš ništa (neznanje je vodeći razlog stvaranja predrasuda o Marihuani). Osvrćuči se na čitavu povijest, neznanje o Marihuani bilo je povod stvaranja predrasuda, neodobravanja, fizičkog i psihičkog „maltretiranja“ korisnika te brojnih nesuglasica.

Ako pogledamo duboko u vreću prošlosti, izvući ćemo podatke o upotrebi Marihuane u brojne svrhe (prije svega medicinske). Pokušamo li tražiti stvari koje su malo bliže vrhu, dolazimo do prvih ograničenja, a naposlijetku i do potpune zabrane bilo kakve upotrebe iste biljke.

Zašto je tako naglo biljka strpana iza rešetaka?

Zašto je o njoj tako naglo stvoreno negativno mišljenje?

Zašto je, i pored zabrana, Marihuanu u Americi probalo preko 70 miliona ljudi?



Htjeli bismo Vam pokazati i drugo mišljenje, te Vas na osnovu činjenica potaknuti da o biljci razmišljate intenzivnije i razboritije. Želimo da počnete postavljati pitanja, sebi i nama, te da naraste interes za misli o Marihuani.

Vrlo važna stvar. Isključivo Vas želimo obrazovati, niti u kojem slučaju nagovarati, prisiljavati ili nametati Vam svoje mišljenje. Osnovni cilj nam je da Vas potaknemo na razmišljanje te stvaranje vlastite misli o Marihuani. Želimo Vam argumentirati, pokazati, obavijestiti Vas, da bi nam na kraju bilo drago ukoliko na osnovu istih argumenata stvorite sami svoju sliku o Biljci.



- 14:59 - KAŽI ŠTA MISLIŠ.... (0) - TROŠI BOJU - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Linkovi





Cursors