Mogway

utorak, 16.11.2004.

Ducati Malboro vozi će na Bridgestoneu...

Kao što sam najavio u prošlom tekstu, Ducati je potpisao partnerstvo s Bridgestoneom, tako da će 2005. Godinu odvozit isključivo s njihovim gumama.
Na Bridgestoneu će počet vozit već slijedeću sedmicu na testovima u Jerezu. Jedan od delegata Ducatia, Claudio Domenicali, Izjavio je “Jako smo zadovoljni ugovorom koji smo potpisali
S Bridgestoneom. Kao i mi i oni su u Moto Gp-u tek nekoliko sezona. A dokazali su da su u stanju proizvesti pobjedničke proizvode i zapanjujuću moć razvijanja istih.”
“ Sezonu 2004. zavšili smo uzlaznom putanjom i sigurni smo da će nam suradnja s japanskom kućom pomoći u Prvenstvu koje je svake godine sve zahtjevnije.”
Prisjetimo se, Ducati je prošlu sezonu, ujedno svoju debitantsku, odvozio na gumama proizvođača Michelin. kojima se zahvalio na podršci jer su s njima došli do jedne pobjede i deset puta su se popeli na podij...” Realizacija je bila zaista izvrsna kako na tehničkom tako i na osobnom nivou .”
Ducati je odlučio promijeniti dobavljača guma potaknuta dobrim rezultatima japanske tvornice koja je u posljednja tri svjetska prvenstva postigla dojmljive rezultate, ali i da se
mogu isticat od svojih protivnika pogotovo u zahtjevnim detaljima kao što je izabir guma.
Loris Capirossi i Charlos Checa vozit će svoje Desmosedici s gumama Bridgestone na slijedećim testovima predviđenim u Jerezu od 23. do 25 Studenog.
A nakon toga testovi s novim gumama održat će se u Valenciji 29. i 30 Studenog.

- 19:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #