četvrtak, 05.10.2017.

DANTE - "SVI SMO MI DANTE" - NESTAO PAS, RODEZIJSKI GONIČ - H I T N ODante, rodezijski gonič, ridgeback...viđen danas kod Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu...blizina koncertne dvorane Lisinski.

Molim pomozite da ga danas vratimo doma.

HITNO!!!!

****DIJELITE****

098 624 299


Poruka koju je napisao vlasnik:

"DAN 14. PO MOJIM PROCJENAMA SADA VEĆ POLA MILIONA LJUDI ZNA DA DANTE NIJE U SVOM TOPLOM I JEDINOM DOMU SA SVOJOM OBITELJI KOJOJ BESKRAJNO NEDOSTAJE A KOLIKO TO NJEMU NEDOSTAJE NITKO OD NAS NE MOŽE ZAMISLITI. POZNAM GA U DUŠU JER JE JEDINSTVEN I NEZAMJENJIV.

ZA MENE NE POSTOJI NITKO I NIŠTA ŠTO MI MOŽE NJEGA NADOMJESTITI.

VEĆ 14 DANA NISAM ISTA OSOBA. SVI ZNATE PRIČE O ODANOSTI PSA LJUBIMCA SVOM VLASNIKU NO JA ĆU VAM SADA POKAZATI DA POSTOJI I DRUGI SMJER KOLIKO ČOVJEK MOŽE BITI ODAN PREMA SVOM PSU LJUBIMCU...ČLANU OBITELJI I VIŠE OD TOGA.

SVE DOK GA NE NAĐEM JA ĆU GA TRAŽITI NA APSOLUTNO SVE MOGUĆE I NEMOGUĆE NAČINE.

MNOGI OD VAS TO RAZUMIJU I 99,9 % ME HRABRI, PODRŽAVA, DIJELI OBJAVE, PIŠE I ZOVE A ONAJ 1 PROMIL MOLIM DA SE SUZDRŽI GLUPIH DEPLASIRANIH KOMENTARA.

APELIRAM I MOLIM OSOBU KOJA GA JE ZADRŽALA DA SHVATI DA NE PRIPADA NJOJ ILI ONOGA TKO ZNA BILO ŠTO O NJEGOVOJ TRENUTNOJ SUDBINI DA MI ODMAH JAVI. JOŠ JEDNOM NAJVEČE HVALA SVIM DIVNIM LJUDIMA KOJI SU S NAMA.

MORAMO USPJETI. " SVI SMO MI DANTE"---"15:11 | Komentari 4 | Print | ^ | On/Off |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.