KRATKE VIJESTI

-

SPONZORI I POKROVITELJI

LBF COMMERC

GIP KAROJBA

MARCOMATIC AS

OPĆINA KRŠAN

FORUM






STRIJELCI MNK POTPIĆNA 98:

5 - DALIBOR RADUSIN

Image Hosted by ImageShack.us

1 - Fatos Hoxha, Dražen Novoselac, Slaven Novoselac




MNK POTPIĆAN 98´ - AKTUALNI PRVAK HRVATSKE

29.03.2009., nedjelja

"Pako" s onoga svijeta

MNK POTPIĆAN 98 – MNK BBS NOVI MAROF
6:2


Suci: Nikola PETIR (Kašina) i Božidar VUKUŠIĆ (Zagreb)
Delegat: Alen PALISKA (Buzet)
Gledatelja: 250

Sastavi:
MNK POTPIĆAN 98:
Funčić, Didović, Bojkić, Martedić, Kosir, K.Drndić, Radusin, P.Drndić, Nurkić, Lalić, Tomljanović, Hoxha

MNK BBS NOVI MAROF: Škof, Žugec, Krasnići, Jandrok, Margetić, Petrić, Štorga, Škerbić, Sabolić, Turković, Horvatić, Martan

Strijelci:
1:0 P.Drndić (3)
2:0 Hoxha (4)
3:0 P.Drndić (8)
4:0 P.Drndič (15)
4:1 Martedić (ag, 16)
4:2 Turković (26)
5:2 Lalić (26)
6:2 P.Drndić (31)



Komentar:
Utakmica „starih prijatelja“ počela je u mirnom tonu i svi su igrači djelovali usporeno, osim jednog. Taj jedan je doveo domaćine u vodstvo u trećoj minuti nakon solo prodora. Patrik Drndić 1:0
Nisu se dlanovi gledatelja još ni ohladili, novi je potez Patrika Drndića oduševio iste, sjajan asist na nogu Hoxhe, koji ovakve situacije „ne prašta. Fatos Hoxha 2:0
U sedmoj minuti priliku da se iskaže dobio je i vratar gostiju Škof koji je sjajno obranio jak šut Alena Lalića, dok je na drugoj strani zaprijetio Štorga, no Funčić maestralnom akrobacijom brani svoja vrata.
Osma minuta donosi novi pogodak domaćina. Mlađi Drndić je pronašao Radusina, koji mu loptu ostavlja na devet metara, Patrik Drndić rola svog čuvara i ljevicom pogađa za povećanje vodstva. Kod ovog gola je mogao i golman Škof bolje reagirati. Patrik Drndić 3:0
Tri minute nakon toga prijeti Nurkić, a odmah zatim na četiri gola prednosti domaćine dovodi, tko drugi nego, Patrik Drndić 4:0.
Malu nadu gostima vraća Martedić kojeg je lopta pogodila i promijenila smjer te svladala Funčića. 4:1 Žarko Martedić (ag, 16)
Tim se rezultatom odlazi na odmor.
U nastavak bolje ulaze gosti, koji smanjuju u četvrtoj minuti nastavka nakon
sjajnog prodora i još boljeg udarca Turkovića. Tomislav Turković 4:2
Malo je trajala radost gostiju, jer je na tri razlike vratio Lalić sjajnim udarcem na asistenciju P.Drndića. Alen Lalić 5:2
U nastavku gledamo lagano zatišje da bi u 31. minuti u dvoranu nastao opći kaos. Naime, tada je jednu visoku dijagonalnu loptu Fatosa Hoxhe iskoristio Patrik Drndić tako da je u punom naletu loptu iz „voleja“ poslao u samu „devedesetku“. Uistinu, bio je to potez koji se viđa jednom u životu.
Patrik Drndić 6:2
Nakon tog gola jedni i drugi jednostavno su čekali kraj, pa se do kraja ništa značajnije nije desilo.

IGRAČ UTAKMICE : PATRIK DRNDIĆ


- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.03.2009., četvrtak

POTPIĆAN 98 DOMAĆIN ZAVRŠNICE KUPA !!!


Ponosni smo na ovaj dan. Danas je odlučeno da će se završnica kupa u sezoni 2008/2009 odigrati u Labinu, gdje je domaćin momčad MNK POTPIĆNA 98. Ovo je veliko priznanje za Potpićan, Labin pa i na kraju za čitavu Istru. Naime, krajem travnja u Labinu će se naći 4 najbolje malonogometne momčadi Hrvatske, a to su :
MNK POTPIĆAN 98 (domaćin)
MNK NACIONAL
MNK BRODOSPLIT
MNK MEJAŠI

Jedno je sigurno, očekuje nas futsal spektakl.




- 14:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.03.2009., nedjelja

"Stari prijatelji" u naletu dolaze u Labin


U petak, s početkom u 21:00 igra se utakmica između MNK Potpićna 98 i MNK "BBS Novi Marof". Novomarofčani su pobijedili u posljednje tri utakmice i u velikom su naletu dok su domaćini u prethodnom kolu nesretno izgubili od jake momčadi Brodosplita, i to u gostima. Moglo bi se reći da su obje momčadi u dobroj formi, pa se očekuje uzbudljiva utakmica u kojoj domaćini traže obranu povoljne treće pozicije u play-offu a gosti žele ući među 8, no to će im biti izuzetno teško jer u posljednja tri kola se nalaze s tri ponajbolje momčadi ovog proljeća, Brodosplitom, Nacionalom te Torcidom. Vidjet ćemo da li će Marofčani uspjeti "vaditi" se na "starim prijateljima" (susretali se u kvalifikacijama za 1.HMNL i lanjskom final fouru kupa). Otežavajuća okolnost sigurno će biti i "pakao" labinske dvorane koja će zasigurno biti "uteg više" za ambiciozne goste iz Novog Marofa.


MNK POTPIĆAN 98 - MNK BBS NOVI MAROF
21:00
27.ožujka 2009.



Image Hosted by ImageShack.us

Hoće li i ovoga puta šake navijača MNK Potpićna 98 biti stisnute ?



- 11:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

17.03.2009., utorak

Ponovo poraz u posljednjim minutama - Brodosplit : Potpićan 98 5:4

Odlična malonogometna predstava na splitskim Gripama u kojoj je poražen bolji. Malonogometašima Potpićna 98. nanovo je popustila koncentracija u završnici. Samo šest minuta prije kraja gosti su bili na uzmaku od dva gola no ponovno su bile kobne zadnje minute. Potpićance je večeras pokopao trostruki strijelca Barjušević. Unatoč porazu raduje odlična igra Potpićanaca koji su i danas nastupili bez dva glavna igrača, vratara Funčića i Patrika Drndića.

Prvi je dio protekao u igri na jedan gol, onaj Splitski. Nakon što su se gotovo svi u gostujućim redovima ispromašivali kazna je stigla tri minute prije kraja kada Tomičić vara Novoselca, lukavo šutira a lopta na putu prema mreži pogađa Lalića i vara Didovića.

Već u prvoj minuti nastavka Lalić odlično presijeca jednu akciju Splićana, Jukić loše reagira i lopta je u splitskoj mreži za poravnanje od 1:1. Samo minut kasnije Didović griješi na suprotnoj strni a Brajušević je nemilosrdan i Brodosplit nanovo vodi. No i radost Splićana trajala je samo jednu minutu, Drndić je u solo prodoru izbio sam pred Jukića i rutinerski loptu pospremio iza njegovih leđa te gostima donio drugo poravnanje. Samo tri minute kasnije potpuni obrat. Šimurina izvodi udarac iz kuta, odlično pronalazi Radusina na šestercu a ovaj po treći put večeras šalje Jukića po loptu u vlastitu mrežu. U dvadeset osmoj minuti Potpićancima su se nasmiješila tri boda. Ovaj put je Novoselac izveo udarac iz kuta a uigranu kombinaciju je realizirao Lalić i gosti odlaze na visokih 2:4.

Šest minuta prije kraja Barjušević šutira, Didović odbija ali nanovo na njegovu nogu i Splićani dolaze na minimalni zaostatak. Dvije minute prije kraja velika sudačka greška. Najprije su dosudili prekršaj za splitksu momčad a kad su vidjeli da lopta ulazi u mrežu produžili su na centar. Protesti gostiju nisu dali rezultata osim jednog žutog kartona. I onda šok u zadnjim trenutcima, domaći igraju bez vratara uigranu kombinaciju. Bogdanović ubacuje na drugu vratnicu a Bajrušević glavom postavlja konačni rezultat utakmice, 5:4 za Brodosplit.

- 12:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.03.2009., srijeda

Potpićanci ponovno na final fouru kupa ! ! !

Izvanrednom, osmišljenom a napose racionalnom igrom malonogometaši Potpićna 98. uspjeli su ono u što su mnogi sumnjali. Nadoknadili su, večeras u Zagrebu protiv Uspinjače, zaostatak od 1:4 iz prvog, labinskog, četvrt-finalnog susreta Malonogometnog Kupa Hrvatske. Može se slobodno ustvrditi da su Potpićanci dominirali terenom od prve do zadnje minute. Naime u zadnjih desetak minuta domaćim su, čini se, ciljano prepustili laganu inicijativu te se smišljeno branili, što im je u konačnici i uspjelo. U gostujućim redovima nije bilo slabog pojedinca iako se, kao bolji od ostalih, može izdvojiti Alen Lalić.


MNK USPINJAČA - MNK POTPIĆAN 98 2:6


0:1 Lalić 5
0:2 Radusin 5
0:3 Keven Drndić 7
1:3 Novački 8
1:4 Šimurina 15
1:5 Radusin 17
1:6 Šimurina 24
2:6 Penava 36


LabinSport

- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

09.03.2009., ponedjeljak

Era bez P.Drndića i Funčića donijela dva poraza


MNK POTPIĆAN 98 - MNK USPINJAČA 1:4 [Radusin - Penava 2x, Matošević,Novački]

Oslabljeni ne igranjem najboljeg dvojca, vratara Roberta Funčića i igrača Patrika Drndića, malonogometaši Potpićna 98. poraženi su u prvoj utakmici Ľ finala malonogometnog Kupa Hrvatske od solidne momčadi Uspinjača iz Zagreba s visokih 1:4. Najkraći rezime utakmice je da su domaći, uglavnom stihijski i neorganizirano, napadali a da su gosti vrlo vješto iz brzih kontri i osmišljenih akcija pogađali, pa je njihova pobjeda potpuno zaslužena. Potpićancima ostaje nada da u zagrebačkom uzvratu, ako zaigraju u kompletnom sastavu i kako znaju i umiju, ipak mogu nadoknaditi večerašnji zaostatak.

MNK BRODOSPLIT - MNK POTPIĆAN 98 5:4 [Bajrušević 3x, Despotović i ag - Lalić 2x, Radusin, Drndić]

Odlična malonogometna predstava na splitskim Gripama u kojoj je poražen bolji. Malonogometašima Potpićna 98. nanovo je popustila koncentracija u završnici. Samo šest minuta prije kraja gosti su bili na uzmaku od dva gola no ponovno su bile kobne zadnje minute. Potpićance je večeras pokopao trostruki strijelca Barjušević. Unatoč porazu raduje odlična igra Potpićanaca koji su i danas nastupili bez dva glavna igrača, vratara Funčića i Patrika Drndića.

LABINSPORT



- 15:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.03.2009., ponedjeljak

Četvrtfinale kupa : Uspinjača u Labinu

Prva utakmica ČETVRTFINALA završnice kupa :

LABIN, SSC, Mate Blazine
Srijeda 04.03.2009
21:00 sat
MNK POTPICAN 98 - MNK USPINJAČA ZAGREB


Zanimljivo je da ce domaca ekipa nastupit bez kažnjenjih reprezentativaca(bivših) Roberta Funčića i Patrika Drndića koji će odrađivat kaznu zabrane igranja na dvije (2) prvenstvene ili kup utakmice koje su dobili zbog neodazivanja na okupljanje i pripreme reprezentacije koje se održavalo u Poreču 10.01.2009.


- 20:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

01.03.2009., nedjelja

Prenosimo : "Drndićeve bebe" iz pobjede u pobjedu


Juniori Potpićna 98. nastavljaju s pobjedama u malonogometnom prvenstvu Hrvatske. Danas su Potpićansci superiorno odigrali protiv porečkih Plavaca i Histrije iz Oprtlja koja je bila domaćin u Bujama. Teže su stradali Porečana ali je u oba susreta prijelomnica bila kod rezultata 2:1 za Potpićance. Najveći doprinos osvajanju maksimalnih šest bodova dao je Vozila s tri gola u dvije utakmice.


MNK Plavci - MNK POTPIĆAN 98 1:4 [Simić, Pantina, Vozila, Uravić]

MNK POTPIĆAN 98 - MNK Histria 3:1 [ Vozila 2x, Pantina]



- 11:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

"Šimurina show" osramotio Torcidaše



LabinSport

Neusporedivo lakše od očekivanog ali znatno teže nego li govori konačni rezultat susreta malonogometaši Potpićna 98. došli su desete ovogodišnje prvenstvene pobjede koja ih je učvrstila na trećoj poziciji na ljestvici. Potpićanci su praktički sve riješili u prvom dijelu kad su svoju potpunu terensku dominaciju okrunili s tri gola. U nastavku je Torcida krenula na sve ili ništa. Unatoč punoj terenskoj inicijativi i domaniciji tijekom cijelog drugog dijela ipak je po Splićane ispalo „ništa“. Naime gosti su napadali, domaći se muro branili i zabijali, uglavnom na nebranjen i prazan gola. Uz standardno pouzdanog Funčića na vratima i raspoloženog dvojca Patrik Drndić - Fatos Hoxha večeras je posebno briljirao Marko Šimurina s četiri postignuta gola.


MNK POTPIĆAN 98 - MNK TORCIDA TROMONT 7:1

1:0 Radusin (12)
2:0 Hoxha (14)
3:0 Šimurina (20)
4:0 Šimurina (27)
4:1 Jurić (29)
5:1 Šimurina (34)
6:1 Šimurina (36)
7:1 Lalić (40)



- 11:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O klubu
Službeni blog Mnk Potpićna 98´, malonogometnog prvoligaša iz srca Istre.

Adresa:
Dumbrova 2
52333 Potpićan

Telefon: 099 689 6587

Tajnik (Ivan Stanić) : 095 908 3587

Predsjednik (Branko Katičić) : 098 930 6669


Fax:
052 867 295





Image and video hosting by TinyPic
---> DOMAĆI



Image and video hosting by TinyPic
---> GOSTI




Hit Counter
Hit Counter



EKIPA

1
Roberto FUNČIĆ
Image Hosted by ImageShack.us
4
Sanel BOJKIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

5
Žarko MARTEDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

6
Alen LALIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

7
Dražen NOVOSELAC
Image Hosted by ImageShack.us

8
Keven DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


10
Patrik DRNDIĆ
Image Hosted by ImageShack.us


12
Matko DIDOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

14
Marko TOMLJANOVIĆ
Image Hosted by ImageShack.us

17
Dalibor RADUSIN
Image Hosted by ImageShack.us

20
Fatos HOXHA

Image Hosted by ImageShack.us