Nabijmo ovu i pozdravimo novu!

četvrtak , 31.12.2015.

Došao je i posljednji dan ove jebem-li-joj godine. 2015. mi je bila jedna od najgorih i iskustveno najzahtjevnijih godina u zadnjih 10-ak godina.
Sve to ima veze s onim divnim planetama i periodima, no na stranu s tim, ja sam se istinskji napatila, naplakala, prošla i predvorje pakla i pakao i vratila se nazad s oba srednja podignuta.



Druga bitna stvar koju sam naučila ove godine je da u svakom teškom periodu postoji svjetlo na kraju tunela i da hvatanje i čvrsto držanje za transcedentalno uže čijeg učinka možda i nismo svjesni na stupnju na kojem jesmo, ali koje je tu kada vapeći za izbavljenjem od bola grebemo i grabimo oko sebe nešto za što ćemo se primiti , daje apsolutno utočište.

Ove godine sam se suočila sa svojim najvećim strahovima, svojim najdubljim emocijama, svojim najintimnijim lomovima. U jednom trenutku čitav moj svijet i svemir prolazili su kroz centrifugu koja se činila nezaustavljivom. Ostala sam bez svog identiteta, bez uporišta, bez nade i bez snage, ali onda su uslijedili blagoslovi, što direktni što indirektni, koji su sakupili raspršene komadiće mog osobnog mozaika i sastavili ih kao da se nikad ništa nije dogodilo. Ja sam otpustila kočnicu i dala da me vodi Vrhovni Kontrolor.



Uspjela sam u nekim naumima- da se održim na putu za koji sam se opredijelila, da ustrajem za unutarnjim moralnim principima koje sam svjesno počela provoditi, da se posvetim drugima i da služim onima kojima je potrebno, da dodatno radim na svojoj edukaciji jer nešto će mi možda otvoriti jednog dana...

Ima još nekih stvari koje bih voljela poboljšati, no za njih je potrebno vrijeme i upornost koja mi se pojačava svakim danom.
Moja Kurukshetra svjesno postaje moja dharma i svatko od nas ima svoju Kurukshetru na kojoj vodi svoje bitke protiv ega i iluzije u koju je zamotan.


A sada zakoračimo veselo u novu!


Ovu sam odlučila pozdraviti doma uz najbliže, među kojima je jedno malo dlakavo bićence koje nam uljepšava život već 12 godina, a koje se jako boji pucnjave ovih nesvjesnih bića izvana.
Pozvala sam i dvije drage mi osobe, pri čemu jedna nosi stijeg najboljeg prijatelja, a druga duhovnog prijatelja o kojem sam pričala. Nevezano za njihov odaziv i moju želju da upotpune naš mali doček, imam još puno toga napraviti do ponoći.

Vama svima želim lijep provod, veselu atmosferu i puno svega što je najbolje za vas u idućoj godini. Budite svjesni i veseli.
Sretna 2016.!


Oznake: nova godina, duhovni put

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.