KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

30.05.2009., subota

Bajka se nastavila - MNK NACIONAL - MNK POTPIĆAN 98 2:3


Unatoč omjeru na tribinama 970:30 za Zagrepčane cijeli tijek susreta više se čulo potpićanske navijače a sam kraj je bio paklen. Zasluga za to svakako najviše pripada gostujućim igračima koji su od početka do kraja bili „u igri“ iznenadivši domaće malonogometaše krajnje otvorenom i fajterskom igrom. Slijedi labinski uzvrat u kojem samo jedan momčad može podignuti pokal za prvaka, MNK Potpićan 98.

PRVO POLUVRIJEME

Početak susreta obilježile su tri obrane domaćeg vratara Švigira, sve tri Kevenu Drndiću u: drugoj, četvrtoj i petoj minuti. Najizglednija za gol bila je ona prva kad se napadač potpićanske momčadi našao oči un oči s vratarom domaćih koji mu je „ulazom“ u šut skratio kut i tako otklonio opasnost od svog gola.

Prvu polu-prigodu domaći su imali tek u osmoj minuti kad Funčić odlično brani udaraca Novaka. Uzvraća dvije minute kasnije Lalić ali njegov volej-udarac odlazi visoko preko Švigirovih vrata. U četrnaestoj minuti najbolja prigoda domaćih maestralno brani. U istoj minuti na drugoj strani najprije prijeti Lalić ali slabo zahvaća jednu polu visoku loptu.


Samo desetak sekundi potom Keven Drndić odlično gađa desni kut Švigirovog gola ali i zagrebački je vratar također maestralno obranio. Minut kasnije prijete Capar i Šimurina ali Funčić i Švigir ponovno uspješni.


* 1:0 CAPAR u 18. minuti

Matija Capar je probio bok, loptom „kroz noge“ se oslobodio Kevena Drndića, zaobišao i Funčića te pogodio praznu mrežu Potpićanaca. Već u narednoj minuti odličan šut Lalića, Švigir je bio nemoćan ali se ispriječila vratnica.

Gosti su imali i zadnju prigodu u prvom dijelu. Patrik Drndić je iz kuta odlično pronašao Novoselca a ovaj „raspalio“ s desetak metara u sami kut. Kad su svi već vidjeli loptu u mreži Švigir je vrškom patike loptu izbio van gola.

DRUGO POLUVRIJEME

Nakon nekoliko polu-prijetnji koje su Švigir i Funčić lako osujetili gosti dolaze do poravnanja.

* 1:1 RADUSIN u 24. minuti

U očekivanju udarca iz kuta koji se spremao izvesti Patrik Drndić u igru ulazi Dalibor Radusin čiji je prvi doticaj s loptom bio „udarac iz prve“ s pet-šest metara. Lopta je ako tane završila kroz noge Švigira u domaćoj mreži a Radusin ponovno na klupi.

* 1:2 LALIĆ u 26. minuti

Dvije minute nakon poravnanja gosti su bili već u minimalnom uzmaku. Sjajno dodavanje Patrika Drndića za Lalić koji se sjurio s centra sam prema Švigiru koji je morao drugi put po loptu u svoju mrežu.

* 2:2 GRDOVIĆ u 28. minuti

Grdović radi očiti prekršaj nad Hoxhom nakon kojeg ostaje sam pred Funčićem i lako poravnava. Minut kasnije novi sudački previd. Grdović radi prekršaj „za zatvor“ ali je kažnjen samo žutim kartonom.

U tridesetoj minuti prijeti Korab Morina ali njegov udarac odlazi pored Funčićeve vratnice. U domaće se polako uvlači nervoza pa Capar zbog prigovora dobiva žuti karton. Slijedi „tripli-pas“ Šimurina-Patrik Drndić-Lalić nakon kojeg ovaj potonji odlično šutira a Švigir još bolje brani. Novi žuti za domaće zarađuje Leskovar u trideset četvrtoj minuti zbog povlačenja za dres Kevena Drndića.

Počinje oprezna igra poput partije šaha. Potezi i akcije se dogovaraju u dva time-uta. Nacional ga je uzeo u trideset šestoj a Potpićan dvije minute potom.

* 2:3 CAPAR (auto gol) u 29. minuti

A onda slijedi odlučujući trenutak susreta. Keven Drndić na sredini terena krade loptu Novaku i idealno upošljava Patrika Drndića koji se našao „oči u oči“ s Švigirom. Vratar zagrebačke momčadi poput rakete istrčava s gola i izvanredno odbija loptu koja na njegovu žalost pogađa Capara i odbija se u praznu mrežu domaće momčadi.
Pokušaj Nacionala da s petim igračem, umjesto vratara, pokuša poravnati prekida sirena i slavlje Potpićanaca je moglo početi.

Elvis Uravić

- 12:21 - Komentari (3) - Isprintaj - #

27.05.2009., srijeda

"Le grande finale"

MNK Potpićan 98 u petak, 29. svibnja 2009., s početkom u 20:30 igra jednu od najznačajnih, ako ne i najznačajniju utakmicu u svojoj povijesti. Naime, tada se u finalu 1.HMNL susreće s MNK Nacionalom koji je osvajač kupa i sigurno je da će tražiti "duplu krunu" ali već sada možemo reći da nitko u Hrvatskoj u srazu s MNK Potpićnom 98 nije favorit. Uzvrat je u Labinu 02.06 (utorak) u 21:00.

MNK NACIONAL - MNK POTPIĆAN 98
21.svibnja 2009.
20:30
Dom Sportova 2



- 23:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.05.2009., četvrtak

Malonogometna bajka u Potpićnu - MNK POTPIĆAN 98 u finalu PH u futsalu !!!!!!!



MNK POTPIĆAN 98 - MNK BRODOSPLIT INŽ. 7:2

1:0 – 5. min.
Lalić

2:0 – 10. min.
Lalić

3:0 – 13. min.
Lalić

3:1 – 19. min.
Bajrušević

4:1 – 19. min.
Hoxha

5:1 – 31. min.
Radusin

5:2 – 34. min.
Bugarija

6:2 – 35. min.
Drndić P.

7:2 – 38. min.
Drndić K.




Veliko slavlje igrača

Više na : LABINSPORTU





- 09:14 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.05.2009., petak

Korak do raja


Malonogometaši Potpićna protutnjali su kroz Spliz poput „Marjan-expressa“ te na kraju izmamili pljesak na otvorenoj sceni petstotinjak gledatelja na Gripama. Superiornom i taktički zrelom igrom, od prve do zadnje minute, Potpićanci su višestrukom prvaku Hrvatske večeras održali sat malog nogometa i ostvarili veliku prednost prije labinskog polu finalnog uzvrata Jedina dvojba na utakmici, koja se nije mogla utvrditi niti nakon isteka četrdesete minute, bila je ono oko najboljeg igrača u gostujućim redovima. Briljirali su svi koji su bili na parketu a nijansu bolji od ostalih bili su Patrik Drndić i Alen Lalić, prvom „na ruku“ ide jedna asistencija više.

.

PRVO POLUVRIJEME

Gosti su krenuli s centra a domaći su njihov prvi napad osujetili izbacivanjem lopte u korner.

0:1 – KEVEN DRNDIĆ u 1. minuti

Udarac iz kuta izveo je Patrik Drndić, lopta je u visokom luku preletjela sve i došla do Kevena Drndića na drugoj vratnici koji trese mrežu nemoćnog Lončara.

* 0:2 –LALIĆ u 4. minutu

Nakon smiraja od par minuta Lalić nanovo u petoj minuti ide po loptu u vlastitu mrežu. Despotović je pogriješio, Lalić vješto krade loptu i u solo prodoru dolazi pred domaća vrata i posprema loptu u nebranjeni dio mreže.

* 1:2 – BANIĆ u 7. minuti

Samo tri minute nakon toga novi gol ali ovaj put u Funčićevoj mreži. Bogdanović je u gužvi pred gostujućim golom odlično pronašao Banića a ovaj najprije šutira petom a nakon što mu Funčić taj udarac odbija ravno na nogu on u ponovljenom pokušaju izravno, potpuno neometan, lako pogađa nebranjeni dio potpićanske mreže.

* 2:2 – BUGARIJA u 8. minuti

Tek što se pošlo s centra domaći stižu do poravnanja. Nova asistencija Bugarije ali ovaj put njegov udarac petom bio je točan iz prve i lopta se po drugi puta zakoprcala u Funčićevoj mreži.

Nova opasnost po Funčića slijedi samo minuta nakon poravnanja. No na sreću Potpićanaca Bogdanović se u odsutnom trenutku spetljao i prilika domaćih za minimalni uzmak odlazi u nepovrat.

* 2:3 – PATRIK DRNDIĆ u 13. minuti

Slijedi novo zatišje od samo tri minute a golijada se nastavlja već u trinaestoj. Patrik Drndić jako ubacuje iz, lopta na putu prema Lončarovom golu pogađa Despotovića, mijenja smjer, vara domaćeg vratara i po treći put večeras trese se mreža domaćih.

* 2:4 – LALIĆ u 16. minuti

Ritam golova svako dvije-tri minute nastavlja Lalić. Odlično ga je, na pet metara malo iskosa na lijevoj strani, pronašao strani Patrik Drndić od koda najbolji bosansko-hercegovački reprezentativac neumoljivo trese mrežu Lončara.

* 2:5 – PATRIK DRNDIĆ u 17. minuti

A onda već u narednoj minuti akcija za malonogometne udžbenike. Radusin je povukao loptu i uposlio Lalića na desnoj strani a ovaj u punom trku odličnom dijagonalom na suprotnoj strani pronalazi Patrika Derndića. Slijedi „bomba“ iz punog trka i Lončar je ponovno kapitulirao.

Odmah nakon petog primljenog gola domaći ulaze u očekivani rizik. Umjesto vratara Lončara u igru šalju još jednog igrača/vratara pa slijedi pritisak domaćih. No to im se vrlo lako moglo i osvetiti jer je Patrik Drndić u dva navrata iz polu-prigodnih situacija ciljao na njihov prazan gol ali bez uspjeha. Zadnja situacija vrijedna spomena, prije dolaska na odmor, bio je udarac Banića dvadesetak sekundi prije sirene, no Funčića je spasila desna vratnica.

.

DRUGO POLUVRIJEME

Splićani i drugi dio započinju bez Lončara s igračem/vratarom u polju.

* 3:5 – BOGDANOVIĆ u 22. minuti

Rizik domaćih dao je ploda već u drugoj minuti nastavka. Nakon duge „šahovske“ akcije u kojoj je u nekoliko navrata cijela postava Splićana igrala loptom Banić je odlično pronašao Bogdanovića koji se nakon odlično napravljenog „viška“ našao „sam-samcat“ pred Funčićem i potpuno neometan po treći put ga večeras svladao. Pritisak domaćih s igračem više se nastavlja ali bez konkretnog učinka.

* 3:6 – NOVOSELAC u 29. minuti

Ono što je „vislo u zraku“ cijelo vrijeme domaće inicijative desilo se u dvadeset devetoj minuti. Nikola Tomičić griješi u „bilijar-dodavanju“, Patrik Drndić je spreman i poput munje se sručio prema praznoj mreži domaćih te loptu kao na „pladnju“ servirao Novoselcu koji je samo pospremio u praznu mrežu Splićana.

* 3:7 – KEVEN DRNDIĆ u 31. minuti

Samo dvije minute nakon toga nova greška domaćih. Keven Drndić uzima loptu i ostaje sam „kao duh“ na deset metara pred praznim vratima domaćih. Kad s očekivala hladnokrvna egzekucija kapetan potpićanske momčadi je sve zapetljao ali ipak u stilu: “zašto jednostavno kad može komplicirano“, kroz noge Baniću, pogodio za kolosalni uzmak gostiju od četiri gola razlike. Nakon sedmog gola kao da pada moral domaćih što gosti vrlo vješto koriste i utakmicu pretvaraju u „uspavanku“, znalački „kradu“ vrijeme čuvajući visoko vodstvo.

* 4:7 – DESPOTOVIĆ u 36. minuti

No domaći golom Despotovića, nakon greške Patrika Drndića ipak uspijevaju vratiti tračak nade četiri minute prije kraja.

* 4:8 – HOXHA u 36. minuti

No ta „slabašna nada“ ugašena je netom nakon što su gosti krenuli s centra. Šimuirna je idealno izbacio Hoxhu a ovaj više preciznim nego li jakim udarcem otklonio sve dvojbe oko pobjednika ove utakmice. Da je Novoselac bio prisebniji u zadnjoj minuti Potpićanci su mogli i od devetog gola no i s ovih osam su mnoge iznenadili i lakše od očekivanog ostvarili pobjedu u ovoj utakmici.

.

Slijedi uzvrat u Labinu u srijedu 20. svibnja u 21,oo sat.

.

NACIONAL-INERO 3:0

U drugoj polu-finalnoj utakmici zagrebački Nacional je sa 3:0 svladao splitski Inero.




- 22:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.05.2009., nedjelja

"Torcida preskočena ko od šale"



Nakon Torcide, u goste Brodosplitu

1.utakmica :

MNK Potpićan 98 - MNK Torcida Tromont 5:3 (2:3)

0:1 Dubovac
0:2 Dubovac
0:3 Jezidžić
1:3 Patrik Drndić
2:3 Keven Drndić
3:3 Lalić
4:3 Radusin
5:3 Patrik Drndić


Igrač utakmice : Patrik Drndić

2. utakmica :


MNK Torcida Tromont - MNK Potpićan 98 2:4 (1:0)

1:0 Jurić
1:1 Novoselac
1:2 Radusin
2:2 Alajbeg
2:3 Lalić
2:4 Funčić


Igrač utakmice : Roberto Funčić


- 10:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us