PISMO OPOMENE :) primljeno od određene gospođe - nasmijala sam se na takve nebuloze, koje dobivam u e-mail-u !!!

26.11.2013.

koliko je velika ljudska glupost? kao Svemir, rekao je Einstein i nije pogriješio

koliko je osoba puna same sebe? prepuna kao šipak, rekla sam ja i nisam pogriješila...

i piše meni jedna babek neko pismo opomene, otvorila e-mail na svog muža, a stil pisanja vrvi njenim rečenicama.. i piše ona meni piše, prijeti mi policijom, sudovima, Haagom, njenim nekim davnim osobnim dugovima, ali ne čisti smeće pred svojim pragom, već se bavi sa mnom...

prepisuje li ona opet prepisuje, dopisuje, ispisuje, supotpisuje, više ne znam što ta žena radi, ali vidim da se boji emotivne gladi, a gladna li je ta žena cijelog svog života, tako da ne zna što je ljubavi ljepota, već samo mantra o ljubavi nadljubavi, ali se sa svojim životom uopće ne bavi, već izbacuje tuđe tekstove pod svoje ime i kiti se time, no trebala bi i ona znati da se samo jednom u životu može original dati pa zato, draga moja poznata babek, odi malo u London ili Pariz, sad je vrijeme uoči Božića, pokloni si neki bolji shoping, zaboravi na nas koji živimo naše živote i pišemo zbog ljubavi ljepote, ne kradi nam naše duše plodove i ne kradi nam naše pjesničke bodove, koje smo dobili za naše pjesme i znaj: ništa se krasti ne smije!!!!


eto, zato više ne stavljam na internet nove pjesme iz moje nove knjige poezije !!! zbog ovakve i njoj sličnih!!! pa pokradoše sve!!! kao što je Hrvatska pokradena, tako vlada i pjesnička mafija - pokrade i odnese sve!! DOSTA JE TOGA!







<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.