Linkovi


Blog.hr
Blog servis

www.hrvatskipravasi.hr
MAGLA
BEČ
BUDIMPEŠTA
BEOGRAD
BRISEL
???????????????
Guske u magli ??????
Ma neeee !!!!!!
To Hrvati traže novi
JARAM

Mladen Jose Barbina ( Šepić)

30.09.2014., utorak

Estetika zločina


Pišem ovo zgrožen zgražanjem tzv . svijeta ili tzv. međunarodne zajednice (ohrabren, ipak, činjenicom da se zgražanjem još uvijek nije oglasila“naša poštena inteligencija“ što daje kakvu-takvu nadu da restauracija Jugoslavije neće tako skoro).
Tzv.-ani svijet zgrožen je dekapitacijom dvoje (vjerojatno) špijuna koji su se bavili zabadanjem nosa u tuđe stvari i tuđe zemlje što se ponekad naziva ; novinarstvom.
U posljednjih nekoliko godina čak su i naša, strogo kontrolirana obavijestna sredstva propustila desetke vijesti kako je američki okupator dali u Iraku, dali u Afganistanu, dali u Jemenu , navodno ne htijući, navođenom raketom pobio u prosjeku po tridesetak pripadnika obitelji koje su putovale, najčešće na vjenčanja ili u miru svog doma slavile vjenčanje ili što slično.
E sad…..kad je riječ o obiteljima iz tih, listom muslimanskih zemalja, nije teško zamisliti kako te obitelji obiluju djecom (za razliku od impotentnih „zapadnjačkih“ obitelji) …..e sad…..ako imate jače živce i niste pri objedu pokušajte zamisliti što jedna američka raketa učini toj dječici…..
E pa ta „hrpa dječjeg mesa“ nije izazvala zgražanje „civiliziranog svijeta“ ni osudu a hrvatske se vlade nisu našle ponukane tim porobljenim narodima poslati oružje ne bi li se obranili od američkih napasnika .
Uglavnom….Amerikanac koji bi lansirao raketu rekao bi samo ono uobičajeno „ups!!!“ a „eurobska bi junija“ slegnula ramenima uz ono forestgumpovsko ; „shit happens“.
I sva je ta klaonica u ime demokracije i ljudskih prava………da ne bi !!
Koliki treba čovjek biti slijepac da bi osudio rusko posezanje preko granice a istovremeno opravdavao to što su Amerikanci, Englezi , Francuzi i Italijani pregazili Irak pa Libiju, nezavisne države, punopravne članice Ujedinjenih naroda, što su pojačani Kanadom, Australijom i još nekim terorističkim državama napali Afganistan, što destruiraju Egipat, Siriju, Jemen, Nigeriju,itd., itd.. pa i Hrvatsku kroz izvoz bolesnih oblika ljudske spolnosti a da ne govorimo o njihovom „kulturnom smeću“ kojim su zatrpane sve naše(a zapravo…njihove) blentovizije.
Naravno da razumijem motive licemjera i lažljivaca i lopova( naročito lopova ) koji će se uvijek pridružiti nekim Golijatima ne bi li zatukli Davida. Tragedija je kad narod odabere takve spodobe da ga vode i upravljaju državom. Evo…kad smo se pridružili Golijatu kroz članstvo u terorističkom savezu naši su gmizavci mahali velikim narudžbama terorističkih vojski ne bi li time zamaglili činjenicu da smo se pridružili hordama koje diljem svijeta pljačkaju i porobljavaju kroz izvoz protuprirodnih ideologija te narkotika, prostitucije i pedofilije i što je najpogubnije…..relativizma. Da …..relativizma kao najpogubnije ideje današnjice.
Naravno, od meda i mlijeka NATO-pčele i krave…..ništa ili gotovo ništa ali smo zato, zauzvrat, navukli na Hrvate opravdani bijes i mržnju mnogih porobljenih naroda.
Ako već nemamo „kuglice“ „reći popu – pop a bobu – bob“ tad bi barem trebalo zabiti glavu u pijesak i šutjeti a ne podržavati zlo, nasilje i bezakonje.
U cijeloj je priči itekako jasno što je bilo prije; kokoš ili jaje. Odprilike 1400 godina u tzv. muslimanskim zemljama bez nekih većih problema ili barem s podnošljivim problemima egzistirale su zajednice raznolikih kršćana. Do dana današnjeg. E sad se upitajmo , u svijetlu nedavnih događaja, nije li upravo povampireni „američki interes“ uzrokom nezapamćenog egzodusa kršćana sa Bliskog istoka ???
K tomu i mala digresija; posve je razumna zabrinutost pa i ogorčenje Vatikana zbog egzodusa kršćana s Bliskog istoka ….ali…..pitam se…….a nisam nigdje zamijetio makar sličnu reakciju na činjenicu egzodusa kršćana iz Europe ….jer…..gdje je nestalo skoro 600 milijuna kršćana iz Europe ? Osim na Malti i Vatikanu i Kaptolu gdje još ima kršćana ??? Ako je suditi prema legislativi u državama Europe nema tu ni traga kršćanstvu, dapače , ekstremni i nasilni relativizam je u pitanju . E sad…..odakle je u Europu uvezen taj relativizam ??? Ne bi li se moglo reći da je Europa „šaptom pala“ i da je sve to nasilje nad Muslimanima upravo zato jer oni ne prihvaćaju „pederizaciju“ ni pod razno a znamo kako je Mr. Obmana naglasio kako je upravo izvoz „pederizacije“ ultimativni cilj američke vanjske politike. Jasno je da su izvori nafte i vode i rudača dobrodošli „kolateral“ .
I tako…trebamo se pitati…što je to s nama kad nas krv jednih zgraža a krv drugih teće i teće i teće………..i nikom ništa ???
Parafrazirat ću Papu; I zločinac ima pravo biti zaustavljen, spriječen da ne čini zlo.
Vrlo duboko….metafizički…
Apsolutno se slažem…..osim….tko je zapravo zločinac…..tko ima pravo biti zaustavljen u daljnjem sijanju sjemena zla(između ostalog i onog GMO).
Tko je uzrok a što je posljedica !
Mladen Šepić-Barba,Vrbovsko- 23:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KazačokRječnik kaže kako je „kazačok“ ; ruski i ukrajinski narodni muški ples u 2/4 mjeri; pokreti se ubrzavaju, dokončavaju živim skokovima i karakterističnim čučnjevima.
Ples je u tijeku i ako se budu držali koreografije….bit će sve „življi“.
Pitanje koje se nameće jest; tko je koreograf ? I koja je svrha ?
Jer….ništa se ne događa slučajno.
Od nekoliko verzija možemo slobodno odmah preskočiti onu koju nam servira Hrvatska Dalekovidnica jer Hrvatska je televizija znatno napredovala „benderovštini“čak i u odnosu na onu iz doba čuvenih Obrada Kosovca i Smiljka Šagoja a koji su imali opravdanje jer….bio je rat a zna se da je u tom slučaju televizija – rod vojske, nešto između zrakoplovstva i opkopara.
EU se, kao protuprirodna, nedemokratska odnosno oktroirana tvorevina nalazi u škripcu i puca po svim šavovima.
Stara je navada u tim slučajevima…potražiti ili izmisliti vanjskog neprijatelja ne bi li se pokrpale rupe i stvorilo ljepilo.
Jake su indicije kako su inicijalni nemiri bili instruirani i financirani od strane Eurobske Junije (EU). Rusi spominju i dokaze ali obzirom kako su i oni na podiju……….!
U prilog toj tezi idu ubrzani zahtjevi za monolitnom vanjskom politikom, zajedničkom nabavom energenata itd.,itd.
Ako „stvar“ vibriramo do krajnjih granica nije teško zamisliti kako su Rusi plaćeni da ujedine Europu. Ali to je stvarno nategnuto i ubija bilo kakvu romantiku u poimanju povijest.
Druga je mogućnost da su Ameri odlučni na korak dalje u odnosu na paljenje Afganistana, Iraka, Libije, Somalije, Sirije ……i dosadno je dalje nabrajati….te su odlučili u Rusiju uvesti „demokraciju“. Jak je razlog takvoj pomisli činjenica kako je Obmana najavio bezpoštednu borbu za prava pedera a Rusi su….kako znamo , pederizaciju zakonom odložili na pedeset ili čak sto godina(zaboravih).
Ameri imaju problem. A to je da su dužni više nego Grčka u onoj sintagmi; dužan kao Grčka. Takozvana ; najjača svjetska ekonomija radi s novcem koji su oteli iz daleke budućnosti a k tome dvije trećine tog novca duguju Kinezima, što je, naravno, u većoj mjeri …problem Kineza.
I sad …to je kao bicikl….Ameri ako stanu….padaju( nedavno je svijet svjedočio kako su truli iznutra iako su oni svoje prosvjednike brzo i efikasno utišali). Oni naprosto moraju „izvoziti demokraciju“ a pritom su im kao odredište draže države koje obiluju energentima ili vodom makar ne zaziru ni od tla pogodnog za uzgoj maka i konoplje. Moglo bi se reći; farmeri u duši, motika u srdcu…
E…sad…zašto žaba diže nogu kad konja potkivaju????? Ili što Hrvatska ima s tim???? Zašto se zamjeramo Rusima ispraznim blebetanjem kad nam je Rusija daleko prikladniji trgovinski partner nego Zapad a vidimo kako je upravo slijepa orijentacija na Zapad urodila gospodarskom katastrofom a da ne govorimo o onoj daleko većoj i dalekosežnijoj katastrofi……..etike(morala,ćudoređa…kako vam drago) i da je upravo ta pogubna orijentacija k Zapadu iznjedrila likove poput Sanadera, Jovanovića, Filipovića itd.
Recimo da Ukrajina uspije odbaciti Ruse……..kakva korist ako je stavimo u paralelu s sudbinom Hrvatske????
Poginulo je šesnaest tisuća (16000) Hrvata ne bi li odbacili jaram Beograda a onda je skupina prodanih duša na vrat Hrvata nabacila briselski.
Omanja skupina maloumnih je pritom pljeskala .
I gdje smo sad ???
Plaćamo članarinu od 600milijuna eurića a na koljenima izmolimo ni punih 200 a mjerilo uspjeha je ; tko je više novca, našeg, hrvatskog novca, izmolio nazad.
Čak se otvaraju i škole za molitelje.
Jer satrapi iz Komisije se uvrijede ako ih ne molite na propisani način.
Promislite malo koja je to svinjarija; mi njima damo čistu „lovu“ isisanu iz i inače anemičnog krvotoka Hrvata a onda moramo dodati još „love“ ne bi li stvorili infrastrukturu (škole sa svim troškovima, profesore, „autsorsirane čistilice“, itd.) za školovanje „molitelja“ kojima zatim treba plaća i stolac i grijanje i što sve ne. Nevjerojatno…….
Čista ludost.
Matematika za idiote izgleda otprilike ovako; daš 600 onda izmoliš da ti vrate 200 od čega cca. 50 ide njima za nadzor, cca. 50 su troškovi a 50 košta školovanje molitelja a preostalih 50 ionako dobiju tzv. udruge civilnog društva koje se uglavnom bave afirmacijom spolno izopačenog ponašanja. Istina je da se tu i tamo desi neka proizvodnja i mogu samo sanjariti što bi bilo da smo uštedjeli onih početnih 600.
No, vraćam se na kazačok.
Uostalom….ako Amerima pridržavamo pravo da teroriziraju svijet pod egidom zaštite svojih interesa elementarno poštenje zahtjeva da isto tako budemo tolerantni prema bilo čijem terorizmu ako je opravdan….zaštitom interesa…
Mala crtica za kraj……za nagradu što vojnici iz Hrvatske(jer sram me napisati; Hrvatska vojska) pomažu u teroriziranju svjetske sirotinje dobili smo od gazda par kamiončića za koje je pisalo kako su se pokazali neprikladni u kamenitom Afganistanu jer su propadali u tlo čim bi napustili cestu(vrlo su težki) ……pa eto…s nestrpljenjem očekujem da ih naši , pardon, generali iz Hrvatske uključe u neku vojnu vježbu u Slavoniji.
Mladen Šepić-Barba, A-HSP, Vrbovsko

- 23:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Studeni 2015 (1)
Rujan 2014 (2)
Rujan 2013 (1)
Kolovoz 2013 (1)
Lipanj 2013 (1)
Ožujak 2013 (2)
Siječanj 2013 (3)
Studeni 2012 (2)
Rujan 2012 (1)
Svibanj 2012 (4)
Travanj 2012 (3)
Ožujak 2012 (2)
Veljača 2012 (2)
Siječanj 2012 (4)
Prosinac 2011 (5)
Studeni 2011 (2)
Listopad 2011 (4)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (3)
Ožujak 2011 (1)
Veljača 2011 (1)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (2)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (2)
Lipanj 2010 (2)
Travanj 2010 (2)
Veljača 2010 (1)
Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (5)
Studeni 2009 (3)
Listopad 2009 (3)
Ožujak 2009 (2)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Travanj 2008 (7)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)
Listopad 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

tko u strahu lježe
usran se budi

uvik kontra
Boj se Boga,čini pravo,nikog se ne plaši - Ante Starčević
hrvatski nacionalni interes
može biti samo jedan a to je vječna Hrvatska nastanjena Hrvatima koji govore hrvatskim jezikom i upravljaju svojom hrvatskom zemljom.Sve ostalo što se od raznoraznih ništarija prodaje kao hrvatski nacionalni interes dizanje je magle ne bi li se uništio hrvatski narod i ta rabota nije od jučer.Braćo Hrvati - nedajmo se.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se