Mlada domina

subota, 18.09.2010.

101.


NEDOVOLJNO

IZDRŽLJIVNaznačivši da je parnjak Harrisonu Fordu, Seanu Coneryu, Kevinu Costneru, Geneu Hackmanu i Kevinu Spaceyu Pauk je vjerojatno računao da će Mladoj domini postati zanimljiviji, a poruka koju je uputio u četvrtak nakon ponoći oponašala je način koji je ona upotrijebila dva dana ranije, da je naslov početak samog sadržaja, čime je iskazao da je sklon prihvatiti bilo što ako dolazi od nje.

Četvrtak, 10.11.2005. u 00:15
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
Koliko


još robova istovremeno sa mnom čeka da se pojavite, sve očajniji jer Vas još nema?

Znači, Mlade domine nije bilo na „Iskrici“ kada je to napisao. Nije je bilo ni sat kasnije:

Četvrtak, 10.11.2005. u 01:09
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
razbuđen


Neprimjetno sam odspavao pola sata u fotelji pred kompjuterom. Bio sam vraški umoran. Sad sam se trgnuo, razbuđen. Kako da Vas prestanem čekati? Očajnički bih htio da mi se javite.

Nije se javila ni tog dana, ni slijedećeg. Moglo bi to značiti da se u životu Mlade domine događalo nešto što ju je danima za redom sprečavalo da se prepusti svojoj uobičajenoj zabavi, da vjerojatno nije ni bila kod kuće ili se vraćala tako kasno i toliko umorna da nije bila raspoložena za paljenje kompjutora. I u petak Pauk je uzaludno čekao. Pod naslovom „cekao, cekao…“ ostavio je poruku na kraju trodnevnog čekanja:

Subota, 12.11.2005. u 01:05
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
cekao, cekao...


...ali ne mogu više izdržati...

Desetak minuta kasnije, kada više nije bio umrežen, Mlada domina se uključila. Da je pričekao još samo tih desetak minuta njegovo trodnevno čekanje ne bi bilo uzaludno:

Subota, 12.11.2005. u 01:19
Pošiljatelj: Mlada domina
Primatelj: pauk
Re: cekao, cekao...


nisi izdržljiv, robe


18.09.2010. u 02:32 • 2 KomentaraPrint#

100.


STARIJI

MUŠKARCI


U srijedu 9. studenoga 2005, osamnaest minuta nakon ponoći Pauk je uputio poruku naslovljenu „stariji“. Kasnije poruke istoga dana pokazale su da je pod tim mislio „stariji muškarci“.

Da li Vam je ikada, makar na trenutak, izgledao privlačno netko poput Harrisona Forda ili Seana Conerya?

Izgleda na Mlada domina u noći od utorak na srijedu nije prišla svom kompjutoru jer nema njenog odaziva, a njegovo sljedeće javljanje je nastavak prethodnog kao da u međuvremenu ničega nije bilo. U ponoć je nije bilo, pa nastavio odmah ujutro, ali je promijenio naslov:

Srijeda, 09.11.2005. u 09:45
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
recimo...


Bi li potrošili Kevina Costnera ili se zabavili s Geneom Hackmanom?

Pet minuta kasnije je dodao:

ili...

Bi li prošao Kevin Spacey?

Navođenje poznatih glumaca, sve odreda šarmantnih muškaraca u kasnijim godinama za koje bi se sve moglo reći da se dobro drže za svoje godine moglo je Mladoj domini predočiti kako Pauk ocjenjuje da izgleda, a možda je zaista tako i izgledao. Naglo prisjećanje Kevina Spaceya moglo je značiti da se prisjetio da je upravo njemu najsličniji, pa požurio javiti. Moglo bi se ocijeniti da je to psihološki dobar potez jer je uspostavio vezu s likovima za koje je mogao pretpostaviti da su joj atraktivni, pa je time i sebe učinio poznatijim i privlačnijim.

18.09.2010. u 01:47 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 08.09.2010.

99.PRETHODNA

ISKUSTVA


Drugi dio je bio ozbiljniji:

Imao sam nekih iskustava, ali nikada ja nisam bio onaj podčinjeni.

Ona se zgranula:

manemoj?!

s nekim pederom?
nisi valjda dominirao neku Ženu?

Propustio je izjasniti se da li je imao iskustva u dominiranju nad nekom ženom:

ne, nisam imao iskustva s pederima.

Vjerojatno je to zbog umora propustila uočiti:

eh, kasno je.
odoh na spavanje
bok

Pristojno je odzdravio:

Utorak, 08.11.2005. u 01:10
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Laku noć Vam želim.08.09.2010. u 02:23 • 0 KomentaraPrint#

98.ODVIKAVANJE OD

KOPANJA NOSANjezino opovrgavanje mora da je razočaralo Pauka:

nisam bila u radićevoj.

U istom dahu je nastavila:

A koji je to štos sa soljenkom? sol na kurcu peče? svrbi?

Paukov odgovor nije bio izravan:

paprika u šupku bi sigurno pekla.

Na to je ona upitala dječje naivno:

kako znaš?

Povjerio se:

Kada sam bio dijete, da bi me odvikla od toga, baka mi je umakala prste u mljevenu crvenu papriku. Peče ko vrag! Unutrašnjost nosa i anusa je također sluzokoža, mora da reagira jednako.

Požurio je nadopuniti propust u iznošenju uspomena iz djetinjstva:

Zaboravio sam napisati - da bi me odvikla od KOPANJA NOSA.

Priča ju je oraspoložila i potaknula na drugu temu:

he he odatle tebi sve ovo.
Jesi li već imao sm iskustava?

„SM“ je skraćenica za „sadomazohizam“. Prvi dio odgovora može se shvatiti kao šala:

Utorak, 08.11.2005. u 00:55
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina


Ako se bakin postupak tretira kao sm, onda da.


08.09.2010. u 02:04 • 0 KomentaraPrint#

97.


DRUGA

FANTAZIJAPauk se spremno raspričao:

Odlučili ste se prošetati sa mnom po gradu. Odemo u slastičarnu, odemo na izložbu, sjednemo u neki kafić ili kavanu... Oni koji Vas ne poznaju misle da ste izašli sa ocem ili da ste se slučajno sreli s nekim starijim susjedom. Oni koji Vas poznaju, Vaše prijateljice koje Vas slučajno vide, pitaju se što radite s toliko starijim muškarcem...

Što radite - sramota me i napisati. Čim smo se sreli, uveli ste me u neki haustor i zatražili da na brzinu spustim hlače i gaće. Morao sam povući kožicu sa glavića i ogoliti ga, a Vi ste ga iz soljenke koju ste izvadili iz džepa zasuli crvenom paprikom. Ili - još gore: prstom u kožnoj rukavici turnuli ste mi malo paprike u šupak. Nakon toga sjedimo u slastičarni i Vi se srdačno smijete. Pitate me da li me peče. Ja se ne smijem meškoljiti, ne smijem se češati. Znoj mi izbija na čelo, grizem usnicu da ne vičem, ali moram pristojno odgovarati. Raspitujete se da li mi stoji ili visi. Pričate mi kakvo bi bilo olakšanje oprati papriku. Kažete da razmišljate da li ćete mi dozvoliti da platim nekoj prostitutki da mi pred Vama poliže to što me peče i teko me spasi.

Prođe neka Vaša prijateljica i Vi je pozovete da sjedne s nama. Pošaljete me da Vama i njoj donesem kolače. Primijetite da sam se svidio prijateljici jer se ona raspituje tko sam. (Izgledam dovoljno dobro da se mogu umiješati među mlađariju na rok-koncertu.) Na to, zavisno kako ste raspoloženi, odgovorite nešto bezvezno i zabavljate se kako ona ništa ne zna, a ja moram glumiti da se normalno ponašam dok bi najradije vikao koliko me smeta. A možda joj i kažete da sam Vaš rob i zabavljate se kako se ona iščuđava. Naređujete mi da joj pričam što mi sve možete raditi. Ili, ako primijetite da sam joj se zaista jako svidio, ponudite da mi ona ukloni papriku, oblizivanjem... Zabavljate se poigravajući se istovremeno i s prijateljicom i sa mnom.

Nakon toga odemo negdje gdje možemo biti na samo i ondje se istinski zabavite.

Kako mu nije odmah uzvratila, stigao je nastaviti:

Utorak, 08.11.2005. u 00:40
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
obožavao bih...


Obožavao bih i da se družimo sasvim uobičajeno, kako se ljudi druže, časkamo o nevažnim stvarima, ali i Vi i ja znamo da to traje samo dokle Vi to hoćete, a onda u jednom trenu kažete: dosta, toga! A sad ozbiljno! - i ja se pretvorim u Vašega roba.

Prije njezinog odgovora prisjetio se jednog od ranijih razgovora i požurio uputiti još jednu poruku sa samo jednim pitanjem koje je proisteklo iz tog prisjećanja:

Oprostite, jeste li slučajno prošetali Radićevom ulicom i pogledali onaj bič?08.09.2010. u 01:32 • 0 KomentaraPrint#

96.


POSTIGNUTA

SVRHA


Drugog dana navečer, točno u deset sati, Mlada domina je odgovorila na prvu poruku uzvrativši njegovom u koju je uplela svoje rečenice.

>oprostite što Vam se prvi obraćam.
nemam ništa protiv da prvi pišeš, zapravo samo ti piši
moje je da odgovorim ili ne.

>Jeste li bili? Jeste li me prepoznali?
Nisam bila, ali izgleda da si ti bio poprilično uzbuđen, znači svrha je postignuta.
uživao u glazbi?


On nije odgovarao sve do nakon ponoći, što je značilo da se negdje zadržao do tada, a pri uzvraćanju je koristio isti postupak kao i ona:

>nemam ništa protiv da prvi pišeš, zapravo samo ti piši
>moje je da odgovorim ili ne.
- Razumijem. Vi ste opet u pravu kao uvijek. Kad niste online, ako Vam nešto napišem može Vas zabaviti čak i ako se uključite, a mene ne bude. Naravno, Vi nemate nikakvu obavezu da mi odgovorite. Međutim, moje skanjivanje da Vam se prvi obraćam ima smisla u drugoj situaciji, kada se uključim na Iskricu i vidim da ste Vi već ovdje. To znači da se već zabavljate s nekim drugim robovima. Ja ne smijem i ne usuđujem se zamjeriti Vam ako raspolažete svojim robovim kako Vam drago, birate kojim redom ćete kojega uzeti u obradu i koliko ćete vremena na kojega potrošiti. Moje je da pokorno čekam i budem sretan ako dođem na red, a ne da se guram i ometam Vas.

>Nisam bila, ali izgleda da si ti bio poprilično uzbuđen,
- O, da! Ne sjećam se da sam ikada bio uzbuđen na taj način.
Nadao sam se da me možda već gledate i time sam Vam izložen, a kako ja ni ne znam kako bih Vas prepoznao, time već iskazujete na meni svoju superiornost. Nadao sam se da ćete se možda odlučiti i prići mi, čime bi počelo ostvarivanje mojih najdubljih snova. I bilo me je užasno strah, toliko da sam svakog trenutka želio skinuti šal i sakriti ga. Bilo me je strah koliko bih Vam se time izložio na milost i nemilost.


>uživao u glazbi?
Atmosfera je bila bolja nego glazba. Volim neke od tih stvari, ali slušao sam ih davno ranije u daleko boljoj izvedbi.

Ostavila ga je čekati dvadesetak minuta i tek nakon pola jedan ujutro uputila mu je poruku zanimljivog oblika: sam naslov je bio prva riječ sadržaja, što je bilo pojednostavljivanje procedure i donijelo uštedu u vremenu. Njen završni zahtjev se nadovezivao na njegovu drugu poruku prethodnog dana:

kad

ja kažem da se slobodno javljaš - onda se javljaj!
koja je to fantazija?

08.09.2010. u 01:08 • 0 KomentaraPrint#

95.


DVIJE VRSTE

FANTAZIJAGotovo dva sata kasnije ponovo se oglasio. Naslov poruke „čekam spreman“ ukazivao je da hoće reći da se nalazi u položaju koji ona zahtijeva: klečeći gol pred ekranom na kojemu je upaljena web-stranica „Iskrica“. Naznaka „dok čekam da se pojavite“ govori da Mlada domina nije bila uz svoj kompjutor u uobičajeno vrijeme:

Ponedjeljak, 07.11.2005. u 00:54
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
čekam spreman


Gospodarice,

dok čekam da se pojavite i dozvolite mi da Vam se obratim,
zapisujem, nadajući se da će Vas zabaviti:

pobuđujete u meni dvije vrste fantazija.

U prvima je riječ o tome kako zadobivam Vaše povjerenje i Vi odlučujete da me uzmete za roba i u stvarnom životu. Jednu takvu fantaziju ste mi donekle omogućili da proživim jučer, dok sam bio na koncertu misleći svakog trena da li me upravo gledate i da li ćete prići u narednom trenutku i narediti mi da Vam se pokorim.

U drugima Vas već predano služim. Vi izmišljate stalno nove načine kako da se zabavite koristeći me na sve moguće načine.

Dozvolite da Vam ispričam jednu od takvih maštarija...

Najava da bi želio ispričati neku zanimljivu maštariju na neki je način mamac da se upravo njemu među svim onima koji je čekaju prvome javi, te je traženje dozvole da je iznese koliko izraz podčinjenosti toliko i izlika za malu udicu koju je postavio. No nakana mu se izjalovila. Sat kasnije poslao je i treću poruku s izmijenjenim naslovom koji je govorio da odustaje od čekanja, kao što je i poruka govorila:

Ponedjeljak, 07.11.2005. u 01:40
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
povlačenje


Uzvišena Domino,

umirem od umora. Ne mogu više čekati.

Ponizno Vas pozdravljam.

Prisjetimo se, zbivalo se to u nedjelju navečer i ona koja se predstavljala kao Mlada domina vrlo vjerojatno se duže zadržala negdje gdje je izašla da se zabavi.
08.09.2010. u 00:43 • 0 KomentaraPrint#

94.


IZLOŽEN

NA KONCERTUKoncert Jure Stublića i grupe „Film“ bio je u subotu. U nedjelju navečer Pauk je izvijestio:

Nedjelja, 06.11.2005. u 22:15
Pošiljatelj: pauk
Primatelj: Mlada domina
rob na koncertu


Gospodarice,

oprostite što Vam se prvi obraćam.

Bio sam jučer na koncertu nadajući se da ćete i Vi biti.
Kupio sam crni svileni šal i nosio ga tako da se upadljivo vidi.
Nastojao sam što više biti na ulazu i u predvorju sa šankom, gdje je bilo svjetla, pa se moglo vidjeti. Primijetio sam da me nekoliko djevojaka odmjerilo...
Znam da je bila tolika gužva da je malo vjerojatno da ste koja od njih bili Vi. Ipak bih volio da znate da je sama vjerojatnost da ćete u nekom trenutku iskrsnuti ili da me promatrate sa strane učinila da se osjećam posebno. Mogli ste me prepoznati i po nabreknuću koje sam cijelo vrijeme imao u hlačama. Možda su upravo to primijetile neke od onih koje su me odmjeravale, i možda su upravo zato i gledale. Uživao sam u pomisli da sam Vam izložen, da mi se ne morate javiti, a da možete biti zadovoljni vidjevši da se ponašam po Vašoj naredbi.

Da ste izašli iz mnoštva i rekli mi da Vas slijedim, bez riječi bih to učinio. Crnim šalom mogli ste mi vezati oči ili ruke. Ušao bih u prtljažnik Vašeg auta. Zapravo sam se nauživao tolikog straha da bih mogao završiti tko zna gdje... Čudan je taj strah. Uzbuđuje. Kao hodanje po rubu visokog zida s kojeg se može pasti svakog trenutka, ali je velika slast kada se pređe na drugu stranu, u sigurnost.

Jeste li bili? Jeste li me prepoznali? Ne usuđujem se pitati - da li Vam odgovaram?

Iz ove poruke može se da je Pauk, usprkos tome što je naznačio da je u pedesetim godinama, fizički dovoljno atraktivan da se ne skanjuje pokazati i pred vrlo mladim pripadnicama ženskog roda pretpostavljajući da bi im mogao izgledati privlačno. Dapače, to je osnaženo primjedbom da su ga neke djevojke na koncertu odmjeravale. Mogućnost da je neka od njih bila upravo Mlada domina svodi vjerojatnost da pretjeruje uljepšavajući svoju pojavnost na minimum. Koliko god se ukusi razlikuju, možemo zaključiti da se Pauk dobro drži i da je u zavidnoj fizičkoj kondiciji.08.09.2010. u 00:15 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 05.09.2010.

93.


PITANJA I PITANJA

S ODGOVORIMA


Radni tjedan završio je kraćim pismom koje je pisac uputio pred kraj radnog vremena posljednjeg radnog dana:

Petak, 04.11.2005. u 14:33
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina
dokle si stigla?


Milo,

ne moraš mi odgovoriti. Dovoljno je da se iskreno zapitaš i odgovoriš sama sebi:

- kad zavučeš ruku u gaćice, da li misliš na svoje virtualne robove ili na stvarne dečke koje srećeš u RL?
- da li se polako zaljubljuješ u kojega od robova? (Zanima te, htjela bi saznati više o njemu, zanima te kako izgleda, razmišljaš o tome da se nekako jednom sretnete.....?)
- kad izađeš negdje van, da li se žuriš kući da provjeriš stanje svoje virtualne ergele?

Ako su ti odgovori u smislu "da", zrela si za ozbiljan razgovor sa stručnjakom za to područje, tj. sa mnom. Ali neću se nametati. Samo napominjem:

- jesam li dobronamjeran?
Jesam.
- jesu li pitanja osnovana?
Jesu.
- jesam li što zaslužio za uzvrat?
Jesam, bilo bi fer.

Jesi li ikada izmjenjivala poruke s nekom ženskom za koju si povjerovala da je stvarna, prava domina? Hajde mi to pošalji...

Čudno je ovo pismo. „Ne moraš mi odgovoriti“ djeluje besmisleno jer ne postoji ništa zbog čega mi ona kojoj je pismo upućeno to morala, ništa je ne može natjerati, pošiljatelj je vjerojatno mislio da ne očekuje odgovor, iako ne bi imao ništa protiv njega. Zašto postavlja pitanja na koja ne očekuje odgovor? Reklo bi se da bi već samim time da se ona zapita ono na što je navodi mogao nešto dobiti. Neuvijeno nudi mogućnost da se susretnu i popričaju. Pitanja s kojima nastavlja i sam na njih daje odgovor u funkciji su da izazovu povjerenje. Naposljetku traži da mu se pošalje neka prepiska. Ona se nakon ovoga nalazi u situaciji da može odbiti ono što možda želi, ali se pribojava, čak pomalo neugodnoj jer ispada nepovjerljiva prema nekome tko je zaslužio povjerenje, te se barem donekle može iskupiti ako mu pošalje ono što je izričito zatražio. On nakon ove poruke, ako već ne dobije to da se stvarno vide, ima veće izglede da dobije barem utješnu nadoknadu - autentičnu prepisku koja ga iz tko zna kojeg razloga zanima.


05.09.2010. u 02:58 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Veljača 2011 (34)
Siječanj 2011 (30)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (9)
Kolovoz 2010 (22)
Kolovoz 2007 (21)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (7)
Svibanj 2007 (24)
Travanj 2007 (13)

Komentari da/ne?

Opis bloga

Odjek davne prepiske. Tko će koga? Tko je lovac, a tko lovina?

SAVJET:
Ako vas zanima ova priča, možete pogledati kako izgleda poredana logičnim rasporedom, od početka prema kraju OVDJE.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se