subota, 26.11.2016.

Studeni 2016.

Iako početak listopada nije bio poseban, no kraj mjeseca je bio pretrpan. U studenom se događa baš suprotno iako studeni još uvijek traje već imam 3 događaja o kojima imam pisati.

Za početak idem u Ekonomsku školu i na predmetu vježbenička tvrtka osnovali smo našu tvrtku Choc 'n' Rock. U tvrtci sam ja poslovna tajnica. Otišli smo na 15. međunarodni sajam u Zagreb kako bi predstavili našu tvrtku, naše proizvode te ako je moguće osvojiti neku nagradu. Iako nisam išla na sajam jako sam ponosna na njih jer su osvojili 1. mjesto u komunikaciji i uređivanju štanda.



U subotu 19.11. ujutro sam se ofarbala nakon dugo vremena što sam bila crvena više mi se nije sviđalo i odlučila sam ponovno biti brineta. Vidjet će te na slikama novu frizuru.
Navečer sam išla na rođendan kod jedne prijateljice iz razreda. Bila je većina razreda i uživala sam. Jako smo se lijepo proveli, naplesali, najeli a neki i napili. ja nisam bila među tim pijanima. Popila sam 1 čašu bambusa i ostalo što sam pila je bio sok. Otišla sam kući oko pol 5, kad sam došla kući na brzinu sam se istuširala i odmah zaspala. Spavala sam do pola 1 i onda se ustala i išla učiti marketing.



Zadnji događaj u ovom djelu mjeseca bio je upravo petak 25.11. Otišli smo sa razrednicom u Zagreb na predstavu "Čarobni brijeg". Krenuli smo u 16 h ispred škole te u Zagreb stigli oko 17:30 te odlučili prvo obaviti šoping. Isli smo u H&M u kojem sam si kupila usku crnu suknju koja je prije koštala 70,00 kn a jučer je bila na popustu te je iznosila samo 20,00 kn. U Terranovi nisam ništa kupila. Predstava je počela u 19:00 h i nije mi baš bila nešta jer iskreno bila sam preumorna stoga nisam baš pratila, skoro sam zaspala. Kući sam došla u 23:40 h i odmah nakon tuširanja zaspala.



U prosincu točnije 21.12. idemo na predstavu "Gospođa Bovary" te smo se dogovorile da ćemo tada ići na Trg jer će već početi Advent u Zagrebu.



14:21 | Komentari (1) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.