Biciklom kroz Moslavinu

četvrtak, 23.12.2010.

Božićna priča

Božićna priča na okućnici obitelji Salaj u Grabovnici pokraj Čazme počela je 17. prosinca i traje do 15. siječnja 2011. godine, svakodnevno od 17 do 21,00 sat. Vrijedi otići i vidjeti uživo milijun šarenih lampica, a tu su i specijaliteti Veselog Moslavca koji brine da ne ostanete gladni ili žedni. Pečene kobasice, šarani u rašljama, svinjetina iz masti, zapečeni grah.. dosta škrleta i kuhanog vina svakako će vas oduševiti. I to nije sve, u blizini postoji još atraktivnih sadržaja , no najbolje da se raspitate u TZ Čazme.









- 08:51 - Komentari (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.12.2010.

Razotkrivamo: Tko su članovi tajne blogerske organizacije

Nakon niza napisa i komentara s nagađanjima o porijeklu fotografija i članovima tajne blogerske organizacije koji su se prošle subote okupili na ničim izazvanoj izložbi u zagrebačkom klubu O'Grada donosimo fotke koje smo primili od neimenovanog, ali očito dobro obaviještenog izvora.



Neslužbeno doznajemo da se okupio veći broj znanih i neznanih blogera, a konzumirale su se i veće količine gibanice, kiflica, raznih kolača te birana vina kojih je bilo u potocima. Okupljanje nije omeo snijeg koji je padao tog dana i niske temperature, a zabilježen je dolazak blogera iz svih krajeva Hrvatske, te Italije i Njemačke.

- 20:40 - Komentari (5) - Isprintaj - #

Ivanić-Grad u snijegu

Nedjeljno sunce poslužilo me da napravim malo fotografija Ivanić-Grada pod snježnim pokrivačem, malo hladno za šetnju ali vrijedno svake minute.


Središte grada


Tak je hladno da su se eskimi doselili


Hladno i prazno u gradu


Lonja je djelomično zamrznuta


Ima zbilja upornih biciklista
























































- 12:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.12.2010.

Izložba u klubu O'Grada

Izložbeni prostor prepun ljudi veselih lica, nova poznanstva, dosta vina i kolača, ugodno druženje i upoznavanje novih lica ... najkraći je mogući opis otvorenja izložbe. Dalje neka fotke daju svoj doprinos.























- 13:28 - Komentari (22) - Isprintaj - #