petak

posve nespremna

jedino šta znam je da zbilja ništa ne znam
posve nespremna, pitam se je li se bilo moguće pripremiti?

(9.2.2008-4.3.2008)


četvrtak

We’re too old to make a mess


listening, living


ponedjeljak

na putu u zemlju jebenih pravila: epilog

privremeni boravak u spavaćim kolima

ovaj put izgubila si nevinost bez imalo krvi. uostalom tako je bilo i prvi. dječje ustreptali kaos stanje je u kojem se osjećaš ponovo ti. zanimljivo je kako za definiciju tog "ti" uvijek biraš Ludu. Sabrana te ne zanima.
nije uopće upitno da je probdjela noć dovoljan razlog ludosti u tvojoj glavi. neprospavana još nikada nisi uspjela biti odrasla. uživaš u svakome neuravnoteženom trenutku. otimaš ih od svoje kronične amnezije prije nego se zupčanici preslože.
sama na pruzi noćas odlažeš svoje vrijeme. možda vlak vozi u Nedođiju, zemlju Nedoraslih Dječaka. možeš u ovoj kabini-kutiji ostaviti torbe knjige ekrane časopise igračke godine. bojiš lice u zlatno iscrtavaš trepavice. pred zrcalom (žmiri da te ne prepozna) maskiraš se u Zvončicu. pa nećeš valjda u Wendy!čija je ideja bila da djeca dolaze iz kupusa?

vozimo se niz uz Tuškanac. ja sam zaboravila puteve. ne znam jesi li ih ti ikada znao.
(uživam i pomalo mi je žao mojih amnezija.)
u nekom posve drugom filmu pješačila sam istim tim cestama čini se nekim drugim luđačkim nogama. čekajući da se vrati doveze da mi kaže da me ostavlja. nikada moj kralj MTV hitova.
vidjela sam ga baš neki dan. platio je ručak, pokazao svoj grunt. eto tamo pored crkve. držala sam njegovo dijete. ne osjećajući baš ništa.
to veće sam se sjebala iz nekih posve drugih razloga. zapuhalo je jugo.maštam o svojoj ludosti

kako da pomirim potrebu da ti se vraćam kući sa glađu za lutanjem. zemljama. morima. vatrama. plemenima. ljudima. jezicima.
prekrivena zemljom lišćem i cvjetovima mjesto odjećom.
isključila sam zvona uklonila signale. ne stane ništa osim mene noćas u ovu kutiju. pssst zvuk mog glasa čule bi teške kišne uhode na pruzi. zvuk je noćas preopasan.
usne su mi oblika mekih toplih nestrastvenih vlažnih poljubaca koji ne nose pitanja.
stisni se uza me. spavati ću sa licem između tvog ramena i vrata. onako kako ne mogu sa nepoznatima.
poznam tvoje tijelo. ma koji god da si znam te. brate moj.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

po putu...

nasumičnim neredom

.MP.mani.duri.CV.e-tw.G.&.
.NF.numb.M.Q.add.VT.
.echo.hero.min.Xi.S.L.
.#.#.#.#.#.#.#.#.

posuđeno

gfx: caia.koopman


What u practice is what u get really GOOD at!
~a.juhan~

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se