Divljanje

ponedjeljak , 22.08.2016.

Kao što znate, dragi posjetioci mog bloga, Atma je imala intenzivnu godinu, još intenzivnije ljeto i vratila se sjebanija nego ikad s ljetovanja uz hrpu otključanih sefova u svojoj glavi. Divljam, u smislu da ne biram riječi, ne biram takt, ne biram mirniji put. Biram što na umu, to na drumu, direktno, jako, realno. Kako već je. Stvari se moraju riješiti. Moraju se staviti tamo gdje im je mjesto. I ne, to što sam se vratila na svoj izvorni način ne znači da sam manijak niti da sam opasna jer bih mogla nekoga povrijediti. Apsolutno ne jer to mi nikad nije bio cilj i nikad neće. Ovo je moja bitka. Koju dobivam. Protiv pravila moga uma.

Kako to u bitkama biva, uključena je i okolina, a moguće su i kolateralne žrtve...


Evo, pokušala sam biti svjetlija od sunca, slušati samo duhovnu glazbu, družiti se samo s Božjim izaslanicima, i- pala sam u depresiju i osjećala se van svoje biti. Pa vi meni recite.


Jučer sam isto napravila pizdariju. Pročitala sam negdje oglas za nekakvu radionicu nekakvih merkaba, nekakvih kozmičkih kuraca palaca, baš tu blizu mene negdje. I pročitam traktat o tome kako se tom novom tehnikom čovjek spaja s kozmosom, otvara srce, ser ser i sve klasične new-ageovske pizdarije, da bi traktat završio s cijenom od 222 € (eura, da, dobro ste pročitali). Nisam odolila, morala sam pitati dobim li povrat novca ukoliko mi se srce ipak ne otvori. I morala sam to učiniti jer ne podnosim muljatore, lažnjake i gamad koja iskorištava budale. Svi smo mi nekad budale, no samo zato što smo u osjetljivijem periodu da se pustimo utjecaju planeta, energija, depresija, emocija pa se obratimo tako mizerni raznim ezoteričnim smetlarima, ne znači da nas se treba iskoristiti. Jer prvo pravilo duhovnjaka je da nikome ne naudi. Onaj tko to čini đubre je, a ne duhovnjak. Amen.

A sad idem bojati bojanku za odrasle. Razni životinjski oblici. It's very nice. Upalit ću budističke mantre za inspiraciju. Hvala. Bok.

Rahu

Oznake: metal, ekstremi, balans, jyotish, Rahu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.