nedjelja

P.S.1 Arctic Hysteria & Skakutanje

(sad bi vam najradije postavljala puno linkova, ne piše mi se očito. privatni, i začudo ne ljubavni, već obiteljski problemi. sranja regularna.)

no dakle: P.S.1 je suvremeni dio MoMAe, negdje u Queensu, pa i nije daleko:)

šta se tamo radi u subotu popodne? sluša se i skakuće na Warm Upu....jeeeeeeeeeeeeej! Warm Up su ljtni DJ setovi u posljepodnevnim satima, 3-9. ono prava matineja. bogu hvala da sam i taj revival doživila više odgovara mojim godinama, regradiram.
ostane se i paf kako različitih ljudi ima, stilova, rasa, oblika, spolova (kladim se više od dva) i niko ni sa kim nema problema. bar tih par sati. osim možda sa sobom, al ima i tome lijeka (npr. ono navedeno skakutanje).

pa kad DJ zašteka ode se pogledat Arctic Hysteria: New Art from Finland. i onako na brzinu posebice zapazih video projekt Žalopojnih Zborova, u slobodnom prijevodu. Neki su bolji neki lošiji, u video istalaciji se smjenjuje njih šest. poanta je da su siroti smrznuti Finci u zimskom mraku promislili kako od kuknjave izvuć nešto konstruktivno, organizirali vikend radionice žalopojki, i složili zborove koji će nam sve to lijepo uglazbiti. zapravo je komično, a i istodobno pokazuje univerzalne izvore nezadovoljstva, pa gdje god da ste.
*Why do men turn bald?

i pokoji specifični:)
*At first it was to speak more mandarin
Then it was to speak proper English
What’s wrong with my powderful Singlish?



meni osobno je najviše srcu prirastao Singapurski, posebice nakon šta nisu dobili dozvolu za daljnje izvedbe, jer su imali par stranaca u zboru, koji žive u Singapuru (više ovdje). Singapur je inače poznat kao Švicarska Azije (kako NE VOLIM fašističke države).





meni je bilo užasno dosadno pisati ovaj post, al eto htjedoh zabilježiti zbivanje.

<< Arhiva >>

po putu...

nasumičnim neredom

.MP.mani.duri.CV.e-tw.G.&.
.NF.numb.M.Q.add.VT.
.echo.hero.min.Xi.S.L.
.#.#.#.#.#.#.#.#.

posuđeno

gfx: caia.koopman


What u practice is what u get really GOOD at!
~a.juhan~