Životinje, glazba i Ja

06.10.2009., utorak

Živa sam ja, ponekad XD

6.10.2009.
Evo baš sam malo prčkala netom i prijemtila da sam ja nekada imala blog, hihi, i tako sam skužila da nisam dugo pisala pa reko ajde da nekaj napišem ;) Kod mene je sve super :D Upisala sam veterinarski fakultet, u međuvremenu dala oko 15-tak kolokvija, upoznala super ekipu na faksu i na pripremama koje sam pohađala prije faksa. Tu bih htijela odvojit svoju Ivanu i Anitu bez kojih bih bila izgubljena. Na faksu nam je super, pomalo teško, ok, jako jako jako teško, ali inače to smo htijele pa nam je zato u jednu ruku bolje ;) Danas je baš godina i 4 mjeseca kako sam prohodala sa svojim dragim i baš sam si happač iako moram da štrebuckam fizikicu :D Fizikica je meni jedan drag predmet iz kojeg nikako da skupim dovodoljan broj bodova da izađem na ispit, a kaj je najgore na mrzim ju, dapače, volim ju, ali se ne razumijemo nas dve :D ma bit će dana kad ćemo se napit nas dve i bit best frendice :D Ron mi je prošli tjedan navršio 4 ročkas. Pugi je uginuo, kao i Bugi, u međuvremenu su došli paličnjaci i

24.12.2008., srijeda

Badnjak...pa onda i Božić!

Pozdrav svima.....prvo vam želim svima čestita Božić i Badnjak i želim da provedete te blagdane sa svojim najmilijima i da uživate i papate kolače i sve kaj se tad papa :D
A onda vam se moram pohvalit da sam prošla s 5 na polugodištu nakon mukotrpnih natezanja s knjigom i baš sam happy i ponosna na se :D
Badnjak je...bor je okićen,ali nekako mi fali onaj Božićni duh...možda jer nema snijega? Jer nema para? ...ne znam.... kupila sam poklone koliko sam financiski to mogla...ali...ne vidim sreću u tome materijalnom...ne vidim zašto da se natežemo tko je dobio skuplji poklon, bolji i kvalitetniji?
Zašto ne bismo napravili sami poklone, od srca ih nekom poklonili? Npr...evo ja radim naranče s cimetom, tj klinčićima :D da znate kak to dekorativno izgleda samo :D uzmem naranču i napikam klinčiće i stavim vrpcu i ona miriši nekoliko tjedana...meni to budi onaj Božični duh...onaj miris klinčeka i naranče...ili limunova korica...ma milina :D ...a ne, pričam s ljudima i nabrajaju kaj su sve kupili i koliko to dođe i wow kak su oni cool kaj to poklanjaju...nije sve u novcu...neg u srcu...jedna čokolada je dovoljna da me razveseli, ne Iphone ili skupocjeni sat...ali dobro...šta sada...nek si poklanja tko šta oće i neče, kaj ne? :D
Ja sad trenutno čekam Niku da dođe k meni pa ćemo na Polnoćku...to je već tradicija...Ivan, Marin, Tomi i ja...i evo i Nika ove godine nam se pridružila i svi ćemo lijepo na misu i poslije negdje sjest :D
A prije ćemo si gucnut malo likera od čokolade :D onak malo da nas ugrije :D...
Idem se spremat....pa onda svima želim još jednom SRETAN BOŽIĆ!!
I da...nije sve u materijalnom...ima nešto i u srcu ;)
Ljubav se ne kupuje novcima....

23.11.2008., nedjelja

Why,oh why....I think I am going to fly!

Eto mene opet tu....baš prčkam po netu, gledam facebook, dopisujem se s dečkom i frendicama prek msn i mislim se....pa nije meni tako loše u životu...i onda otvorim ovaj blog i mislim si...pa jebote kaj da napišem? Pa sam odlučila pisat i kak pišem da mi dolazi inspiracija :D
Pa evo meni sad došlo na pamet to zašto neki ljudi pušu i piju, a neki ne....hm hm hm.....
Krenut ću od sebe....
Da....većina si je sad pomislilala kak je pušim i pijem pa se želim odviknut od toga pa reko aj da napišem o tome post...ali ne, ja ne pušim i ne pijem, zato moja ekipa voli samnom izač i onda se naroljat jer znaju da ću ja pazit na njih...Sad si većina misli kak sam ja glupa jer ne pijem....a čujte....popim ja tu i tamo, ali ne pijem sad da se napijem, to mi nije gušt bio nit će mi ikada bit. Jednostano kad izađem van sam nekako "zrelija" i "odgovornija" od ostalih i nikada neću narušit čašu alkohola....takva sam, e sad, jel sam ja malo izvan prosjeka? Vjerojatno jesam, ali kaj sad...takva sam i mojim prijateljima to ne smeta, dapače, paše im :D
PUŠENJE....ni cigarete me nisu nikada previše privlačile, u životu sam možda dvije tri povukla kako treba i rekla neću više i tako je i ostalo do sada, možda je to utjecaj društva? Sumnjam, većina ih puši oko mene, ja ne pušim...ne znam, nije mi to neki gušt, smrdit po cigaretama, davat pare za cigarete, gušit se u dimu...ne...nije to za mene...nek ostali puše, ja ne bum...i na prste mogu nabrojat sve koji ne puše i svaka im čast jer stvarno ne shvačam ljude koji puše, ne mislim ništa sada loše o tim osobama, sam sam subjektivna lol....i kakav vam je filing zbarit nekog, da to tak kažem, tko puši,nije baš fino,jel da nije...i sva sreća pa mi dragi ne puši :D a osim njega evo i moje NIKE, SNJEŽANE, HRVOJA, TOMIJA....ma ljudi moji, svi ste vi MOJI :D
A da....sad se sjetim...a ni kavu vam ne pijem. Svih poroka se riješih a da ih nisam ni upotrijebila hahaa, :D
jesam luda sam, to sam vam ja, kaj sad :D takva sam :D
Nit ne pušim, nit ne pijem, i kaj mi fali? Nikaj, možda koja dašćica u glavi, ali kaj je tu je...ja sam zdravija i uživam i dišem punim plučima :D
I zato pusa svima...i razmislite....trebaji li vam cigarete, alkohol i droga?? Ak da...smanjite unos, a ak ne.....prekinite s unosom :)

01.11.2008., subota

....me and my life....

Kako život? Ide...možda i više nego bolje, rekla bih...možda tu i tamo ima nekih nesuglasica, ali ide...
Svisveti su...danas sam zapalila tati i susjedi svječicu na grobu...dugo sam promatrala kako plamen gori, igra se, pleše...isto ko i moje srce, duša i ja sama...čas planem, pa utihnem, čas se smirim, čas buknem , pa se opet smirim...ali nikad se nisam ugasila do sada...nadam se da se niti neću uskoro...život je jedna svijeća, jedan plamen...nije li?
Moj život je još mlad, još će svašta desiti, lijepoga i nešto manje lijepoga, a šta sada...sve je to život....kad sam tužna imam njih, prijatelje, dečka, Rona...nekada se i varam...ili me oni prevare...i taman kad mislim da su uz mene, varam se...nisu...kao plamen koji gori i najednom se utiša...takvi su oni...osim Rona...pas je jedino biće koje te samo jednom pogleda u oči i zna koji su tvoji osjećaji...kako se ponašat..njemu ne možeš lagat....svima ostalima možeš dead
Dečko, ak mu je stalo do tebe, i on te shvača i "čita ko knjigu"....ali uvijek uz pomoć Rona yes ...
I taman, kada nekom kažem sve sve što mi je na umu, taj netko me odj...namcor....pa ti vjeruj najboljem prijatelju ili prijateljici...vjeruj sebi i nikome više! thumbup
..................dosta o tim temama...ajmo na vedre :D
Život ide dalje...šta upisat, koji faks, mislim još je rano...kažu svi...nije...ja sam 4. razred, kraj...gotovo...moram znati šta želim biti...i onda služam sve koji ne znaju kaj da upišu, nisu oni za ništa...a poglete mene...ja bih sve....pa onda razmišljam ovako....prvi faks na koji bih išla je VETERINA.....zašto? Životinje su ono što su me oduvijek zanimale, ja sam ko psihijatar, ali za životinje, razumijem ih čim ih u oči pogledam, baš kao i oni mene......ali nisam ja za to...kemija, fizika...to m ne ide :( 6 godina studija....ne...ni to nije nešto...ali i kad završim...teško je dobit posel...kaj ne?
Dobro, ajmo dalje....FARMACIJA....zašto? Ko mala sam uvijek nekaj prčakala s kremama, kemijala...sve latinske nazive tableta sam znala yes....ali ne....kemija...upisuju samo 13 ljudi godišnje...not...niti to njet za mene....ajmo dalje....
BIOTEHNOLOŠKI-PREHRAMBENI....da....hehe..sve bolje od boljeg, sve kaj ja volim...kemija, a imam 4 iz nje..not...a taj faks sam zato jer imam tu bolest koju imam i štela bih nešto više o prehrani navčit...ali ne....dalje....FILOZOFSKI???.-...e to već može, ajmo ovak, predat papire, položit prijemni...koji predmeti me zanimaju? Francuski cerek...obožavam taj jezik....ili pedagogiju, psihologiju, može :D cerek
i drugi faks....UČITELJSKA AKADEMIJA....e to je za mene :D imam živaca s djecom, dece će uvek biti, škole su državno vlasništvo (za sada) plača pada redovno, nije baš sad neka tam, ali kapne.......eto...to mi se sviđa :D mislim da će i to na kraju biti :D
još se ja stignem predomislit....još će moja svjeća igrat mojim umom ;), a do tada....budite mi lijepi, zdravi i pametni...

VOLE VAS SAŠA I RON mah

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Free Image Hosting at www.ImageShack.us


24.09.2008., srijeda

tu sam....kaj paniku dižete?

Dakle....ja sam vam živa :D malo promukla....ali ne bez razloga, bijah na maturalcu :D bili smo u Španjolskoj :D o da.....i bilo je divno :D prepredobro....pili smo, manje jeli, pa pili, pa gledali :D pa spavali pa razgledavali :D i tak je i to prošlo :D uglavnom...bilo ej prepredobro :D osim toga....školica je počela...u punom jeku....danas sam kupila knjige (tek :D haa?) i sada počinjem ozbiljno :D Dragi i aj smo još uvijek zajedno :D predobro nam je :D i sva sam happy :X eto toliko....sda idem spavat jer sam još umorna od maturalca, kad uvatim vremena ću napisat nekaj novoga....pusa svima!

04.08.2008., ponedjeljak

....novi post....

..........vani je vruče....
....pakleno je.....
......a ja sam eto sada domeka :)
Inače, sve po starom...još malo pa opet na more...ovaj put kod dragoga :) ........
.......radim i dalje....prek ljeta....tek toliko da ne zaboravim kak je to ........
.tu i tam nekaj sviram, ali ne previše, trbali bih se prisiliti........
inače......
svi na moru......
a ja vidla da je sniženje u Kvaziju :)
.......i sutra idem po tenke :)
pozz svima!



31.07.2008., četvrtak

MOLBA

hi svima
imam jednu molbu
ima jedno natjecanje i ja sam metnula Ronovu fotku pa ak moš glasat
slika se zove "mops na molu"

http://www.naturella.com.hr/gallery.php?p=3

HVALA!!

20.07.2008., nedjelja

ja se vrnula

Evo da se javim da sam živa, zdrava i crna ko cigan :D
Bijah na Kačjaku, mjestašcu kraj Crikve! I Ron bijaše samnom i bijaše nam preprejebeno :D
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

kasnije ću ja i druge slike metnut :D
Pozzz svima!

11.07.2008., petak

Ja sam na moru!

Dragi moji , sam da vam se javim, ja sam na moru do 20.7.2008. Uživajte mi gdje god bili, ja ću isto :D lol
Čujemo se kad se vratim!
P.S. fuuffuufuuf fuuffuf pusa mojoj ježici :D

04.07.2008., petak

:(

Da....danas nažalost jedan tužan post, o mojoj pokojnoj susjedi....koja mi je zaista puno značila...
Možda sam i pisala o njoj, to je bila jedna starica, oko 80 godina stara, slaba, crte lica su joj bile jasne i ocrtavale su ju iako je bila vidno slaba, mršava, mogo si svaku kost na njoj prepoznat, i nikada se nije dala, voljela je živjet, o da, i te kako je voljela živjet! Obožavala je život, iako, po meni, njenu unicu, sinovi nisu toliko marili za nju, ali ona je živjela...
Stanovala je kat ispod mene, znala je sve o meni, sve moje prijatelje, Niku, Daltone (za njih je mislila da smo zajedno, lol) i svaki put kad sam bila s njima vani su pitali kako je teta Nevija? Jel joj kaj treba....a ja sam bila ta koja se svako jutro budila rano ujutro i išla joj po kruh, recepte, lijekove i u dućan i po njenih "24 sata", njezine najomiljenije novine. Uvijek sam dobila neku siću za to, svaki put kad bi joj odnjela smeće, nazvala ju, ošla nešt napravit za nju. Bila je starica, živjela je visoko, na 4 katu bez lifta i nije mogla sama nigdje. Imala je bolesno srce pa su joj ugradili peacemaker za koji sam ja rekla da ju nemrem ubiti, sam promijeniš baterije i volia....živiš....jednostavno nemreš umrijeti s tom spravicom, ona te drži....prije nekih 7 mjeseci sam se vraćal iz škole, navečer, i ispred zgrade je stajalo kolo hitne pomoći i vidla sam nju, bespomočno je ležala....slomila je kuk, mislili smo da je gotovo, ali ne, ona je toliko voljela živjet da je u roku od 3 mjeseca se oporavila, prohodala s hodalicom, a uskoro i bez nje :D Svaki put kad bi izlazila iz stana je bila sva sretna i uvijek bi se zrihtala, uvijek sam se srdila na nju da ne ide sama po cesti, ali ne, ona se zrihtala i otišla i napravila krug :D Bila je žilava starica :D istina, bila je i naporna, ali to je sve razumljivo kad je sama živjela....neki dan sam joj sonjela novine, ona se zrihtala i otišla okulistu....tada sam ju zadnji put vidjela....
Ja sam bila doma, igrala neku igricu i vidim zove Ivan da dođem na balkon...kad ono imam kaj za vidjet, u dvorištu hitna i policija i susejd...i....crna vreća....netko se bacio, ili je pao...Ivan je sve vidio i reko mi zovi tetu Neviju na telefon....i meni proradio klik, to je bila ona, vidim ispod na balkonu stolček....ona je pala....nisam znala kaj da kažem, bila sam u šoku, nisam niti suzu mogla spustiti, vidal sam dolje susjeda Zorana i pokazala prstom na njen balkon a on je sam klimnuo glavom,da to je bila teta Nevija. Ja sam bila sama doma i još sam dugo geladala u tu crnu vreću i pričala s Ivanom na telefon....jako dugo....čak smo izašli i van malo...i ona je još tamo ležala....počeli smo vrtiti film u glavi, zašto? Šta joj je bilo....moja verzija priče je da je ona išla spavat, ali kako je uvijek uzela previše tableta za spavat ju je to ošamutilo i ona je mjesečarila, tko zna šta je ona mislila di se penje...samo znam da ja još ne vjerujem...zvala sam mamu da joj kažem da se ne prepadne kad dolazi doma, baki nisam mogla rečć prek telefona, previše bi ju pogodilo, i je, pogodilo ju je...kada je došla jučer kod mene sam joj rekla....nije mogla vjerovati, svako ima svoju priću zašto se "bacila"....ali to nitko više nikada neće saznat....i pitamo se onda Daltoni i ja....zašto uvijek netko dobar strada....i zašto uvijek netko u mojoj ulici padne s balkona....(2000. godina-kućni broj 19, 2005.-broj 17, 2006.-15, 2008.-13.) i to svi u isto dvorište :(
I taj događaj me jako pogodio....sada prolazim kioskom i oću kupit novine, ali se sjetim, tete Nevije više nema....idem kraj njenih vrata, oću joj pozvoniti, nema je...Ron se zaletava gore i stane svaki put pred njenim ulazom jer zna da sam uvijek njoj pozvonila prije negoli smo doma išli....
Tete Nevije više nema....
R.I.P. teta Nevija!
P.S. Hvala Filipu, Ivanu, Niki i Tomiju koji su bili uz mene!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se