22.05.2007., utorak

Žujin muški zakon br. 1a: žuto naprijed, smeđe otraga.

Već neko vrijeme me 'žulja' primitivna reklamna kampanja Zagrebačke pivovare koja predstavlja muškarce općenito kao mentalno zaostale pripadnike ljudskog roda koji još žive u kamenom dobu.

Iskreno rečeno, zbog te kampanje odnedavno bojkotiram proizvode Zagrebačke pivovare. Na žalost, ne postoji loša reklama - postoji samo reklama. Ali zato postoje loši rezultati prodaje.

Ne kažem da će ZP bankrotirati zato što je popijeno moje tri-četiri Žuje manje, no jednostavno mi se zgadilo potezati u svoja usta tekućinu čija marketinška kampanja propagira neoprane muške stražnjice obućene u gaće po principu 'žuto naprijed, smeđe otraga'.

Jer, asocijativna memorija je gadna stvar pa dobijem dojam da je i piva došla iz istog izvora... A, i da će mi naglo posmeđiti gaće, a dojadilo mi stalno zagledavati...

Vladino Povjerenstvo za praćenje i procjenu provedbe politike ravnopravnosti spolova (koje ime ha ?) se oglasilo priopćenjem u medijima (npr Vecernji) ) što me ugodno iznenadilo, ali u biti samo još više pospješuje efekt reklame.

Bolje bi bilo da su umjesto priopćenja poslali preporučenom poštom ZP neko konkretno rješenje.
- 12:25 - Komentari (4) - Isprintaj - #

14.05.2007., ponedjeljak

Derniere Volonte u Jabuci

Nije mirisalo previše atraktivno... Francuski band o kojem ne znam puno, Jabuka koja mi se ne sviđa pretjerano kao koncertni prostor (nekad kad su koncerti bili vani, bila je i druga priča)...

Ali, naravno, kad su očekivanja mala i iznenađenje je veće :).

Koncert je bio fenomenalan. Zvuk koji je bio sočan, ali ne preglasan, gužva koja je bila taman da se stvori atmosfera, a da ne bude prevruće i band (ustvari duo) koji je funkcionirao uživo bolje nego na CD-u.

Dok je zvuk na CD-u potpuno ispoliran i popističan, uživo je siroviji i uvjerljiviji čemu dodatno doprinosi karizma pjevača koji je izmamio mnoge uzdahe iz publike :). Raspoloženje je u toj mjeri bilo na visini da ih nikako nismo puštali da odu već su odradili nekoliko biseva.

Još samo da mi je nači nekoga da mi malo prevede tekstove :)...

Obzirom da me Ivan K. potjerao da ponesem kameru, jedan snimak možete vidjeti i na Youtube pa procijenite sami:






- 11:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

04.05.2007., petak

Shpitza o Gjuri

O nemilom a i o milim dogadjajima u Gjuri, ekipa Shpitze sa HTV-a je snimila prilog. A, sto je u prilogu bilo, pogledajte sami:


- 18:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Informativni blog glazbenog projekta Monofonik i ostale (manje) bitne i (više) nebitne crtice iz života i rada.