George Orwell in slow motion

30 siječanj 2009

Vlada je od Boga i zato ju moramo slusati... welcome to America! Valjda su zato svi toliko religiozni. Ako vam pop kaze da problemi dolaze i da cete morati u kamp, tko ste vi da sumnjate u popa.


Fed Reserve Fails to Reflate the US Banking System

For decades central banks set monetary policy according to nonsensical beliefs about credit expansion. The inability of the Fed to stop the current crisis via emergency lending to banks demonstrates that Fed policies are a failure. This movie reveals the scale of this disaster.

Turley: Obama Guilty of War Crimes If No Prosecution

Zanimljivost

California Adopts Hitler's Policy - Smoking Banned In Own Homes

'Hitler was a fervent anti smoker and a crusader for the anti-smoking cause. He personally funded research into the dangers of smoking and little wonder those results given the nature of his regime tended to support his assertions that smoking was an evil the Aryan race must be rid of.'Hm, znaci ilegalno je pusiti u vlastitom stanu, a krivi ste ako vas susjed prijavi.... ako imate los odnos sa susjedima, onda ste ********. Jedva cekam da i kod nas takvo sto uvedu.

New age

29 siječanj 2009

Konkretno na primjeru. Dobijem e mail sa medius mailing liste. Tu ima najava svacega, a izmedju ostalog i tecaja pod imenomg Magnified Healing... I prvo sta ja uocim jest da pise ciscenje negativne karme (kompletne) pri inicijaciji...

Ma Isusa ti Boga, koga ti to jebes? Pazite sad dobro:

SADRZAJ TECAJA:
– Potpuno ciscenje negativne karme pri inicijaciji
– Priprema za Uzlazak, uzdizanje vibracija tijela
– Ucenje o Visim tijelima (Epi-kineticko, Gematrijsko, itd.)
– Uskladivanje, centriranje, spajanje i integracija svih nasih visih tijela s Bogom
– Aktivacija svih 144 niti DNK
– Meditacija za Moc
– Ciscenje Kanala Svjetlosti
– Stvaranje i pojacavanje energije u rukama
– Inicijacija u Magnified Healing
– Otvaranje, ciscenje, spajanje, sirenje i zracenje cakri
– Ciscenje, stimuliranje i preraspodjela kalcija u kraljeznici
– Iscjeljivanje na svim razinama pomocu energije Magnified Healinga
– Jacanje Trostrukog Plamena bozanske Ljubavi, Mudrosti i Moci u srcu
– Jacanje osjetljivosti, budenje, prekapcanje i spajanje zivcanog sustava
– Iscjeljivanje na daljinu i grupno iscjeljivanje
– Iscjeljivanje Planeta Zemlja
– Aktivacija Svjetlosnog tijela
– Etericni transplanti za neizljecive organe, itd.
Neke stvari mogu progutati, ali neke su utter bullshit. Dokazite da grijesim i ispravite me!

Prava povijest

Dokaz da su piramide u Bosni iz pretpotopne civilizacije.

Holokaust?

28 siječanj 2009NB Oprez, pitanje je zasto bi ovakvo sto izaslo upravo sada, kada se vrsi pokolj civila u Gazi.

Link sa ostatkom price

Duga kosa

Reina je napisala odlican post, toliko mi se svidio da ga ovdje prenosim u cijelosti.

Reina Blog

Kosa je energetski organ, svaka vlas je jedna mala energetska antena koja provodi energiju i koja štiti odljev naše energije. On je između ostalog i energetski plašt koji štiti naše energetsko tijelo.

Kosu bi što manje trebalo vezati, plesti, sputavati, a osobito ju NEBISMO trebali šišati.

Ono što vam je vjerojatno na tu temu poznato je biblijska priča o Samsonu i Dalili, tu se gotovo doslovno govori o kosi kao "izvoru" snage.

Vjerojatno također primjećujete da sve velike svece, avatare, anđeoska bića itd. itd. slikaju i crtaju kao dugokose. Što mislite zašto?

Wicca tradicija (odnosno paganske religije) uvijek prikazuju vile, čarobnjake, vještice također dugokosima.

O Davidu, Isusu, se u Bibliji govori kao o "nazirejima božjim" da nikad britva nije prešla preko njihovih glava.

Navodna Ari genetika (lavlja) ukazuje na ljude s nevjerojatnom snagom - dugokosi su, kao što i lav - kralj životinja, simbol snage, ima grivu.

Kad čovjek oboli, to se odmah vidi na njegovoj kosi. Od kemoterapije pada kosa - direkt udar na snagu. Nema snage - nema kose. Vjerujte mi, vrijedi i obrnuto.Ošišani čovjek podložniji je vanjskim utjecajima. Ovo si dobro upamtite.

Arheološki ostaci iz davnih vremena prikazuje ljude dugokosima. Šišanje je proizvod 20. stoljeća (utjecaj globalnog programiranja na modnu industriju koja kao imperativ mode predstavlja pošišane muškarce i žene). Što mislite zašto?
Čak i naši stari govore o tome da su nekad žene bile dugokose, ne tako davno. Proguglajte slike iz 19. st.(a možete i puno dalje u poznatu prošlost). Muškarci bradati, zulufi, kosa, žene dugokose. Bila je sramota ženi odrezati kosu.

Zatvorenike, vojnike, redovnike - šišaju na nulu ili posve na kratko. Što mislite zašto?
Prvo ponižavanje i podređivanje nečem je kosa. Nekad davno prvo što su napravili nekome tko je pao u ropstvo - bilo je šišanje. To je prvi korak manipulacije i programiranja. Što su radili američki indijanci kad bi savladali neprijatelja? Skinuli bi mu skalp. A nisu oni jedini koji su skidali kosu pobijeđenima.

Pogledajte današnju mušku uniformu - odijelo, kravata i kratka kosa. Što mislite zašto? Mislite li da su žene zaštićene od toga? Današnji ideal ljepote svakako nije dugokosa žena skladnih oblina, već androgina, spoblajhana, anoreksična vješalica za haljine s botox i silikon dodatcima. Kak sexi, "mam se onesvjestiš od divote".

E, da. Kad danas netko ima dugu kosu - gledaju ga kao čudaka. Pa si vi sad mislite kako programiranje djeluje i da nebi bili u liuziji da ste vi neki čudom izuzeti od ove globalne pošasti odite se pogledati u ogledalo i vidjeti gdje je i kaj je s vašom kosom. Ono što bi nam u stvari trebalo biti najprirodnije da imamo, naša kosa - to je danas konotacija na čudaštvo, neurednost, hipije, ništkoristi, zmazance, stare neuredne babe, pijance itd.
Da popizdiš.

Menađer u korporacijsko kapitalističkoj firmi - dugokos? Nebi išlo!
Političar u saboru - dugokos. Također nebi išlo! (Osim ako su nekog takvog namjerno istaknuli da odradi neki poslić po pitanju glasača).
Doktor, policajac, službenik, itd. itd. - ništ od tog kao nebi išlo. Ako se i pojaviš sa dugom kosom na novom radnom mjestu, odmah te diskretno upozore da se "dovedeš u red". Meni osobno je svojevremeno rečeno da "nije baš u redu da profesorica hoda školom s kosom do guzice, da šta će roditelji djece misliti kakva to osoba podučava njihovu djecu". Bla bla bla.

A jesmo oFce, jadne pošišane, ostrižene oFce!

p.s. evo vam i jedan prigodni jutjubić, svakako ga pogledajte
Za video ipak morate posjetiti Reinin blog.

Repriza

Meni jako zanimljivo...

Stupid in America

Da remiziramo

Amerikanci ocigledno ocekuju nerede u svojoj zemlji, buduci da se debelo pripremaju i to vec jako dugo. Sto ce se dogoditi kad izbiju neredi diljem SADa? Neeema problema, imamo za njih poslusnu vojsku i logore. Pazite jako dobro, to su lijepi logori za privremeni smjestaj stanovnika u slucaju kakve kataklizme...a pitam se jesu li ogradjeni sa bodljikavom zicom? Trebalo bi provjeriti, ali vjerujem da jesu. E da, sta nam ono treba za ulazak u USA? Cip u ruci? Ubrzo, ubrzo... A EU je nesto bolja?

Ovo su ocite stvari, moje obzervacije, a imajte u vidu da ja potrosim svega 10ak minuta dnevno na informiranje... dakle tko zna cega tu sve nema.

A new bill introduced in Congress authorizes the Department of Homeland Security to set up a network of FEMA camp facilities to be used to house U.S. citizens in the event of a national emergency.

The National Emergency Centers Act or HR 645 mandates the establishment of “national emergency centers” to be located on military installations for the purpose of to providing “temporary housing, medical, and humanitarian assistance to individuals and families dislocated due to an emergency or major disaster,” according to the bill.

The legislation also states that the camps will be used to “provide centralized locations to improve the coordination of preparedness, response, and recovery efforts of government, private, and not-for-profit entities and faith-based organizations”.

Ominously, the bill also states that the camps can be used to “meet other appropriate needs, as determined by the Secretary of Homeland Security,” an open ended mandate which many fear could mean the forced detention of American citizens in the event of widespread rioting after a national emergency or total economic collapse.

Many credible forecasters have predicted riots and rebellions in America that will dwarf those already witnessed in countries like Iceland and Greece.
prison planet

Antisemitizam

Pogledajmo sto znaci sloboda govora u demokratskoj republici! Pa vi samo spomenite rijec antisemitizam...

ZAGREB - Zbog komentara, koji je u javnosti ocijenjen kako je na rubu govora mržnje, Vedrani Rudan Nova TV otkazala danas suradnju nakon samo jedne odrađene rubrike u njihovoj novoj emisiji ‘IN magazinu’.
Naime, Rudan je zamjereno način na koji je povukla paralelu između holokausta i rata u Gazi, te su mnogi njezini stavovi koji su se mogli čuti jučer na Novoj ocjenjeni kao krajnje neprimjereni. Odmah je reagirao i predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Aleksandar Tolnauer koji je danas na saborskom je odboru za ljudska prava i prava nacionalnih manjina ocijenio da je riječ o vrijeđanju Židova, komentarom strašnijim od antisemitizma, u kojem po njegovom mišljenju uvredljivo govori o Ani Frank, poručujući Židovima da prestanu biti Židovi i postanu ljudi. Prva reakcija kontraverzne riječke književnice je bila kako očito nije bila ispravno shvaćena.
Link

Hrvati spremni za čipiranje od strane SAD

27 siječanj 2009

A sta sam ja govorio, jucer cipiraju pse, a sutra nas. Veselimo se narodi.

Naši će političari vrlo veselo i glasno vikati kako smo postali sjajna zemlja koja nema vize za SAD, no jesu li biometrijske putovnice pravo rješenje? Osim što će nam privatnost biti nepovratno ukinuta, dobit ćemo i svatko svoj čip, baš kao i psići da nam se može pronaći vlasnik kada se izgubimo u bespućima "najveće svjetske demokracije".

Šalu na stranu (ili nastranu), hackeri su već pokazali da su biometrijske putovnica totalna glupost, reprogramirajući čipove tek rođene djece u Osamu bin Ladena i slične likove, pa je definitivno upitno treba li nam uopće tako nešto nesigurno.

Zašto ne bismo dali OIB, toliko reklamiran kao super sjajnu stvar, a usput i passworde za "zaštićena računala" u Poreznoj upravi dužnosnicima Homeland Securityja, NSA i CIA-e pa da već jednom postanemo pravi 'Merikanci.
Link

Papa će u svibnju posjetiti Izrael

Pravo receno, ne pratim vijesti cesto, bar ne sluzbene...ali se pitam, jeli crkva ikako osudila genocid u Gazi?

Papa Benedikt XVI. trebao bi posjetiti Izrael u svibnju, rekao je u nedjelju izraelski dužnosnik, iako je razljutio Židove u svijetu ponovno prihvativši biskupa koji je nijekao pune razmjere nacističkog genocida nad šest milijuna Židova.

Izraelski nacionalni muzej i memorijalni centar Holokausta "skandaloznom" je nazvao Bendiktovu odluku da povuče ekskomunikaciju biskupa Richarda Williamsona iz Engleske koji je izjavio da nije bilo plinskih komora i da je samo 300.000 Židova izgubilo život u nacističkim logorima tijekom Drugog svjetskog rata.
Link

Malo reklame

26 siječanj 2009

:P

25 siječanj 2009

Pekaru 30 tisuća kuna kazne jer je dijelio kruh

23 siječanj 2009

****** **** kuda ide ovaj svit! Ovo je stvarno za fakin ne vjerovat.

Azgan Qenaj, vlasnik pekarnice Romaja u Ogrizovićevoj ulici 1 u Zagrebu, zbog svog je dobročinstva nagrađen kaznom. Mora platiti 30 tisuća kuna.

Kruh u smeće
Po Zakonu o trgovini, pekar Qenaj kruh prodaje nedjeljom do 14 sati, a sva peciva i ostale proizvode koji mu ostanu nakon radnog vremena podijeli susjedima, beskućnicima i siromašnim sugrađanima. Zbog geste koju njeguje već 12 godina prošle je nedjelje kažnjen zbog nesmiljenih zakonskih pravila. Na polici mu je ostalo 80 pekarskih proizvoda, a oko 15 sati na njegovu su adresu, gdje osim pekarnice u istom objektu ima registriran i ugostiteljski obrt, stigli inspektori.

– Inspektorica je iz novčanika izvadila 200 kuna i zatražila kruh. Kruh smo joj dali, ali nismo uzeli novac. Rečeno joj je da više ne naplaćujemo, a ona se nakon toga predstavila i ispisala kaznu. Gomila računa stajala je sa strane, prodavačice nije bilo, ali ona je uzela račun koji je bio na podu i rekla da ima dokaz. No, na računu ne piše u koliko je sati izdan. Zaustavila je dvojicu kupaca koji su je izbezumljeno gledali ne znajući što se događa – šokiran je Azgan Qenaj. Kruh ne želi baciti u smeće, a ne pada mu na pamet nositi ga u skladište jer bi mu se tada skupljali kukci i miševi.

– Poštujem zakon i zato u to vrijeme prestajem prodavati. No zar me taj isti zakon tjera da kruh bacam u kontejner? Koliko ljudi nema što jesti, a ja da bacam kruh – ogorčen je pekar. Kaznu je uplatio prekjučer. Inspektori mu zakonom ne mogu zapečatiti pekarnicu jer to nije jedina djelatnost koju je registrirao na toj adresi, ali mu tako svaki tjedan mogu naplaćivati kaznu na kaznu, od 10.000 kuna naviše.
vecernji.hr

Ulazak u EU priječi Ustav

Kako Hrvatska ne bi ponovo bila gurnuta u neku novu jugoslavensku asocijaciju, HDZ-ova vlast je 1997. promijenila Ustav dodajući odredbu kojom se udruživanje zemlje uvjetuje većinom ukupnog broja birača na referendumu. Iako razumljiva nakon Domovinskog rata, odredba je sada prepreka pristupanju EU. Naravno, sa rastućim euroskepticizmom sigurno je da na eventualni referendum o ulasku Hrvatske u EU ne bi izašlo više od polovice hrvatskih državljana, a kamoli glasalo za ulazak. Stoga NacionalnI odbor za praćenje pregovora u Saboru rasporavlja o promjeni Ustava.
Link

The USA Isn’t a Country, It’s a Corporation!

The date is February 21, 1871 and the Forty-First Congress is in session. I refer you to the “Acts of the Forty-First Congress,” Section 34, Session III, chapters 61 and 62. On this date in the history of our nation, Congress passed an Act titled: “An Act To Provide A Government for the District of Columbia.” This is also known as the “Act of 1871.” What does this mean? Well, it means that Congress, under no constitutional authority to do so, created a separate form of government for the District of Columbia, which is a ten mile square parcel of land.

What??? How could they do that? Moreover, WHY would they do that? To explain, let’s look at the circumstances of those days. The Act of 1871 was passed at a vulnerable time in America. Our nation was essentially bankrupt — weakened and financially depleted in the aftermath of the Civil War. The Civil War itself was nothing more than a calculated “front” for some pretty fancy footwork by corporate backroom players. It was a strategic maneuver by European interests (the international bankers) who were intent upon gaining a stranglehold on the neck (and the coffers) of America.

The Congress realized our country was in dire financial straits, so they cut a deal with the international bankers — (in those days, the Rothschilds of London were dipping their fingers into everyone’s pie) thereby incurring a DEBT to said bankers. If we think about banks, we know they do not just lend us money out of the goodness of their hearts. A bank will not do anything for you unless it is entirely in their best interest to do so. There has to be some sort of collateral or some string attached which puts you and me (the borrower) into a subservient position. This was true back in 1871 as well. The conniving international bankers were not about to lend our floundering nation any money without some serious stipulations. So, they devised a brilliant way of getting their foot in the door of the United States (a prize they had coveted for some time, but had been unable to grasp thanks to our Founding Fathers, who despised them and held them in check), and thus, the Act of 1871 was passed.

In essence, this Act formed the corporation known as THE UNITED STATES. Note the capitalization, because it is important. This corporation, owned by foreign interests, moved right in and shoved the original “organic” version of the Constitution into a dusty corner. With the “Act of 1871,” our Constitution was defaced in the sense that the title was block-capitalized and the word “for” was changed to the word “of” in the title. The original Constitution drafted by the Founding Fathers, was written in this manner:

“The Constitution for the united states of America.”

The altered version reads: “THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA”. It is the corporate constitution. It is NOT the same document you might think it is. The corporate constitution operates in an economic capacity and has been used to fool the People into thinking it is the same parchment that governs the Republic. It absolutely is not.

Capitalization — an insignificant change? Not when one is referring to the context of a legal document, it isn’t. Such minor alterations have had major impacts on each subsequent generation born in this country. What the Congress did with the passage of the Act of 1871 was create an entirely new document, a constitution for the government of the District of Columbia. The kind of government THEY created was a corporation. The new, altered Constitution serves as the constitution of the corporation, and not that of America. Think about that for a moment.

Incidentally, this corporate constitution does not benefit the Republic. It serves only to benefit the corporation. It does nothing good for you or me — and it operates outside of the original Constitution. Instead of absolute rights guaranteed under the “organic” Constitution, we now have “relative” rights or privileges. One example of this is the Sovereign’s right to travel, which has been transformed under corporate government policy into a “privilege” which we must be licensed to engage in. This operates outside of the original Constitution.

So, Congress committed TREASON against the People, who were considered Sovereign under the Declaration of Independence and the organic Constitution.
Link

Pronadjite Sebe

21 siječanj 2009

Pogledajte korake ovdje iznesene. Gdje ste vi stali?

What do people go through on the way to enlightenment?
No matter what method or path you follow on the way to enlightenment, you will go through the following stages in one way or another in your own time.
Stage one is giving answers. You give your partner the answers you have learned from parents, teachers, priests and friends or answers you have figured out in the past. By presenting these answers to your partner they will be cleared from your mind.

Stage two is intellectual. In this stage you will think things out logically and reasonably. If this is true, then that must be true, and so on. Sometimes in this stage you may come upon the "correct" answer. But answers, correct or otherwise, are not what we are looking for. This stage is completed when you stop trying to answer a question and begin to set about to experience it directly.

Stage three is the stage of phenomena. In this stage you will have been using your brain to such a degree that it will begin to produce unfamiliar mental and physical phenomena. Visions or hallucinations may appear. The room may appear to distort. You may see auras around people and things. You may experience hot and cold flashes or waves of emotion running through your body. You may mistake these things for enlightenment. Someone in this stage may tell me "I am a bursting sun! " I would then ask him "Who is perceiving it?"

Stage four is the void. In this stage you will find your field of consciousness empty. No thoughts occur and no progress appears to be being made. To make further progress you must stop "looking" for yourself and, instead, seek to experience yourself directly.

Stage five is the one in which you will encounter the barriers of emotion, pain, and death. You may experience feelings of fear, anger, grief, sadness, apathy, and serenity. In this stage, the states of being you have identified yourself with will come up and be expressed. These feelings are part of your character structure and keep you from feeling yourself as you actually are. They are constructs which may have, at some time, protected you from feeling something you did not want to feel and established an emotional sense of self which you have identified as being you. The feeling of death, or fear of death, arises as you dis-identify with these mental-emotional ego states. In some cases, where the enlightenment is going very deep, you must literally be willing to die in order to find out who you really are. I would like to assure any of you who go through this that no one has actually died during an Enlightenment Intensive.

Stage six is the enlightenment experience itself. Two things occur simultaneously. First you will have a direct conscious experience of yourself and, second, you will experience a release of energy and other side effects. It occurs in a timeless instant. You will know it as a definite breakthrough. There will be no doubt in your mind. You may laugh, cry, scream or feel ecstasy. Some even have an orgasm. It is different for different people and for different depths of enlightenment.

Stage seven is the glow in which you are radiating yourself as truth. You will feel totally in contact with yourself and your presence will radiate from you like a glow. This will continue until you have fully presented yourself to others. The Zen people refer to this as "the Zen stink".

Stage eight is the pure steady state. Once the energy is discharged, you will be in a steady state of being, able to present your true self to others and be in contact with it directly. The steady state will continue into your life to the degree that you continue to present the true you to others. In the pure steady state of consciousness of yourself, as you truly are, your interests will turn to life and others.
Link

GERMANY 1940 ISRAEL 2009

'Obama-Lies, Which Obama Did You Vote For?'

Hm, bas me zanima kako bi ovo proslo na Balkanu?

'Israel recruits 'army of bloggers' to combat anti-Zionist Web sites'

20 siječanj 2009

The Immigrant Absorption Ministry announced on Sunday it was setting up an "army of bloggers," to be made up of Israelis who speak a second language, to represent Israel in "anti-Zionist blogs" in English, French, Spanish and German.

The program's first volunteer was Sandrine Pitousi, 31, from Kfar Maimon, situated five kilometers from Gaza. "I heard about the project over the radio and decided to join because I'm living in the middle of the conflict," she said.
Link

Ode sve u *****

Zionist Occupied US - Endless Tax Dollars For Israel

19 siječanj 2009

Pa, uspjeli su u jednom, izazvali su reakciju. Jeli to ono sto su htjeli?

Whistleblowers’ evidence of NASA UFO fraud might kill UK hacker case

Evidence that U.S. space agency NASA has defrauded U.S. taxpayers for billions of dollars could scrap NASA’s case against UK hacker Gary McKinnon. Credible witnesses have claimed that NASA has altered or destroyed its photos containing images of UFOs. This could become a legal and public relations nightmare for NASA.

The space agency is attempting to prosecute McKinnon for hacking into NASA computer files. McKinnon has stated that he saw UFO-related files in NASA’s computers. But NASA has denied any “cover-up”.

NASA’s claim of innocence faces a serious challenge. Some of the whistleblowers are former NASA employees and contractors with inside knowledge of NASA’s operation. If NASA’s destruction of public property is confirmed, the alleged cost of McKinnon’s hacking would be insignificant compared to NASA’s annual funding of more than $17 billion. Even worse, NASA’s year 2000 mission statement boasted that it is “ethical and honest” in all that they do.

Part of NASA's mission is to look for signs of intelligent life in outer space. So asking for more money to 'look', after they've already destroyed evidence that they 'found', is a not going to be easy.

Among these whistleblowers are US Air Force Sergeant Karl Wolfe, former NASA employee Donna Hare, and former NASA engineer John Schuessler. Wolfe and Hare exposed some of NASA’s misdeeds at the May 9, 2001 Disclosure Project press conference in Washington, D.C. They both offered to give similar testimony before the U.S. Congress
Link

Name and shame British “Friends of Israel”

Ja se bas i ne kuzim u povijest. Hoce li mi netko pojasniti zasto je Hitler htio istrijebiti Zidove? Sto je prava istina? I kako ovo sto Izrael (Is Ra El) radi nije zocin?

In the 23 days of the Israeli war on Gaza that began on 27 December 2008, 1300 Palestinians have been killed by the Zionist war machine, including 417 children and 108 women, and a further 5320 have been injured. In the same period, 13 Israelis were killed. That is a ratio of 100:1, excluding the injured.

In the meantime, Israel’s network of stooges in the British Parliament have been fighting a rear-guard action to justify the slaughter of Palestinians. You will find them justifying Israeli crimes at every opportunity and prevaricating to avoid action against Israel, such as sanctions in the wake of Israel’s targeting of United Nations compounds in Gaza, for example. They are apologists for murder.
Link

'Chrysalis Nutritionist Stephen Heuer Arrested by Federal Marshalls in FDA Raid'

18 siječanj 2009

'Both the FTC and FDA are turning up the heat on nutrition-oriented companies and websites, resorting to arrests at gunpoint to enforce "nutritional illiteracy" across America by imprisoning those who accurately describe the health benefits of nutritional products they sell.

The latest victim of this state-sponsored oppression and censorship agenda is Stephen Heuer of Cocoon Nutrition who advertised natural health products as treatments for depression and other health conditions.

It remains the position of the FDA that there is no such thing as an herb, vitamin or superfood that has any ability to prevent, treat or cure any disease or health condition whatsoever. (In other words, the FDA ridiculously believes foods and herbs are chemically inert.)

Anyone who accurately describes the biochemical effects of their herbal or nutritional products is immediately branded a criminal by the FDA and subject to arrest at gunpoint.'
Link

'George Galloway: We Are The Authors Of This Tragedy '

Daljnji rat?

16 siječanj 2009

Borgy, komentar?

Israel has reportedly threatened Lebanon with massive aerial bombardment as it continues a deadly full-scale offensive against the Gaza Strip.

According to the Lebanese daily al-Nahar, Tel Aviv has warned Lebanon against the recent rocket attacks on its northern border, vowing to launch a war against the country if such an incident happens again.
Link

Our world may be a giant hologram

A izvor holograma jest projekcija odakle?

According to Craig Hogan, a physicist at the Fermilab particle physics lab in Batavia, Illinois, GEO600 has stumbled upon the fundamental limit of space-time - the point where space-time stops behaving like the smooth continuum Einstein described and instead dissolves into "grains", just as a newspaper photograph dissolves into dots as you zoom in. "

The idea that we live in a hologram probably sounds absurd, but it is a natural extension of our best understanding of black holes, and something with a pretty firm theoretical footing. It has also been surprisingly helpful for physicists wrestling with theories of how the universe works at its most fundamental level.

The holograms you find on credit cards and banknotes are etched on two-dimensional plastic films. When light bounces off them, it recreates the appearance of a 3D image. In the 1990s physicists Leonard Susskind and Nobel prizewinner Gerard 't Hooft sested that the same principle might apply to the universe as a whole. Our everyday experience might itself be a holographic projection of physical processes that take place on a distant, 2D surface.

The "holographic principle" challenges our sensibilities. It seems hard to believe that you woke up, brushed your teeth and are reading this article because of something happening on the boundary of the universe. No one knows what it would mean for us if we really do live in a hologram, yet theorists have good reasons to believe that many aspects of the holographic principle are true.
Link

Za Jupia :-)

14 siječanj 2009

Gdje ima dima ima i vatre. Sto je vasa istina, odlucite sami.

Dejvid Ajk govori o reptoidima koji vladaju svetom iz astrala i na fizičkom planu preko svojih hibrida, ljudi sa njihovom genetikom, koje su oni postavljali za vladare još iz doba Vavilona. Te loze hibridnih vladara su i danas na vlasti (Rotšildi, Vindzori, Rokfeleri... )

Problem je što Ajk nije izneo pravu pozadinu cele priče i sve informacije. Po njegovoj priči ti reptoidi su došli iz svemira još u doba Sumera i poseduju superiornu tehnologiju. O tome svedoče mnoga arheološka otkrića, i mnogi monumentalni spomenici (Keopsova piramida, Sumerski zapisi o sunčevom sistemu...) nisu ni mogli nastati bez poznavanja kosmičke tehnologije jer u njima je predstavljeno znanje koje nije moguće imati posmatranjem sa Zemlje.
...
Reptile su, dakle, stvorili Sirius A bića. Ajk takođe pogrešno sledi dezinformacije Zaharija Sičina (Zecharia Sitchin: 'Dvanaesti planet') da su Reptili stvorili nas, savremene ljude, i da su nam oni skratili naše gene i životne mogućnosti. To su sve učinili Sirius A bića iz razloga da se ubrza naša evolucija. Iz tog istog razloga oni su stvorili i Reptile da budu izazov i iskušenje ljudima, njihova suprotnost, oni postoje da iskoriste sve slabosti čovekove i na taj način, njihovim ispoljavanjem, učine ih svesnim čoveku. Čovek je sam po sebi inertan jer mu je duša božanske prirode. To znači da mu u suštini ništa nije potrebno. Čovek nema interesa da se razvija u fizičkom svetu jer zna da je oličenje božanskog. (Otuda prosvetljeni, sveci, ostaju askete, njima ni život ni smrt tela ne znače ništa jer duhom daleko nadilaze iluziju fizičke individualnosti.) Da bi se čovek naterao da se stvaralački razvija u fizičkom univerzumu u kome vlada uzročnost, kroz rad i odgovornost, neophodan je pritisak spolja koji u čoveku kristališe svest o sebi i o svetu. Za taj pritisak zadužena su ’negativna’ bića kao što su reptili na fizičkom i demoni na astralnom planu (i njihovi hibridi, Iluminati da vode svetsku politiku u skladu s tim istim ciljem, pomoću metoda prisile i prinude, štapa i šargarepe, batine i slatkiša - poznate nam kao 'istorijski razvoj'). Oni su onoliko jaki koliko smo mi slabi. Tako oni manifestuju naše slabosti, iskorišćavaju sve ono što smo mi propustili da ispravno učinimo (naše ’grehe’) i time nam pomažu da budemo svesni našeg nesvesnog (ne)delanja.
...
Oni se retko pojavljuju pred ljudima, a kada su ih viđali ljudi su ih nazvali đavolima. I zaista, sve predstave o đavolu u celoj svetskoj istoriji potiču od viđenja reptoida.

Da ne bi bili viđani suviše često, jer lakše vladaju iz senke, oni su kloniranjem i genetskim inženjeringom (svu tehnologiju imaju doziranu od Siriusa) napravili Greyse, ili 'Sive' od jedne vrste insektoida sa Zeta Reticuli II. Oni služe kao fizički radnici za obavljanje mnogih prljavih poslova, otimanje ljudi i stoke čija krv i životna energija služe kao hrana reptoidima, i za eksperimente.

Stotine hiljada ljudi, ponajviše dece, jer ona imaju više životne energije i zato su im bolja hrana, nestaje godišnje u svetu na ovaj način.
...
Preko Holivuda, Iluminatske mašinerije za programiranje javnog mnjenja, oni su predstavljeni kao jedini 'vanzemaljci' i to kao dobri, koji su tobože ugroženi i mi smo im potrebni da sebe unaprede. Svakako, ne spominje se da smo im potebni samo za hranu o čemu svedoče svi koji su imali prilike da vide njihov NLO koji bi se srušio - Greysi su programirani klonovi i lako gube kontrolu jer ne mogu sami da odlučuju i zato se događa da se sruše - u svakom su nađeni cilindrični kontejneri puni ljudske krvi i delova tela. I za eksperimente, o čemu svedoče mnogi koji su bili žrtve njihovih otmica (o tome videti izvanrednu dokumentaciju Dr Karle Turner: Oteti )
...
U toj prljavoj propagandi vodeću ulogu igra Stiven Spilberg koji Greyse redovno prikazuje kao dobre, ljubitelje dece, spasioce ('Susreti treće vrste', 'ET', serija 'Oteti' /Taken/, 'Kraljevstvo kristalne lobanje'... ). On vrlo dobro zna ko su Greysi jer radi kao sluga Iluminata (vladarskih familija). Zato ih i prikazuje kao dobre.
...
Nikada nisam 'verovao u vanzemaljce' niti se bavio 'ufologijom'. Bavio sam se jedino sobom. Moj 'pogled na svet' je kombinacija sankhye i budizma. Vanzemaljci su mi, takoreći, pali na glavu i život mi je u velikoj meri bio opterećen tim znanjem, i još više, uticajima koje sam otuda dobijao. Više sam se svemu tome opirao negoli sledio.

Ali, izgleda da sa onim 'staklenim' nema zajebavanja.

Napisao: Ivan Antić
www.ivantic.net

'The Trinity of Global Empire'

13 siječanj 2009

Sa David Icke . com :

'There are three cities (city-states) across this planet that share striking similarities and play a crucial role in the global governmental system we have long been living under. The three city-states (along with the role they serve) is as follows:

City of London (finance)
Washington DC (military)
Vatican City (religion)

The aforementioned city-states listed above are sovereign, corporate entities not connected to the nations they appear to be part of. In other words, the City of London (that is the square mile within Greater London) is not technically part of Greater London or England, just as Vatican City is not part of Rome or Italy. Likewise, Washington DC is not part of the United States that it controls.

These sovereign, corporate entities have their own laws and their own identities.'
Link

Hmmm...

I sta kada sam ja, laik, koji ni vijesti na tv-u ne prati, u pravu? Onda stvarno znamo da je nesto jako trulo. Pogledajte vijest na monitor.hr.

Izrael u UN-u osramotio američku državnu tajnicu
Izraelski premijer otkrio je jučer na koji način Izrael dirigira američkom politikom, koja pak dirigira svjetskom. Naime, nezadovoljan rezolucijom UN-a koja poziva na hitan i potpun prestanak sukoba, te povlačenje Izraela iz Gaze, izraelski premijer Olmert, prema vlastitim riječima, nazvao je svog američkog saveznika. "Rekao sam 'Dajte mi predsjednika Busha na telefon'. Rekli su mi da je usred govora u Philadelphiji. Rekao sam da me nije briga: 'Moram sada s njim razgovarati'. Sišao je s pozornice i javio se na telefon." Izraleski premijer tada je poručio Bushu da SAD ne bi trebala glasati za tu rezoluciju, i američki je predsjednik nazvao državnu tajnicu Condoleezzu Rice i rekao joj da ne glasa za rezoluciju, što je ona poslušala iako je sudjelovala na njenoj izradi. Vijest je prenijela agencija
Monitor.hr

Dao bih vam link i na originalnu vijest, ali...da da, tako je, vec su je UKLONILI.

Vijesti

12 siječanj 2009

I, sta ima novo? Izrael radi pokolj nad civilima, amerika ne prigovara (ne smije), a mislite da je ostalima stalo?

Link 1 -Times
Link 2 - Press tv
Link 3 - Rense

Guess What? Lots Of Oil,Natural Gas In Gaza!
A Secret Behind Israel's Siege of Gaza: Palestinians Have Oil and Natural Gas Resources


"The Palestinians are, in aggregate, energy rich. For the past six years, the Palestinian Authority has been sitting on a major gas field that contains at least 1.4 trillion cubic feet (Tcf) of gas."
http://www.epalestine.com/PalestineEnergy.pdf

"Palestine was rewarded with an oil reserve 22 miles off of the coast of the Gaza Strip. The entire country was excited by this natural mineral that would hopefully provide them with the economic freedom and financial stability they desired. Unfortunately, the financial success did not come directly on the heels of their discovery"
http://www.oilandgasinvestingglossary.com/palestines_natural_gas_troubles.asp

To find the real reasons behind conflicts and wars in this world, you need to follow some or all of four things: Money, blood, power or natural resources (usually oil or natural gas but it can be cobalt like in the Congo).

Oil is behind the conflicts in Darfur, Somalia and other similar places.

The war in Afghanistan was never about finding bin Laden. It was about uniting Afghanistan into a single government so a pipeline could be constructed to bring a million barrels a day from areas north of Afghanistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Kazakhstan and Russia to markets (http://www.lewrockwell.com/orig/sardi7.html).

We need to stop listening to what the "official" media tells us when it comes to conflicts and wars because the official media is corporate and government owned and/or controlled by government. Less than one percent of the "news" in the world today is reported and what is reported is usually heavily edited and slanted for propaganda purposes.

Governments don't want the world to know that huge genocides are going on just because of oil, gas or other natural resources. The world might get angry as a body and might organize to reject the genocides. Big Oil and Energy doesn't want that to happen because it will interfere with their profits.
I da, tko je rekao da su vakcine dobre???
Bayer Knowingly Sold HIV-Contaminated Vaccines, Say Internal Documents

'Here's a little-known truth about Bayer that needs to be revisited. In 2006, it was discovered that Bayer found out a vaccine it was selling in the United States was accidentally contaminated with HIV.

In order to cover its tracks, say the journalists in this video (below), Bayer pulled the vaccines off the market and sold them to consumers in Japan, France, Spain and other countries, where hemophiliacs were then contaminated with HIV due to the vaccine.

And yet, despite these apparent crimes, no Bayer executives ever faced arrest or prosecution in the United States.'

Inflacija

11 siječanj 2009

In plain English...

David Icke on Alex Jones Tv"Break your Conditioning!!"1/7

09 siječanj 2009Ostatak na YouTube kanalu Alexa Jonesa.

Otrovi u sokovima

08 siječanj 2009

Orange drinks with 300 times more pesticide than tap water
By Sean Poulter
Last updated at 12:53 AM on 05th January 2009

Fizzy drinks sold by Coca-Cola in Britain have been found to contain pesticides at up to 300 times the level allowed in tap or bottled water. A worldwide study found pesticide levels in orange and lemon drinks sold under the Fanta brand, which is popular with children, were at their highest in the UK. The research team called on the Government, the industry and the company to act to remove the chemicals and called for new safety standards to regulate the soft drinks market. The industry denies children are at risk and insists that the levels found by researchers based at the University of Jaen in southern Spain are not harmful.
Link

Project Camelot interviews Jim Humble, the man behind Miracle Mineral Supplement

Project Camelot interviews Jim Humble, the man behind MMS: Mineral Mineral Supplement Sasbachwalden, Germany, November 2008 http://projectcamelot.org/jim_humble.html Aerospace engineer Jim Humble's third career started accidentally while on a gold prospecting trip in the jungle of Venezuela. There, using stabilized oxygen, he improvised an effective remedy for his colleagues who were stricken with malaria. As curious as he had always been in his life, he returned to his native US and wondered why the cure had worked so well. The answers to his own questions led him to the development of a more powerful form of oxygen therapy, chlorine dioxide, which he called Miracle Mineral Supplement. With a mission to help the human race whatever he did, Jim made it widely available in the form of sodium chlorite which the user 'activated' by adding lemon juice or vinegar - and medical teams conducted 100,000 research trials in Africa where it was found that MMS would frequently relieve the symptoms of malaria in as little as four hours. In this 75 minute interview, Jim talks with Project Camelot's Bill Ryan about his life and work. Charming, engaging and passionate, Jim reveals his most interesting background in aerospace and mining engineering - careers few users of MMS will be aware of - and then goes into detail about how MMS works, his experience successfully treating not only malaria but hepatitis, cancer and AIDS, and his personal spiritual and philosophical perspective on everything he does.


Ajmeeeeeeeeeeeeeee, ajmeeeeeeeeeeeeeee, bla bla bla, ajmeeeeeeeeeeeeeeeee. Ukratko, lik lijeci rak i sve ostalo. Ako vam je bitno, gledajte, inace ajmeeeeeeeee. Dosadaaaaaan!

Barack Obama's 'Black Widow' : The Super Spy Computer

'The NSA's colossal Cray supercomputer, code-named the 'Black Widow,' scans millions of domestic and international phone calls and e-mails every hour. . . . The Black Widow, performing hundreds of trillions of calculations per second, searches through and reassembles key words and patterns, across many languages.'
Barack Obama will be in charge of the biggest domestic and international spying operation in history. Its prime engine is the National Security Agency (NSA)—located and guarded at Fort Meade, Maryland, about 10 miles northeast of Washington, D.C. A brief glimpse of its ever-expanding capacity was provided on October 26 by The Baltimore Sun's national security correspondent, David Wood: "The NSA's colossal Cray supercomputer, code-named the 'Black Widow,' scans millions of domestic and international phone calls and e-mails every hour. . . . The Black Widow, performing hundreds of trillions of calculations per second, searches through and reassembles key words and patterns, across many languages."
Link

Kissinger calls on Obama to create a New World Order

Mijazmi

07 siječanj 2009

Prvo, zahvale ljudima na Reiki forumu, njuskajuci sam naisao na ovaj link. Nije da ga vidim prvi put, ali sada mi je (tko zna zasto) zanimljiv. Clanak T.Budaka.

...
Virusi i bakterije svakako jesu materijalni instrumenti infekcije, ali je Hahnemann nastojao shvatiti i dublju prirodu infekcije, njenu energetsku dimenziju te uzroke koji omogućuju nastanak bolesti. Pored njegove direktne povezanosti s mikroorganizmima, mijazam je za Hahnemanna nevidljivi infektivni entitet, dinamičkog ili energetskog porijekla koji prodire u organizam i utječe na životnu silu tako da ona proizvodi simptome određene bolesti. Istog je mišljenja i jedan od značajnijih suvremenih istraživača na polju energetske medicine, doktor Richard Gerber, koji u svojoj knjizi " Vibrational Medicine " 5 govori o mijazmima kao "...energetskim tendencijama koje kod individue tvore predispozicije prema manifestaciji pojedine bolesti. Većina mijazama se ili nasljeđuje ili stvara tijekom života pojedine osobe" 6. I nadalje - "Iako mijazam može nastati kao rezultat infekcije, infekcija sama po sebi nije mijazam. Čak i ako se organizmi koji tvore bolest unište antibioticima, energetski ostaci infektivnog agenta mogu opstati na suptilnoj razini. Ovi energetski ostaci, povezani s bolešću, bivaju inkorporirani u biomagnetsko polje osobe te u više nivoe suptilnih tijela. Mijazam tamo ostaje prisutan sve dok se njegov latentan toksični potencijal ne spusti na molekularno/stanični nivo tijela, manifestirajući se kroz degenerativne promjene ili bolest. Mijazmi oslabljuju prirodne obrambene mehanizme tijela u pojedinim zonama, stvarajući kasnije tendenciju prema manifestaciji različitih tipova bolesti" 7. Gerber tvrdi da mijazmi ... "stvaraju energetsko/psihološke utjecaje koji kod osobe proizvode predispozicije za različite tipove bolesti. S obzirom da mogu biti preneseni s generacije na generaciju, mijazmi predstavljaju energetski medij po kojem događaji iz života roditelja mogu biti preneseni na djecu. Mijazmi predstavljaju interesantnu interpretaciju tvrdnje - grijesi otaca prenose se na sinove".

Hahnemann je uočio da se se mijazmi prenose s generacije na generaciju ukoliko se uopće ne liječe ili ukoliko se ne liječe ispravno. Tako nosioc mijazma može imati bolesti tipične za pojedini mijazam, ali zbog svojeg latentnog karaktera mijazam nije bolest. Mogli bismo reći da je mijazam neka vrsta energetske infekcije koja latentno ili aktivno egzistira unutar obitelji. Čak i ukoliko nosioc mijazma živi disciplinirano i izbjegne oboljenja koja mijazam potencijalno donosi, ali ga ne rastvori, mijazam će se manifestirati na slijedećoj generaciji. Ponekad mijazam preskoči jednu generaciju i manifestira se na slijedećoj, što znači da je mijazme moguće naslijediti i od svojih djedova i baka. Prema mojim opažanjima mijazmi se na potomke prenose tijekom prenatalnog razdoblja - od začeća do rođenja i to uglavnom automatski. Oni se repliciraju u energetskom tijelu fetusa kao energetske infekcije te je stoga latentnu prisutnost mijazma gotovo nemoguće izbjeći ukoliko je jedan od roditelja nosioc. Da li će se i kada mijazam manifestirati kao bolest, psihološki poremećaj ili jednostavno neka vrst nevidljive prepreke ostvarenju životnih ciljeva, ovisi o načinu života osobe. Bilo kako bilo, neizbježno je rastvoriti mijazam ukoliko osoba želi osloboditi sebe i svoje potomke od njegovog utjecaja.

Ukoliko mijazme promatramo kao energetske tvorevine, tada oni svakako imaju i određenu lokaciju unutar ljudskog energetskog polja (aure ili energetskog tiijela). Danas je ljudsko energetsko polje prilično dobro istraženo i opisano, a sustav kojim se osobno služim potječe od Barbare Ann Brennan 9 i njenih prethodnika. Kako u meni dostupnoj literaturi nisam pronašao informacije o njihovoj poziciji u auri, proveo sam vlastito istraživanje i nakon nekoliko mjeseci promatranja zaključio da se mijazmi nalaze u sedmom sloju aure, poznatijem kao keteričko tijelo ili prozirno svjetlosno jaje koje je od fizičkog tijela udaljeno otprilike jedan metar. U sedmom sloju aure nalaze se, između ostalog, i kalupi lekcija koje je pojedina osoba odabrala naučiti tijekom života. Stoga mijazme možemo smatrati upravo važnim životnim lekcijama, tipičnim za ljudski oblik postojanja i njegovu svrhu. Zbog svojeg arhetipskog karaktera oni su standarne tipologije - danas možemo govoriti o sedam osnovnih mijazama, a ljudsko biće odabire ih još u neinkarniranom stanju, prilikom planiranja budućeg života te odabira obitelji u kojoj će se inkarnirati, a sve u skladu s vlastitim, individualnim životnim zadatkom. Mijazmi se u sedmom sloju aure mogu doživjeti upravo onako kako ih i sama grčka riječ miasma opisuje - kao zamagljenja, sjene ili stigme. Ukoliko je u latentnom obliku, mijazam se ne prostire prema nižim slojevima energetskog tijela, no ukoliko je aktivan on se od zamagljenja u sedmom sloju pretvara u gustu tamnu masu koja se prostire sve do prvog sloja aure, tvoreći energetske nečistoće u parnim slojevima te rušeći preciznu strukturu neparnih tijela.

Svaki mijazam može proizvesti čitav niz naizgled raznorodnih zdravstvenih, psiholoških i duhovnih problema. Iako se prvotno mislilo da postoje samo tri mijazma, ja sam ih povezao sa sustavom čakri pa stoga smatram da ih ima sedam osnovnih (kroničnih) i čitav niz akutnih. Za razliku od traumatskog iskustva i njegovih posljedica - misaone forme (astralnog entiteta) te toksične povezanosti, mijazam kao energetska tvorevina nema svoj centar na fizičkom tijelu, već nalikuje na energetski pojas ili prsten koji se nalazi u sedmom sloju aure, otprilike jedan metar oko osobe te u zoni čakre kojoj pripada. Stoga mijazam nije pouzdano dijagnosticirati samo prema tjelesnim simptomima, već prema temeljnim karakteristikama koje treba poznavati.
...
Link

"Israel Created Hamas?"

Alex Jones...tko voli...nek izvoli....Illuminati Reveal Crazy Apocalyptic Agenda

05 siječanj 2009

Nisam jos sve procitao, ali znajuci da je izvor ATS forum, savjetujem oprez. Vjerojatno hrpa lazi.

The world may soon resemble Jonestown if a sick Illuminati plan to "harvest" souls in 2012 comes to pass. For a week in October, a person claiming to be a "generational member of a Ruling Bloodline family" answered questions on abovetopsecret forum .

Using the moniker "Hidden Hand," he gave a convincing explanation of the demented Cabalistic beliefs motivating the Illuminati. He described how they find this world consciousness ("Third Density") to be "very constricting and uncomfortable" and want to be united again with Lucifer ("the One," the "Creator.") This will require them to stage an apocalyptic human sacrifice ("harvest of souls") in 2012.

...

The Illuminati dogma is pure Cabalism (Occultism) which sees chaos and destruction as a prerequisite to change. The Creator as "sparks" trapped in our bodies which requires that the world be smashed in order to release Him. "Hidden Hand" tells forum members:

"You are indeed what you call "Divine Souls"; you are sparks or seeds of The One Infinite Creator. You are Life Itself (Light), remembering and learning who you really are (we came here to help you to do this) and yes, currently, you are trapped (or more accurately "Quarantined") within the 'matter' of this planet you call Earth."

"You can thank your Creator Yahweh for that. You are the 'offspring' or individuations of his Group Soul (or Social Memory Complex). Macrocosmically speaking, you ARE Yahweh. The 'Karmic' effect of his imprisoning us in his Astral Planes, also has an impact upon you. I cannot be more specific on this, without impinging on the Law of Confusion. You must work it out for yourselves."

For an evil do-er, "Hidden Hand" spent most of his time coaching forum members on avoiding the Illuminati traps and listening to their "inner voice" so they will be released from the wheel of reincarnation during the "Great Harvest."

"You will never be 'free', for as long as you are incarnating on this planet. The very nature of your being here, is indication of that. There is a reason why you are here, and 'here' is very likely not really where you think 'here' is. How do you become free? By working out where you are, and coming to an understanding, of why you are here. You are fast running out of time to do so, before the coming Harvest. Those that don't make it, will have to repeat the cycle."

By the end of the week, most of the forum members are eating out of the guru's hidden hand. The exceptions are, ironically, a "lower level mason" who accuses him of rehashing New Age Theology. The guru acknowledges that the "Ra Material" and "the Law of One" are 85-90% accurate. He says the "Ra Material" is "very similar to the knowledge my Family has, and have passed down for many many generations."

A Christian reader correctly sees "an elaborate ruse to 'make the devil look good.' I don't think there are many conservative Christians that would be able see the difference between the biblical Lucifer and the Lucifer you purport to be a part of."

But she asks for his advice in overcoming this obstacle.
Link

The Holographic Transdimentional System You Know As Life

Will the U.S. Break Up?

The larger and more complex a system, the more likely it is to break down. Something like a simple pendulum with few moving parts could last many years. But very large, complicated things like the Large Hadron Collider break down much more quickly.
America now has some 300 million people, 50 states, and more federal, state and local agencies than anyone can possibly list. It is hard to govern such a large, complex and populous system when anything goes seriously wrong.

And a lot is going wrong right now.
...

In other words, the government is predicting that systems will break down. But instead of doing anything to actually fix the underlying problems which are leading to the break down (like making sure that politicians follow the Constitution and making sure that America's manufacturing base is rebuilt, so that we can make something real, and our workers can make decent wages on a sustainable basis), the government is just planning on implementing police state measures to quell protests.
...

Note 1: One precipitating factor in the break up of the U.S. may be the bankruptcy of the states. California, Connecticut, Florida, Hawaii, Illinois, Massachusetts, Michigan, Nevada, New Jersey, Ohio and Wisconsin are all in really big trouble, and on the verge of defaulting. The rest of the states won't be that far behind as the financial crisis intensifies. If the federal government isn't helping them in their most dire crises since the founding of the country, and if the feds impose the heavy hand of martial law without any benefit to the states, they will have less incentive to remain a part of the union.

Note 2: What would the break up of America mean for the dollar and for gold? It would likely be very bad for the former and very good for the latter. But remember, the U.S. might not break up for some time.
Link

TIME TO TELL THE TRUTH ABOUT ISRAEL …

The parallels are endless between the bloodthirsty ‘God’ of the Old Testament and the actions of the heartless, soulless, Artificial Intelligence that controls Israel, most notably the biological robots of the House of Rothschild who thus have no soul, no empathy, no more mercy for the consequences of their actions than a desktop computer.

Imagine if Iran or anyone else outside Israel and the United States (both Rothschild assets) was doing what the Israeli military is doing in Gaza. There would be global condemnation, not least from Israel and the United States, resolutions passed in the UN Security Council and talk of the need for sanctions or military intervention to ‘save the innocent’.

But when Israel does it we have vacuous calls for a truce, an end to the violence while ‘understanding Israel’s position’, and, in terms of soon-to-be President ‘Change’ Obama, silence. It’s all a fraction of what others would face because Israel is a wholly-owned asset of the Rothschilds and so is not subject to the same rules as anyone else. As former Israeli Prime Minister, Ariel Sharon, said:

'Israel may have the right to put others on trial, but certainly no one has the right to put the Jewish people and the State of Israel on trial.'

And Prime Minister Golda Meir betrayed the same Zionist arrogance:

‘This country exists as the fulfilment of a promise made by God Himself. It would be ridiculous to ask it to account for its legitimacy.’

Ah, it’s all in the Old Testament? Gotcha, right, well do as you like then ...

... If you remove the injustice, you remove the motivation for a violent response to that injustice. Put people in a position where they either accept their pathetic plight or open fire and some are bound to choose the latter.
But instead of tackling the root cause, injustice, Israel responds with a state-of-the-art bombardment that kills hundreds and injures thousands in a few days, at least 90% of which are men, women and children who have nothing to do with the rocket attacks. In 2007, 25 Palestinians were killed for every Israeli. That’s more than just ‘protecting yourself’
DavidIcke.com

Processed People

Novac

04 siječanj 2009

Aussie Firewall threatens internet freedom

02 siječanj 2009

2011. godina, upravo ste se probudili, pijete kavicu i palite racunalo. Zelite pogledati najnovije vijesti. Palite najnoviji web preglednik i ukucavate svoju omiljenu informativnu web stranicu.... ne radi? Kazete koji *****? Ali, naravno, cnn.com vam je dostupan.

Uproar as Great Aussie Firewall threatens internet freedom
Tanalee Smith

The sun is setting on Australia's internet freedom, according to unhappy ISPs and opponents of a planned internet mega-filter.

SYDNEY - A proposed internet filter dubbed the "Great Aussie Firewall" is promising to make Australia one of the strictest internet regulators among democratic countries.

Consumers, civil-rights activists, engineers, internet providers and politicians from opposition parties are among the critics of a mandatory internet filter that would block at least 1,300 websites prohibited by the government - mostly child pornography, excessive violence, instructions in crime or drug use and advocacy of terrorism.

Hundreds protested in state capitals earlier this month.

"This is obviously censorship," said Justin Pearson Smith, 29, organizer of protests in Melbourne and an officer of one of a dozen Facebook groups against the filter. The list of prohibited sites, which the government isn't making public, is arbitrary and not subject to legal scrutiny, Smith said, leaving it to the government or lawmakers to pursue their own online agendas."
Link

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se