ponedjeljak, 28.11.2005.

Poslano, 28. studenog 2005. - T-com, službi za prigovore, odjelu prodaje - na ruke šefu prodaje

Poštovani,

Dana 28. studenog 2005. godine, Akojanije d.o.o. je od T-coma primila opomenu za dugovanje u iznosu od 50 kuna. U opomeni piše da ste pregledom poslovnih knjiga na dan 23.11.2005. utvrdili da Akojanije d.o.o. nije podmirila račune TK usluga prema računu br. 5009060564-002-1, u iznosu od 266,86 kuna.

Ovom prilikom Vas želimo informirati da je Akojanije d.o.o., uplatom iznosa od 216,85 kuna po računu br. 5009060564-002-1 za 9mj, podmirila apsolutno sva dugovanja za usluge koje je od TK centra primila taj mjesec. Spornih 50 kuna koje T-com smatra dugovanjem odnose se na cijenu ADSL modema koji Akojanije d.o.o. nikada nije primila niti preuzela, budući da se radilo o seljenju ureda, a samim tim i seljenju ADSL opreme među kojom je bio i stari ADSL modem plaćen puno ranije. Vaš djelatnik koji je došao osposobiti ADSL vezu sa sobom je odnio i novi ADSL modem te stoga smatramo da cijenu za modem nismo dužni platiti.

Podsjećamo Vas da je Akojanije d.o.o., zbog neodgovornosti T-coma, nemogućnosti ili nedostatka volje da nam Internet vezu i ADSL preselite u periodu od dva mjeseca te naknadnih problema oko promjene adrese ureda zbog koje nam nekoliko mjeseci nisu uopće stizali računi za telefon i internet, ionako imala višemjesečne probleme u radu i gubitak financijskih sredstava zbog nemogućnosti normalne komunikacije sa svojim klijentima. To možete vrlo lako provjeriti kroz povijest naših višemjesečnih pritužbi, molbi i žalbi, ukoliko ste ih arhivirali.

Želimo naglasiti da uopće ne smatramo kako T-comu dugujemo spornih 50 kuna i ako našu terminalnu opremu privremeno isključite iz telekomunikacijske mreže, kako ste zaprijetili, smatrajte da ju više nikada nećete morati uključiti jer ćemo se mi obratiti drugom operateru i drugom Internet provideru, a Vama svakako poslati tužbu koju smatramo da višestruko zaslužujete. Budite sigurni da ćemo cijelu priču objaviti u medijima.

Budući da je Akojanije d.o.o. jedna od vaših višegodišnjih klijenata koji su do sada skupo i na vrijeme plaćali vaše aljkave usluge, što namjeravamo i ubuduće ukoliko problem konačno riješimo na obostrano zadovoljstvo, sami procijenite kako ga možemo riješiti. Molimo da nas na vrijeme obavijestite o vašoj odluci.

Srdačno
direktorica
Akojanije d.o.o.
Ulica toga i toga B.B.
00 000 Širom Ledine

- 19:49 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>