[05.03.2008., srijeda 17:20]

Oralna higijena

Jedna prijateljica je neki dan kupila novu četkicu za zube jer joj ju je dugogodišnji dečko jednom iskoristio. Nije se ljutila na njega ili tako što, samo je više nije htjela rabiti i kupila si drugu.

Jedan prijatelj nikada ne koristi istu žlicu/nož za umakanje u lino ladu/majonezu nakon što je obliže. Naime, smatra da je to nehigijenski, pa ako mazalo završi u ustima na oblizivanju, za novo posezanje se koristi drugi primjerak. To je posebno zanimljivo s obzirom da živi sam pa nema opasnosti od izmjene fluida s nekim.

Jedan je prijatelj (koji ne hoda s na vrhu istračanom prijateljicom nego jednom drugom, sasvim nepovezanom) je dolazio kod nje za vikende jer su živjeli u drugim gradovima. Jedan je vikend zaboravio svoju četkicu pa je cijelog vikenda zube prao nanošenjem paste na prst i utrljavanjem među zube. Naime, oboje su smatrali da korištenje iste četkice nije kul.

Draga i ja pak, kad idemo na put (pogotovo s motorom kad treba bit šparan s prostorom), nosimo samo jednu četkicu. To ne znači da netko od nas ne pere zube na putu.

Jednom frendu cura ne želi puštiti ako nema kondom jer se boji mlaza. Okus smrdljive gume joj ne smeta.

Jedan prijatelj ima doma nekoliko (nisam siguran dal' 3 ili 4) otvorenih pasti za zube. Kul mu je mijenjati okuse pa ih voli imati više.


Komentari (21) - Isprintaj - #

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ostavite svaku nadu vi koji dolazite tražeći nešto pametno.
marvinovekronike(at)gmail(dot)com
Čovjek i magarac su pametniji od samog magarca.
(profa s treće godine)



Tekstovi na Bestseleru



























Rečeno mi je da mi banneri i nisu baš neka umjetnička djela. Znam, ali nije ni blog pa ga svejedno pišem. Jer mi je gušt. :-)