nedjelja, 26.10.2008.

hrpa nabacanih misli i stihova ispjevanih pjesama

puna sam različitih osjećaja, ali za razliku od inače, ovaj put sam sretna što su oni tu. slušam akija i josipu lisac kako zajedno pjevaju ''wonderful tonight'', i makar ujedno i prepisujem neke gluposti iz ekonomike, ipak doživljava sve. svaku sitnicu. svaku riječ i svaki smajlić. svaku dvotočkicu i zagradicu, jednu, dvije, tri. u međuvremenu je prestala spomenuta pjesma i kao da su me baš odlučili danas svojim pjevanjem dotaknit, sviraju pjesmu DOK JE TEBE! dvoglasje i savršena instrumentalna pratnja pokazuje što znači na ovom svijetu ljepota. i što čovjekovi osjećaji mogu učiniti. ispada da pišem o akiju, no nije (iako je to jedan od rijetkih naših glazbenika kojem se zaista divim).
pišem o tebi.
prvi put dosada. nisam to još. mislim da sam prvi put sposobna bez ikakvih prepreka izreći da sam napokon riješila onaj jedan šugavi dio koji me vukao i vukao i vukao uvijek nazad. sada sam mogu ići naprijed....

dok je tebe. (i tvojih zezancija. i tvojih razmišljanja. i tvojih balaševićevih omiljenih pjesama. i tvojih slaganja sa mojim izjavama. i tvojih zagradica.i cerekanja na moje laprdanje.) ništa drugo nije potrebno!

ma daaaaaaaaj???? Ti Gore mi stvarno nešto želiš nešto porčit večeras,a??? pa baš lijepo... samo ne znam, hoću li shvatiti? savršen, dosada, odabir otpjevanih pjesama...me veseli. dugo nije. hvala Ti!!!

...moraš prvo puzati da bi znao hodati... lol!!!!!!!! pa, baš si Lik!!!!!!!

heheheheh ....i ne možeš mi ništa...smijeeeeem se!!!!!!!!

pa LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jesam..... zar će i to pjevat???????? pa eto i njega......

..bez ljubavi sve prestaje....

- 23:21 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Opis bloga

-osjećaji, osjećaji i još malo osjećaja
-ovo je pokušaj da kažem neizrecivo pjeva


PRIČAT ĆE TI O PLOVIDBI
TI ŠTO NISU SIDRO DIGLI!
...šljiviš njih...
(Boljima se teško prašta ;) )