Image Hosted by ImageShack.us

REMEK DJELO BRONCLOGA ŠVAJSREZIMEA - DREKCITATA,blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" />
REMEK DJELO BRONCLOGA ŠVAJSREZIMEA - DREKCITATA,blog.dnevnik.hr/misterijumumi" />

Misterijumumi

subota, 15.11.2008.

Image Hosted by ImageShack.us
REMEK DJELO BRONCLOGA ŠVAJSREZIMEA - DREKCITATA

Bogenflajer Krampcigel, višestruki olimpijski pobjednik i svjetski rekorder u utrkama psećih zaprega, nakon šezdesetpetogodišnjeg izbivanja s natjecateljskih staza, identificiran je 12. kolovoza 1940. na drvetu usred tasmanijske pustare. Sve godine izbivanja, tijekom kojih su ga obitelj i prijatelji smatrali pokojnim - proveo je čučeći na suhoj grani jednodomnog cimetovca u društvu nepoznate brinete, interesantnog majmuna i nekakvog balavca.

Image and video hosting by TinyPic

Sasvim slučajno, locirali su ga i prepoznali zalutali članovi lovačkog društva Ferenc Puškaš iz Ferencvaroša. Rastuženi spoznajom kako istinski velikan uludo traći život na suhoj grani, istrošili su kompletnu zalihu streljiva da mumificiranu legendu povrate iz letargije i vrate u zagrljaj najmilijih, te pojebu majmuna.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Dok su odjekivali plotuni iz vatrenog oružja, neodgojeni balavac, očito ne razumijevajući plemenitu nakanu lovaca da prizemlji četvorku, provocirao je prisutne pokazujući im guzicu. Nakon višesatne kanonade i piljenja cimetovca, majmun, žena i Bogenflajer Krampcigel bili su na zemlji! Majmun se otimao i kricima podsticao pohotu snažnim mladićima koji su ga pritiskali licem prema zemlji. Žena je cviljela. Balavca je spljeskalo deblo u padu.

Image and video hosting by TinyPic
Bogenflajer Krampcigel utekao je spasiteljima u rupu u zemlji iz koje navodno, još uvijek odbija izaći, a lovačko društvo Ferenc Puškaš uvećeno za dva nova člana - nastavilo je lutati po pustari gdje im se gubi svaki trag.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tašenalarm Medvjedmajster, vođa lovačke skupine koja je odstrijelila Krampcigela, zabio je kraj rupe u koju se veliki sportaš zavukao, u znak sjećanja na njihov susret, veslo s portretom svoje supruge u prirodnoj veličini - rad retardiranog slikara naivca Broncloga Švajsrezimea-Drekcitata.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic


Ovo remek djelo naivne umjetnosti JOŠ UVIJEK raspiruje maštu brojnim pustolovima diljem svijeta.

(Za Misterijumume – Čift Plikčeta-Atačment)Image Hosted by ImageShack.us

- 18:47 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.